Bænkpres sæt tilbud

Bænkpres er en af de absolut mest effektive måder at træne overkrop på. Med et billigt bænkpres sæt får du både en stabil træningsbænk, en vægtstang, vægtskiver og ofte et par tilhørende håndvægte. Det tager hjemmetræningen til et professionelt niveau! Kig nedenfor for de bedste bænkpres sæt tilbud i Danmark lige nu.

Viser alle 11 resultater

Træn med tung vægt

Hvis du er vild med styrketræning, så bør du give dig selv et billigt bænkpres sæt. Det er en luksus form for træningsudstyr, som ikke behøver at koste en bondegård. Træningsformen går ud på at ligge fladt ned på en bænkpres bænk, mens du langsomt løfter en tung vægtstang. Det er en givende måde at træne biceps, brystmuskulatur og skuldre på.

Når du laver bænkpres er det rigtig vigtigt, at du ikke overbelaster eller forvrider dine håndled. Du skal have fødderne placeret i gulvet hele tiden og IKKE på din træningsbænk. Din ryg bør svaje let, så du bedst muligt udnytter alle kroppens muskler, når du løfter. Dine albuer bør befinde sig direkte under stangen, og du skal huske at pege dem mod fødderne frem for lige ned mod gulvet.

Dit billige bænkpres sæt kommer med forskellige vægtskiver, som du kan spænde på stangen. Det kan for eksempel være:

  • 2 x 1,25 kilo
  • 2 x 2,5 kilo
  • 2 x 5 kilo
  • 2 x 10 kilo
  • 2 x 20 kilo.

Sådan vælger du det optimale bænkpres sæt

De fleste er glade for en vægtstang på omkring 180 centimeter. Diameteren, som skal matche med de enkelte vægtskiver, kan variere mellem for eksempel 25 eller 30 millimeter. Der bør medfølge en vægtlås, så du kan fastspænde skiverne nemt. Til hjemmetræning kan du også få en skrå bænkpres bænk. Her sidder du op i tilbagelænet position frem for at ligge fladt ned.

Din bænkpres bænk bør have en god stabilitet og kunne klare minimum 200 kilo i belastning. De fleste vægtskiver er lavet i plastik med cement, men det kan også være i jern. Det er helt klart bedst at købe et samlet bænkpres sæt på tilbud frem for at gå efter de enkelte dele separat. Det er billigere med en pakke deal, og du skal alligevel bruge alle komponenter til dit styrketræningsudstyr.

Vær opmærksom på, at du kan få både lige vægtstænger og såkaldte curl stænger, som er bøjede. Nogle synes, at det er rart at kunne veksle. Du kan normalt tilkøbe denne type af vægtstang sammen med eventuelt en træningsmåtte.

Gør en god handel online

I dag behøver du ikke at gå ned i en fysisk butik for at købe dit nye billige bænkpres sæt. Du kan sammenligne forskellige muligheder hjemme fra sofaen. Slår du til på det rigtige tidspunkt, er der mange penge at spare. Det har stor betydning, hvordan du timer dit køb. Forhandlerne fører nemlig gode tilbud på forskellige tidspunkter.

Foruden træningsbænk, stang og vægtskiver, så kan du også få håndvægte med i købet. Nogle træningsbænke kan justeres, så du kan træne skrå bænkpres i flere forskellige positioner. Ofte vil du også få en stander med, der kan højdejusteres.

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvor omfattende et bænkpres sæt, du køber. Generelt skal du regne med at betale mellem 2000 og 5000 kroner med god mulighed for at spare penge ved skarpe tilbud.

Bænkpres er utrolig populært

Med dit eget bænkpres sæt på tilbud kan du blive ekspert til en af tidens mest populære træningsøvelser. Du har helt sikkert set folk, der løfter vægt på enten TV eller sociale medier som Instagram. Det er en simpel men intens form for træning, som giver et stort output.

Du vil udvikle dine muskler rigtig hurtigt, hvis du blot træner et par gange om ugen. Start hellere ud med lidt lavere vægt og lær løftet korrekt, før du putter mere på vægtstangen. Styrketræning er en rigtig god måde at gøre din krop mere modstandsdygtig og stabil på.

Vælger du at træne din overkrop, så giver det dig en bedre kropsholdning, både når du går og sidder ned. Derfor er bænkpres også en af vinderne i fitnesscenteret. Med et godt bænkpres sæt på tilbud kan du investere i din egen sundhed på både kort og lang sigt.

SE OGSÅ TILBUD PÅ:

Scroll to Top