Billige spisebordsstole

Er du til klassiske spisebordsstole eller måske en fræk velour stol? Mange faktorer spiller ind på det perfekte valg af billige spisebordsstole. Her giver vi dig en basal guide til materiale, antal og type, mens vi også har samlet de bedste spisebordsstole tilbud på markedet pt.

Viser alle 40 resultater

Vælg billige stole der matcher dit behov

Først og fremmest skal dine nye spisebordsstole selvfølgelig passe til dit billige spisebord, hvis du allerede har sådan et. Både i størrelse og design. Køb det antal stole, der matcher antal siddepladser. Det kan være til 4, 6, 8, 10 eller 12 personer for eksempel. Her er et par gode tips til, når du vælger stole. Overvej om:

  1. De skal matche eller stå i kontrast til bordet (farver og materiale).
  2. De skal være i ægte læder, stof, velour eller plast.
  3. De skal være bløde og behagelige at sidde i eller mere faste og simple.
  4. De skal kunne foldes sammen/nemt rykkes rundt på.
  5. De skal være meget budgetvenlige eller godt må koste lidt ekstra.

Svarer du på disse spørgsmål, så er du allerede nået et godt skridt på vejen til at finde spisebordsstole, der passer perfekt til dit hjem! Nøglen er at vælge spisebordsstole, der passer med den øvrige indretning men samtidig tilføjer et friskt pust.

Forskellige spisebordsstole på tilbud

Moderne spisebordsstole kommer i tre typer: Klassiske, kurvede og armlæn. En almindelig stol har fire ben lodret under sædet og et højt ryglæn, der støtter hele vejen op. Et godt eksempel kunne være pindestolen. Den kurvede stol har et behageligt sæde, der følger din bagende. Du sidder lidt mere nede og tilbagelænet her – på vej mod en lænestol. Særligt de skandinaviske skalstole er populære, hvor sæde og ryg går ud i ét.

Armlæn giver selvsagt ekstra god støtte, så du kan hvile armene, mens du spiser. Spisebordsstole med armlæn er rigtig gode til både børn og ældre, hvor komfort er et must. Husk blot at tjekke at spisebordsstolene passer med bordets højde, så der er plads til at sidde med benene under og skubbe stolen ind og ud.

Foruden form kan du overveje, hvor meget væsen stolene skal gøre af sig. Er de blot en praktisk foranstaltning til at kunne nyde dagens måltider, eller skal de være med til at sætte et visuelt prik over i’et i dit hjem?

Velour, massivt træ, læder eller stof?

Det er – groft sagt – de muligheder, du har, når du skal vælge én blandt mange populære spisebordsstole. Materialet på din spisebordsstol er afgørende for ikke kun stilen men også rengøring. Hvis vi starter med de to naturlige og stilrene:

Træ og stof: To gode repræsentanter for den gennemførte nordiske stil. Du kan for eksempel få en stol med stofsæde og hvidolieret egetræsben. Træ er hyggeligt og rustikt, og du kan få det i mange forskellige variationer. Er spisebordet i træ, er det oplagt at matche. Stof fås i forskellige farver, og det øger siddekomforten, hvis din stol har en pude underneden.

Læder: Læder (ægte) er også et naturmateriale, men det har noget mere råt og moderne over sig. Har du læderstole i din spisestue, så signalerer du smag og overskud. Materialet har den fordel, at det er super nemt at gøre rent. Ulempen kan være, at du nemmere sveder på det om sommeren. Kunstlæder er en anden og lidt billigere mulighed.

Velour: Spisestuen liver hurtigt lidt op, hvis du kører spisestuestole i for eksempel grøn eller blå velour. Det er et utroligt behageligt betræk, og du kan få det i flere farver. Har du et sort, hvidt eller træfarvet spisebord, kan velourstole give noget æstetisk modspil.

Mange fordele ved billige spisebordsstole her

På siden her samler vi dagens bedste tilbud på møbler, som du kan få i god kvalitet men til nedsat pris. Det kan spare dig mange timer i jagten på de bedste billige spisebordsstole. Du kan både købe dem enkeltvis eller i par.

Vi har også samlet de bedste spisebordsstole tilbud, så du allerede fra start skaber harmoni ved at vælge et match. Køb dem i ens design eller vælg kontraster, så et rundt træbord for eksempel får velourstole i jordfarver til.

Prisen afhænger selvsagt af, hvor mange par du skal have. En stol kan koste alt mellem 3000 og 2000 kroner. Du kan dog spare op til 500 kroner på en stol, hvis du er heldig.

Scroll to Top