Power tower tilbud

Med en power tower pull up station kan du lave mange øvelser for at træne din arm-, ben- og mavemuskulatur. Faktisk aktiveres alle muskler, fordi du træner med hele din kropsvægt. Her giver vi en kort introduktion og de bedste og billigste power tower tilbud på det danske marked lige nu!

Viser alle 5 resultater

Hvordan fungerer en power tower station?

Du får et veldesignet stativ, som gør det nemmere at lave pull ups, push ups og mange flere forskellige øvelser inden for styrketræning. Nogle power towers har både håndtag i midten og en stationær vægtstang fastspændt i toppen. Andre har ekstra gode pedaler eller holdere til fødderne.

Du bruger din egen kropsvægt til at trække dig selv op og ned. Enten med armene eller benene. Det er et simpelt værktøj til alsidig træning, hvor du kan kombinere øvelserne, som det passer dig. Fællesnævneren er, at du kan træne alle muskelgrupper, og at det kræver god energi at udføre de enkelte sæts.

Nogle kalder også en power station for en dip station, fordi du kan lave pull up øvelser, hvor du løfter din egen vægt med armene. En intens men givende form for træning!

Fordele og ulemper ved en billig dip station

Uanset hvilken sport du ellers dyrker, kan den her form for træningsudstyr understøtte og forbedre din præstation. Selv de helt simple modeller til hjemmetræningen giver god variation og mulighed for at forbedre din råstyrke. Du kan både forebygge skader og bruge stativet til at træne hele kroppen.

Et power tower giver mange træningsmuligheder, og så er det nemt at bruge. Du skal hverken til at starte en maskine eller aflæse en computerskærm. Løbende kan du eksperimentere med træningen og bruge din vægt til at udfordre din egen råstyrke.

De to største ulemper ved at gå efter en dip station er helt klart: Plads og pris. Fordi det er et højt stativ, så vil dit power tower optage nogle kvadratmeter i hjemmet. Og det er svært at kamuflere eller have stående diskret bag en plante eller lignende. Samtidig kræver det en indsats at flytte rundt på det.

Slå til på det rigtige tidspunkt

Desuden er et power tower pull up set i den lidt dyrere ende af skalaen inden for hjemmetræning. Du skal forvente at smide som minimum et par tusinde kroner. Nogle modeller koster faktisk helt op til 15.000 kroner. Til gengæld kan du spare gode penge ved at handle dit power tower online frem for at gå i fysiske butikker.

Som du ser, har vi samlet eksklusive tilbud i toppen. Når du bruger siden, kan du hver dag holde dig opdateret på de bedste billige power tower tilbud. Tit er de gode modeller sat ned i pris på udvalgte tidspunkter. Og du kan sagtens få et professionelt stativ, som matcher det, du ser i fitness centre.

Husk også på, at et power tower er en langtidsinvestering. Du får et kvalitetsprodukt i robuste materialer, der er overfladebehandlet og har antibakterielle egenskaber. Nogle gange kan du faktisk få livsgaranti på stålrammen.

God power træning af hele kroppen

Et power tower kan bruges til meget mere end blot pull ups. Når du har fat i håndtagene kan du variere dine træningspositioner fra at fokusere på skrå mavemuskler over ryg til arme. Du kan også træne lår, baller og ben. Du vil træne styrke allround på hele kroppen. Det vil både give dig en rankere holdning og et sundere indre system på sigt.

Udover at du får opbygget din muskelmasse, smider du også fedt under træning. Det gælder både indvendig fedt omkring organer og årer samt udvendigt fedt på for eksempel mave og lår. Du kan få inspiration til at træne varieret i forskellige fora på nettet.

Allerede efter en måneds tid vil du begynde at se en effekt af din power træning. Det har flere dimensioner. Du vil blive gladere i hverdagen, have mere overskud og få lyst til at udfordre din fysik på den sunde måde.

Scroll to Top