Træningsudstyr på tilbud

Træningsredskaberne er dem, der fylder mindst, er billigst og er nemme at komme i gang med. Til gengæld har de ikke helt den samme effekt som maskinerne.

Det kan være redskaber som f.eks. håndvægte, træningselastik, træningsbold, kettlebell eller sjippetov. Det er redskaber, du kan tage med dig, så du f.eks. kan træne ude i naturen, når vejret er til det. Eller du kan tage dem med over til en ven, som du kan træne sammen med.

De fleste af disse redskaber giver lidt sig selv, hvordan du skal bruge dem. Men du kan også finde øvelser på nettet, hvis du vil være sikker på at få den helt rigtige træning og undgå skader.

Kontrol, kontrol, kontrol

Når du træner, og du har et mål, du vil nå, så er det praktisk at have noget udstyr, der kan hjælpe dig med at se, hvor langt du er kommet med din træning. Det kan være udstyr som:

  • Skridttæller
  • Pulsur
  • Badevægt

Skridttæller

Sundhedsstyrelse anbefaler, at voksne skal gå 10.000 skridt om dagen, og børn 12.000 skridt. Det svarer til en 30 minutters rask gåtur. Men vil du være helt sikker på, om du går skridt nok, så skal du have fat i en skridttæller.

Den kan tælle alle de skridt du går på en dag – vel at mærke hvis du har skridttælleren på dig. Heldigvis er skridttællere oftest udformet som et armbåndsur, som du kan have på hele tiden.

Pulsur

Et pulsur kan fortælle dig, hvordan din puls opfører sig. Hvornår den falder, og hvornår den stiger. På den måde kan du forbedre din kondition og bedre holde øje med, om den overhovedet forbedrer sig.

Mange pulsure kan ud over at måle pulsen også måle, hvor lang din løbetur er, hvor mange kalorier, du har forbrændt og din gennemsnitshastighed.

Badevægt

Hvis dit mål er at tabe dig eller at få mere muskelmasse og/eller mindre kropsfedt, så er en badevægt med kropsanalyse et must have. Den giver dig en detaljeret indsigt i, hvor meget fedt, muskelmasse og væske din krop indeholder.

Og så fortæller den dig selvfølgelig også, hvor meget du vejer. Mange badevægte med kropsanalyse kan indsamle og gemme oplysninger om flere personer, så hele familien kan få glæde af den.

Scroll to Top