Siddecykel tilbud

Leder du efter et meget behageligt træningsredskab, som du kan bruge både til at tabe dig, opbygge muskler og forebygge ledsmerter og ømhed generelt? Så er en billig siddecykel det optimale valg! Herunder viser vi de bedste siddecykel tilbud. Du kan også læse mere om, hvad en siddecykel er, og hvordan du bruger den.

Viser alle 20 resultater

Forbrænd mange kalorier på en siddecykel

Det er en god overskrift for, hvordan det er at træne på en siddecykel frem for en almindelig motionscykel. Den kaldes også for en “sofacykel”, fordi du sidder ret op på et behageligt sæde. Du træner i en skånsom form, sammenlignet med en almindelig cykel hvor du skal læne kroppen fremover og lægge hovedvægten på lyske og skridt.

På en billig siddecykel skal du ikke fokusere på at holde balancen eller spænde op i musklerne. Den har desuden lav indstigning, så den er nemmere at bruge for motionister, der har døjet med skader, svært ved at løfte benene højt, eller som vil forebygge lændesmerter.

Ligesom liggende cykler, så får du her et bredere sæde, hvor du kan sidde godt. Mange oplever, at de kan træne længere på en siddecykel end på en almen motionscykel.

Hvilke typer af siddecykler findes der?

Grundlæggende kan du shoppe mellem to typer af siddecykel: En klassisk model, hvor du sidder oprejst i et sæde, holder fast i et håndtag, navigerer via en computerskærm og træder i pedalerne. Denne form for træning minder mere om den, du kender fra normal cykling.

Synes du, at det er voldsomt at have en træningsmaskine stående derhjemme? Eller ved du, at du får behov for at pakke den væk, hver gang der kommer gæster? Så kan du overveje en pedaltræner udgave. Den er utrolig simpel: Her er ikke noget tungt svinghjul eller sæde for den sags skyld. Pedaltræneren består kun af pedaler, som du kan køre rundt på, mens du sidder på en stol.

Du kan således bruge pedaltræneren i alle husets rum eller sågar udenfor. Til gengæld er det ikke et lige så effektivt træningsredskab, og du får sværere ved at variere og opskalere din træning.

Hvad er helbredseffekten?

Der er mange fordele ved at bruge en siddecykel. Den lave indstigning gør den ideel for ældre mennesker, folk der går til genoptræning eller dem, som blot vil have god støtte og et træningsredskab, hvor man sidder behageligt. Mens overkroppen slapper mere af, kan du træne benene effektivt.

Men der er ikke kun tale om ren muskel træning for ben og lår. Din motion kommer hele kroppen og kredsløbet til gode. Din træning er sund for kardiovaskulær aktivitet, og du styrker både mavemuskulatur samt hjertemusklen. Det gør din krop bedre i stand til både at optage og udnytte den ilt, du indånder.

Når du har brugt din siddecykel fast i noget tid, vil du formentligt begynde at mærke:

  • Øget energi i hverdagen.
  • Bedre puls.
  • Fornyet appetit (på den gode måde).
  • Mindre ømhed i kroppen.
  • Mere lyst til at motionere generelt.

Find en billig siddecykel i høj kvalitet

Vi hjælper dig med at finde den bedste siddecykel, så du får trænet regelmæssigt. Uanset om du er på udkig efter en mere almindelig motionscykel eller en mere simpel pedaltræner. Du kan nemlig spare mange penge ved at finde de bedste siddecykel tilbud. Tilbudskongen gør arbejdet for dig, og screener dagligt nettet på tværs af forhandlere.

Alle modeller har en behagelig form og gode købsbetingelser. Det vil sige, at du får gode fragtvilkår og gennemsigtige produktbeskrivelser. Mange populære siddecykler fra forhandlere som Tunturi eller Kettler kan fås til besparelser på alt fra 1000 til 3000 kroner på den rigtige dag.

Prismæssigt skal du regne med at give en 300 – 400 kroner for en pedaltræner og i hvert fald 5000 kroner for en god siddecykel med computerfunktioner og stabilt design. Siddecyklen udmærker sig dog ved, at den er et eksklusivt motionsredskab, som du kan have i over ti år. Hvis ikke mere.

Alternativer til en siddecykel

Hvis du elsker ideen om et bredere sæde, men gerne vil have endnu mere komfort – så tjek liggecyklen ud! Som navnet antyder, så får du her en cykel, som du kan bruge i afslappet liggeposition. Træningen føles lidt anderledes end ved oprejste siddecykler, da du hviler hele ryggen og lænden.

Er du til mere tempo og intens kalorieforbrænding? Så er en spinningcykel måske bedst. Her skal du aktivere hele kroppen for at holde balancen, og du vil cykle hurtigere end på en siddecykel. Til gengæld belastes særligt overkroppen mere under træningen.

En almindelig kondicykel er lidt en blanding, hvor du sidder som på en normal cykel uden at skulle op at stå. På samtlige modeller kan du selv indstille modstanden på en computer og vælge mellem forskellige programmer til hjemmetræning.

Det kan for eksempel være “bakkekørsel” eller “sprint”. Find info om de andre motionscykler her på hjemmesiden.

Sidst men ikke mindst skal vi også nævne den populære airbike, der kan hjælpe dig med at forbrænde mange kalorier.

Scroll to Top