Airbike tilbud

Airbiken er en utrolig effektiv cardio træningsmaskine – mange kalder det en blanding mellem en motionscykel og en crosstrainer. Leder du efter et professionelt motionsredskab til hjemmet, så er en billig airbike lige sagen. Her viser vi dig de bedste muligheder.

Viser alle 4 resultater

Hvad er en airbike?

Jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere luftmodstand skabes der, og jo mere effektiv bliver din træning. Det er grundprincippet bag at træne på en professionel airbike. Den fungerer ved, at en ventilator erstatter cyklens hjul. Foran sidder en roterende fane som du bevæger, når du cykler. Den giver ubegrænset modstand – dvs. du kan presse dig selv til det yderste!

Derfor bruger mange en airbike til hiit træning (dvs. træning i ekstremt høj intensitet). Den intense træning kan sammenlignes med for eksempel spinning. Nogle airbikes har fleksible håndtag, så du kan stå op undervejs.

På den måde kan du træne alle store muskelgrupper. Redskabet er meget populært i både fitness og crossfit centre landet over. Det bruges også af elitesportsudøvere, der udfører krævende sportsgrene som mma (mixed martial arts kampsport).

Hvilken er den bedste airbike?

Svaret er flerdelt. Du kan vurdere på parametre som:

  • Hvilke modeller, der scorer højt i airbike test.
  • Hvilke kvalitetsmodeller, der er på tilbud.
  • Hvilket mærke din nye billige airbike er.

Assault airbike er en populær og stabil version fra USA. Den har slået salgsrekorder verden over. Den findes i forskellige udgaver. Skal du have en ekstra robust airbike med god stabilitet selv under høj maksimal belastning og hurtig træning, så anbefales airbike elite.

Andre er glade for Nordic Fighter airbike, som har et rigtig godt design. Hvis dit primære mål er at optimere kardiovaskulær træning og forbrænde mange kalorier, så kan du også spørge dig selv: Hvor billigt kan jeg få en god og robust airbike på tilbud?

Du kan have lige så ambitiøs træning på en billigere airbike, som du bestiller hjem fra nettet.

Hvilke funktioner kan min airbike have?

Det kan måske være svært at vurdere, om din nye airbike er i professionel kvalitet. Konceptet for denne type træningsudstyr er jo ret simpelt. Alligevel kan du kigge på:

  • Hvor stabil din cykel er under højere modstand.
  • Om rammen er beskyttet mod rustdannelse.
  • Hvilke nøgletal og funktioner som cyklens computer har (herunder træningsprogrammer).
  • Om du kan indstille håndtagene.
  • Hvor let det er at justere modstanden.

Den bedste airbike til hiit-træning vil score højt på alle parametre. Når det er sagt, så kan du sagtens dyrke intens kardiovaskulær træning og få forbedret udholdenhed generelt på de helt simple udgaver.

Vi hjælper dig med at finde den billigste airbike

Det kan være lidt en jungle at navigere på nettet efter den bedste airbike til dit behov for øget kalorieforbrænding i hverdagen. Cyklen kommer i mange designs og med forskellige indstillingsmuligheder som justerbart sæde og måling af antal forbrændte kalorier.

Her på siden får du hjælp til at finde det bedste airbike tilbud. Vi screener markedet på tværs af producenter og forhandlere, så du får forskellige cykler i høj kvalitet at vælge imellem. Fælles for udvalget øverst på siden er, at du kan spare gode penge uden at gå på kompromis med din træning.

Vi har fokus på det danske marked, men ofte vil de gode airbike tilbud komme fra udenlandske producenter. Som eksempelvis førnævnte assault airbike. Overvej om du skal have et trådløst pulsbælte med i købet, så du kan monitorere din performance bedre.

Du kan også kigge på, om cyklen har en indbygget flaskeholder. Da det er normalt at svede meget, når man træder i pedalerne, kan det være en rigtig rar mulighed at have drikkevand tæt ved.

Skab den perfekte hjemmetræning

Mange er glade for træning derhjemme. Du kan give den fuld gas alene, og du kan vælge lige præcis de træningsmaskiner, der passer til dit behov. Samtidig sparer du transporttid til og fra motionscenteret. For ikke at tale om det dyre medlemskab. I dag er det muligt at købe træningsmaskiner med indbygget computer og andre smarte funktioner, uden at det behøver at koste en bondegård.

Indret kælderen eller ekstraværelset som dit eget lille motionsrum. Tænker du i alternativer til en billig airbike, så kan du for eksempel overveje en klassisk stationær motionscykel. Du kan også udbygge med en yogamåtte, en træningsbænk eller blot et par håndvægte for nemmere at kunne variere din træning.

Kun fantasien – og pengepungen – sætter grænser. Her på siden har vi samlet de bedste tilbud på samtlige træningsredskaber, så du kan opnå den ypperste træning og forbedre din kondition.

Scroll to Top