Crosstrainer tilbud

Du kan sagtens få avancerede og billige crosstrainere til hjemmet. Det hjælper vi dig med på siden her. Vi har nemlig samlet de bedste crosstrainer tilbud lige nu, så du kan gøre en god handel. Crosstrainer træning er godt for både muskler og kredsløb. Du kan forbrænde mange kalorier.

Viser alle 40 resultater

Billig crosstrainer med brugervenlig træningscomputer

Du har måske prøvet forskellige crosstrainere i fitness center, eller når du har været på ferie. Det er en af de mest almindelige maskiner, hvor alle muskelgrupper trænes på samme tid. Du skal nemlig både aktivere underkrop og overkrop, når du træder fremad i fodpedalerne. Helt simpelt, så fungerer crosstraineren ved, at du koordinerer hurtig gang, hvor armene holder i håndtagene øverst, mens benene træder rundt i en op-og-ned og frem-og-tilbage bevægelse nederst.

Mens du “går bølgende på stedet”, så udfordres dine muskler af den valgte modstand, som du kan skifte undervejs. Du indstiller selv dit program på den medfølgende træningscomputer. Her kan du normalt vælge imellem for eksempel “bakker”, “spurt lige ud af vejen” eller “varm-op”. På computeren kan du følge din progression og nøgletal i form af forbrænding, antal kilometer i tilbagelagt distance og puls, med mere.

Med en billig crosstrainer får du lige så effektiv konditionstræning som på et løbebånd eller en træningscykel. Mange motionister er dog glade for crosstraineren, fordi det også er en skånsom træningsform. Dvs. at den er god til dig, der før har haft skader, eller som gerne vil træne kroppen langsomt og sikkert.

Sådan skal du bruge crosstraineren

Den vigtigste hovedregel, når du træner på crosstrainer, er, at du skal aktivere kroppen. Du må aldrig læne dig eller bare følge maskinens bevægelser. Musklerne skal være spændte, og du skal føre både håndtag og pedaler i en samlet bevægelse. Ellers kan du ikke styrke musklerne rigtigt.

Du skal også huske at holde en vis intensitet. Det nytter ikke noget at vælge den laveste modstand og så bare hamre derudaf. Gå efter en moderat til høj belastning det meste af tiden og brug den lave intensitet til enten opvarmning eller sprint til sidst. Husk at du kan justere modstanden undervejs eller skifte mellem de mange programmer på computeren.

Kroppen skal være oprejst hele tiden. Fokusér på at:

 • Spænde op i maven
 • Holde nakke og ryg rank
 • Skubbe skuldrene let tilbage
 • Kigge lige frem – hverken op eller ned
 • Placere vægt på hele foden og ikke kun tæerne.

Hvilke funktioner har en billig crosstrainer?

Som ved alle andre træningsmaskiner, skal du sætte dig ind 1.) hvilke tekniske funktioner den har og 2.) hvordan du vurderer de bedste crosstrainere. Helt grundlæggende, så kan din crosstrainer på tilbud have enten et fordrevet eller et bagdrevet hjul. Her er forskellen:

Bagdreven crosstrainer: Har en lidt kortere skridtlængde på cirka 30 til 40 centimeter. Fødderne er lidt længere fra hinanden, når du går, og bevægelserne er mere ovale. Selve maskinen fylder lidt mindre, så den er god til dig, der bor i en lille lejlighed i byen. En bagdreven crosstrainer er nemmere at komme op på, så den bruges også ofte til rehabilitering.

Fordreven crosstrainer: I den her maskine er der installeret glideskinner, som optimerer modstanden og skåner dine knæ og led. Crosstraineren føles også mere naturlig og smooth at bruge, fordi bevægelserne glider nemmere. Maskinen optager dog mere plads og har en høj indstigning.

Den bedste crosstrainer afhænger selvfølgelig af din præference og træningstype. Et andet parameter, som du kan vurdere dit køb af en billig crosstrainer på, er computeren og dens funktioner. Hvor mange træningsprogrammer har den? Hvilke træningstal kan den vise? Er den nem at bruge?

Styrk alle de store muskelgrupper

En crosstrainer på tilbud er genial, fordi du kan kombinere effektiv fedtforbrænding med både styrke og kredsløbstræning. Det kan du, fordi den har mange funktioner, såsom interval, bakkemodstand og “sprint”. Bare en halv til en times træning et par gange om ugen vil gøre store underværker for kroppens muskler.

Crosstrainere er populære, fordi de giver så stort sportsudbytte, uden at du skal anstrenge dig til det ekstreme. Du vil få sved på panden og ømme muskler, men uden at det føles ubehageligt. Maskinen har en stabil konstruktion, så du undgår hårde stød.

Med den rette crosstrainer behøver du hverken fitness medlemskab eller en personlig træner. Du har alt, hvad du behøver for effektiv træning derhjemme. Under de intensive træningssessioner vil du forbedre kroppens evne til at:

 • forbrænde mange kalorier så du nemmere kan tabe dig.
 • udnytte ilten og transportere den rundt i blodet.
 • fjerne affaldsstoffer.
 • frigive endorfiner så dit humør forbedres.

