Liggecykel tilbud

Hvis du skal have en ny cykel til træning, så overvej en billig og ergonomisk venlig liggecykel! Den er lige så god til indvendig sport som eksempelvis en kondicykel. Her du kan dog læne dig tilbage på mere behagelig vis, mens benene arbejder, og kalorierne droppes. Vi har samlet de allerbedste liggecykel tilbud herunder.

Viser alle 9 resultater

Hvordan er en liggecykel designet?

En spinningcykel eller en normal siddecykel simulerer oplevelsen af at køre på en racercykel i det fri. Liggecyklen giver omvendt mulighed for at læne sig tilbage i sædet, hvor du holder fast i to vandrette håndtag. Oplevelsen er en anden.

Du har sikkert før set folk køre på cykler, hvor de ligger ned. Det er en anderledes form for cykling, som godt kan se lidt spøjs ud. Men faktisk er cyklen ekstra effektiv, når det kommer til fremdrift på vejen. Luftmodstanden reduceres nemlig automatisk, når du ikke sidder op som på almindelige opret cykler.

Når du cykler indendørs, er der selvfølgelig ikke nogen luft. Til gengæld får du stadig fordelen af den unikke kørestilling, hvor du fordeler din kropsvægt ligeligt over hele rygarealet. Mange døjer med smerter i skridtregionen men også ryggen og nakken, når de bruger en almindelig racercykel.

Det undgår du på en billig liggecykel, som er et dejligt og behageligt træningsredskab.

Hvordan træner du på en indendørs liggecykel?

Træning på liggecykel minder meget om andre former for motionscykler indendørs. Den kører med indvendige gear frem for udvendige gear, så du indstiller automatisk dit træningsprogram og belastning på en computerskærm foran. Herfra er det bare at læne sig tilbage og træde i pedalerne.

Din cykel kan have forskellige modstandsniveauer. Nogle modeller har 8 forskellige, mens andre har hele 16 forskellige niveauer. På computerskærmen kan du følge med i din træning. Typisk kan du se for eksempel puls, antal kilometer cyklet og kalorier forbrændt med mere.

Mange foretrækker indendørs cykler frem for en mountainbike eller de nye og populære elcykler. For det første er det nemmere at finde et godt liggecykel tilbud – du sparer gode penge. For det andet kan du træne lige præcis, når du har lyst. Og du skal ikke lade dig begrænse af hverken vind eller vejr.

Sidst men ikke mindst er der mindre vedligeholdelse, og du skal ikke tilkøbe udstyr som eksempelvis en lås, forlygte eller cykelhjelm.

Fordele ved at købe en billig liggecykel online

Du kan få en semi-professionel og rigtig god cykel til billige penge, hvis du køber fra nettet. Vi har samlet dagens bedste liggecykel tilbud i toppen af siden. Du kan faktisk spare flere tusinde kroner ved at ramme den rigtige timing. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten på din nye cykel til hjemmetræning.

Som forbruger får du en række fordele, når du bestiller direkte hjem:

  • Du skal ikke bruge tid på at besøge en butik.
  • Du kan sammenligne priser på tværs af cykel forhandlere hurtigt.
  • Nogle gange kan du få prismatch.
  • Tit er der fri fragt og fuld returret.
  • Du får et bredt udvalg af de mest opdaterede liggecykel tilbud.

Afstress med en billig liggecykel

Når vi cykler, så frigives endorfiner, og vi slår hjernen fra. Det gælder, uanset hvilken type cykel du bruger. Du kan placere din billige liggecykel et rart sted i huset, eventuelt med god udsigt. Læn dig tilbage, mærk hvordan hele kroppen understøttes, vælg dit ønskede træningsprogram og cykl derudaf!

Det er en træningsform, hvor du kan slappe af samtidig med, at du styrker kroppens kondition, iltoptagelse og forbrænding. Win win! En liggecykel er ikke oplagt som børnecykel, men ellers kan den bruges af flere familiemedlemmer.

For blot nogle tusinde kroner kan du investere i et skånsomt træningsredskab, der holder i mange år og er nemt at bruge. Du kan bruge din træning til at bryde arbejdsdagen op eller til at få gang i benene lørdag morgen. Valget er dit.

Scroll to Top