Vandromaskine tilbud

Eksperterne er ikke i tvivl: Vandmodstand er den bedste modstandstype, du får på en romaskine. Den er lydløs, velegnet til hård træning og giver den autentiske ro oplevelse, som mange sportsentusiaster søger.
Se de mange tilbud på vandromaskiner her.

Viser alle 6 resultater

Hård og effektiv træning

Der er en grund til, at maskinerne ryger lidt op i pris, når vand skaber modstanden. Måske har du set de naturtro træromaskiner, der giver en oplevelse tæt på at være i en rigtig båd? De har en rund tank for enden med vand tilkoblet. Uden at vi skal ud i en lang videnskabelig forklaring, så kan du opnå hårdere træning end ved for eksempel luftmodstand eller magnetisk modstand.

Vand vejer meget mere end luft. Logisk nok er det derfor hårdere at skulle hive håndtaget frem og tilbage, når du skal flytte vand. Du vil skabe modstand, når du går fra bøjet position og hiver tilbage til strakt position foran brystet. Ligesom i en rigtig båd.

Jo kraftigere modstand du indstiller maskinen til, jo mere presses dine muskler selvfølgeligt. Mange er ekstra glade en vandromaskine, fordi den udover den naturlige følelse også har det laveste støjniveau. Den hviner ikke, når du bevæger dig.

Hvordan fungerer træningen på en vandromaskine?

Du udfører sæts af ensartede bevægelser. Fødderne placeres på fodpedalerne, mens armene strækkes ud til siderne, som håndtaget hives ind og ud fra brystet. Er du i tvivl, så se et par instruerende videoer på nettet, inden du går i gang. En session kan vare alt fra 10 minutter til 40 minutter for de meget øvede. Undervejs kan du skifte mellem roligt tempo og høj intensitet (kaldes også høj kadence).

Vand er markant tungere at flytte på, jo hurtigere du ror. Derfor finder du ikke lige så mange modstandsniveauer som på maskiner med magnethjul, elastik og luftmodstand. Hvor der på nogle modeller kan være op til 18 styks, har en romaskine med vand måske kun tre eller fire forskellige niveauer.

Du får dog stadig den samme intensive træningsoplevelse, når du bruger den. De helt rustikke og cool gammeldags romaskiner i træ har typisk kun en lille computer, hvor de vigtigste træningsnøgletal fremgår. Den største ulempe er, at de ikke kan foldes sammen og stilles væk i for eksempel garage eller skab.

Intervaltræning på romaskiner er sundt

Når du træner med vand, er det op til dig at justere modstanden med din hastighed. Ror du langsommere, får du mindre modstand. Omvendt vil modstanden øges, når du tager hurtigere tag. Selv med en billig romaskine med vand kan du opnå maksimal træningseffekt. Maskinen aktiverer nemlig alle muskelgrupperne:

  • Arme
  • Ben
  • Mave
  • Ryg.

Det er derfor, at de har hittet overalt: Lige fra det amerikanske college miljø til fitnesscentre i Nordjylland. Du forbedrer samtidig hjertet og iltoptagelsen, så du bliver mindre forpustet ved fysisk udfordring over tid. Har du døjet med skader fra sport, skal du vide, at romaskinen faktisk er en skånsom form for træning.

Den opbygger muskler – du skal bare huske at starte forsigtigt ud. Modsat løft med vægtstang eksempelvis, så aktiverer roning hele kroppen og fordeler presset. En billig romaskine med vand kan bruges i mange år af store som små i familien.

Prisen på vandromaskiner

Som nævnt ligger romaskiner med vand i den dyrere ende, simpelthen fordi du får så høj kvalitet. Du får en realistisk oplevelse af at bevæge dig på vandet. Samt en mere enkel maskine der er visuelt flot, intuitiv og nem at bruge. De bedste vandromaskiner ligger normalt på minimum 10.000 kroner. Hvis ikke mere!

Det kan være mærker som Viking Pro V eller First Degree Neon Pro V. Romaskiner med vand fik et boost efter House of Cards – den populære Netflix serie med Kevin Spacey i hovedrollen. Salget gik opad herefter – selv i Europa.

Vi hjælper dig med at se de bedste romaskiner på tilbud. I tillæg til en billig romaskine med vand, indeholder siden også en særskilt artikel om de prisvenlige Inshape romaskiner. Husk dog at du får ekstra høj kvalitet, når du investerer i en romaskine, der får modstand ved en stor rund tank med vand.

Hav din vandromaskine derhjemme

Du skal blot huske at tilse tanken hvert halve år og rense.

Resten af maskinen kan tørres over med en fugtig mikrofiberklud. Når du investerer, kan du også kigge efter parametre som:

  • Maksimal brugervægt
  • Computer og display
  • Vægt på konstruktionen.

Hvis du går op i god træning og godt kan lide at få sved på panden i det private, så er det oplagt at købe en romaskine med vand på tilbud! Investeringen kan være første skridt på vejen til det komplette hjemme-fitnesscenter.

Badet er lige ved hånden, og du kan endda se TV eller høre podcast for fuld skrue, mens du ror. En vandromaskine ser faktisk æstetisk godt ud, så den kan indgå aktivt i indretningen.

Scroll to Top