Mange billige crosstrainere på markedet

Vi guider dig til at finde de billigste crosstrainere i høj kvalitet. Internettet kan godt være lidt af en jungle at navigere i, når det kommer til træningsudstyr. På få klik kan du finde et hav af professionelle crosstrainer test, og det kan være svært at vælge. Går du op i at spare penge på bundlinjen, så hjælper vi dig immervæk med at finde det bedste crosstrainer tilbud til hjemmebrug.

Hver dag opdateres siden automatisk med de bedste muligheder. Når du skal vælge en crosstrainer til styrketræning, så vær opmærksom på at en fordreven crosstrainer er dyrere end en bagdreven model. Kvaliteten er generelt bedre, men maskinen fylder også mere. Lægger du vægt på et pladsbesparende design, så er en bagdreven løsning mest optimal.

Herudover kan du vurdere alle billige crosstrainere på:

 • Skridtlængde
 • Computer
 • Hvor nemt det er at justere modstanden
 • Størrelse og foldbarhed
 • Mærke (eksempelvis er Abilica crosstrainere populære på det danske marked).

Fleksibel træning 24/7

Noget af det fedeste ved en træningsmaskine derhjemme er, at du altid kan træne. Du kan selv vælge, om det skal være i høj intensitet eller lavere intensitet, og hvornår på dagen det passer ind. Mange finder det motiverende, at de kan træne i ro og mag og ikke mindst impulsivt, når de lyster. Skal du planlægge din fitness og bruge tid på transport, kan det næsten komme til at føles “obligatorisk” og ikke sjovt.

Hvis du har træningsudstyr til hjemmebrug – som en billig og ny crosstrainer – så træner du bare, lige så snart du har overskud. Det kan være i arbejdspausen, om morgenen eller i weekenden. I al slags vejr og i varierende længde. Effektiv træning behøver ikke være en sur pligt. Ved at gøre dig selv 100 procent til herre over, hvornår du stiger på crosstraineren, giver du dig selv de bedste vilkår for at komme i form.

Træning på en crosstrainer kan tiltale flere familiemedlemmer – store som små – netop fordi det er skånsom træning. Er I en større familie, kan I jo skiftes til at bruge den. Husk blot at rengøre efter brug ved at tørre alle overflader af med en våd klud. Afsprit eventuelt også håndtagene.

Overvej at investere i en billig crosstrainer med vandholder foran. De fleste drikker en flaske vand i løbet af en session, fordi du netop aktiverer mange muskelgrupper på samme tid.

Pris på en billig crosstrainer online

Der er temmelig stor forskel på priserne. I sidste ende afhænger det også af, hvad der er den rigtige crosstrainer for dig. Du kan finde meget avancerede crosstrainere, der ligger på over 10000 kroner. De fleste crosstrainere ligger dog i prislejet omkring 5000 kroner. I den helt billige ende kan du godt slippe afsted med et par tusinde kroner, men så skal du både ramme en lavpris-model og et super tilbud.

Fornuftige priser afspejler typisk en crosstrainer i høj kvalitet, som fås til nedsat pris i en bestemt periode. Det kan være fordi, at butikker eller forhandlere sælger ud af deres restlager eller holder tilbudsfest. Når du investerer i en professionel træningsmaskine, så får du mestendels fri fragt og rigtig gode handelsvilkår. Det kan være på alt fra returret, kundeservice, prismatch og eventuel afdragsordning.

Husk på at du kan bruge maskinen i rigtig mange år. I det lange løb sparer du ofte flere penge ved at investere i træningsudstyr til hjemmebrug frem for at gå i fitness. Tænk over følgende: Et fitness medlemskab kan hurtigt løbe op i 3500 kroner årligt. Det er næsten lige så meget, som en billig crosstrainer, der kan holde i 10 eller 20 år.

Alsidig træning i rolige omgivelser

Crosstraineren er en populær type træningsudstyr, fordi den giver god allround træning. Samtidig er det skånsom træning, så du skal ikke bekymre dig for meget om at bruge den forkert. Du behøver hverken en instruktør eller undervisning for at få maksimalt udbytte ud af en crosstrainer på tilbud.

Derhjemme kan du sætte musik i ørerne, isolere dig fra omverden og træne derudaf uden forstyrrelse. Du kan koble af midt på dagen og få et tiltrængt afbræk. Det er en slags træning, der appellerer til alle: Kvinder og mænd, børn og ældre, trænede som utrænede.

Er du livsnydertypen kan du endda stille din crosstrainer i nærheden af et TV, så du kan følge med i yndlingsserien eller nyhederne under træning. Du kan også smække en lydbog eller podcast på. Kun fantasien sætter grænser, når du skal skræddersy den perfekte crosstrainer træning.

Scroll to Top