Stepmaskine tilbud

Med en billig stepmaskine kan du forbrænde kalorier på rekordtid. En stepmaskine fylder ikke meget i hjemmet, og den giver effektiv træning af ben og lår. Vi screener alle stepmaskiner på markedet og giver dig de mest opdaterede tilbud her. Se de tre bedste stepmaskiner til prisen.

Viser alle 8 resultater

Stram-op på baller og ben

Med en helt almindelig stepmaskine kan du træne benmuskler i høj intensitet. På en stepmaskine simulerer du, at du går op ad bakke eller trapper. Du træder fødderne skiftevis op og ned på stedet i forskellige belastningsgrader alt efter, hvad du indstiller din træning til. Hele tiden er dine fødder i kontakt med pedalerne – modsat for eksempel løb.

Med en god stepmaskine på tilbud kan du hurtigt tone musklerne på den nedre del af kroppen. De fleste stepmaskiner vil have en lille computer tilknyttet, der viser nøgletal som frekvens i trin og kalorieforbrug undervejs. Foruden styrke og en flot numse kan du glæde dig over, at stepmaskinen giver god mulighed for at tabe sig.

Det er nemlig en af de træningsredskaber, der får pulsen op på nul komma fem. Samtidig er en stepmaskine rigtig nem at bruge. Du behøver ikke mange funktioner, og du skal ikke indstille den før brug. Det er bare at træde op og komme i gang med at gå på stedet!

En billig stepmaskine kræver god teknik

Når det er sagt, så er det vigtigt at få grundteknikken på plads. De fleste begår i starten den fejl, at de træder for hurtigt. Det giver voldsomme bevægelser. Selvom det føles som intens træning, så er lav intensitet og langsommere skridt vejen frem. Du skal fokusere på at holde balancen og træde stille, roligt og jævnt ned skiftevis.

De klassiske stepmaskiner trædes op og ned, ligesom når du går op af en bakke. Men der findes også nye modeller, som gør det muligt at gå fra side til side. Det træner din ryg og kerne mavemuskler mere. Abilica Corestep 360 er et godt eksempel.

Din holdning skal være rank, og det er vigtigt, at du ikke læner dig for meget forover under træning. Du risikerer at få unødvendigt ømme muskler eller slet og ret ikke at forbrænde en del kalorier, hvis du bruger maskinen forkert.

Se eventuelt et par videoer på YouTube, inden du går i gang.

Hvordan vælger jeg en god og billig stepmaskine?

Din nye stepmaskine skal helst både være i høj kvalitet og så budgetvenlig som muligt. Det hjælper vi med her på siden. Du kan sagtens finde en billig stepmaskine, der får dig i bedre kondition. Vær opmærksom på, at der er forskel på en såkaldt mini stepper og en klassisk stepmaskine.

En mini stepper består kun af fodpedalerne og en lille skærm. En stepmaskine har normalt håndtag – forestil dig en crosstrainer – som du kan støtte dig til, mens kroppen bevæger sig op og ned. En mini stepper er typisk billigere end en stepmaskine. Her kan du ofte finde modeller til omkring de 500 kroner.

Skal du have en hel træningsmaskine med udbygget computer til hjemmebrug, ryger vi ofte op over de 1000 kroner. Til gengæld får du bedre balance støtte og mulighed for at brænde flest kalorier, hvis du investerer i den store udgave.

Når du køber din stepmaskine på tilbud, så husk at det er en investering, der vil holde i mange år frem.

Effektivt konditionsapparat til hjemmetræning

En lille stepmaskine optager ikke meget plads. Du kan have den stående i et hjørne af stuen, på værelset eller kontoret. Den er perfekt til hjemmebrug, fordi du bogstaveligt talt bare kan træde op og gå i gang.

Du aktiverer automatisk muskler i benene og ballerne, hvilket giver en god numse. Har du for eksempel ømme ankler, og synes det er ubehageligt med gentagne stød, når du løber, så er stepmaskinen et skånsomt alternativ. Mange bruger en stepmaskine til genoptræning.

Du kan variere antal step, så du skaber en intervaltræning. Gå skiftevis langsomt og hurtigt – det er en effektiv måde at forbrænde kalorier på. Brug musik med temposkift for at assistere dig i din træning. Husk altid at spænd i din mavemuskulatur, så overkroppen også får lov at arbejde.

Mange er glade for hjemmetræning, fordi det kan bryde en lang arbejdsdag op. Er du seriøs med din sport, så overvej om din ministepper eller trappemaskine blot skal være én ud af flere træningsmaskiner til styrketræning.

Billig stepmaskine med gode købsvilkår

Når du køber en stepmaskine på tilbud online, så vær altid opmærksom på dine rettigheder som køber. Det gælder selvfølgelig, uanset hvilket produkt, du bestiller hjem. Selv den bedste stepmaskine er ikke god nok, hvis ikke du finder en troværdig forhandler.

Når du klikker videre ovenfor, så kig derfor på følgende faktorer:

  • Pris (samlet, dvs. inklusiv fragt).
  • Returret og returvilkår.
  • Prismatch (så du får matchet prisen, hvis du finder din stepmaskine billigere ved en konkurrerende forhandler).
  • Produktgaranti (dvs. minimum holdbarhed)

Det skal helst være nemt for dig at finde ovenstående oplysninger. Kært barn har desuden mange navne. Så husk at der er forskellige kategorier inden for stepmaskiner. Kig grundigt på billederne og produktbeskrivelsen, før du trykker køb.

Sikkerhed på din stepmaskine

Placer altid din stepmaskine på et fast underlag, så du eliminerer risikoen for, at den flytter sig under træning. Du skal kunne holde balancen. Derfor bør du undgå at stille den på tæpper og lignende. Et rent gulv udgør en fin og jævn overflade.

Hav god afstand til alle sider, så du ikke kan svinge armene ind i noget. Skru ikke for meget op for tempoet, så du må gå på kompromis med teknikken for at følge med. Det øger risikoen for eksempelvis svimmelhed og overbelastning i fodleddene (selvom stepmaskinen er et meget ufarligt redskab).

Tør gerne pedalerne af med en klud efter træning, så du fjerner alle overskydende svedrester. Har du en model med håndtag, er det vigtigt, at du også tørrer dem af. Ikke mindst for at fjerne bakterier og urenheder til næste træningsgang!

Scroll to Top