Billig lænestol

Lænestolen er perfekt til solo afslapning og total afkobling fra hverdagens sure pligter. Du kan få billige lænestole i et hav af prisklasser, materialer og udformninger.
Først får du et overblik over de bedste forhandlere af billige lænestole, hvor du ofte finder gode tilbud. Derefter kan du læse om de forskellige former for lænestole og hvilke funktioner de kan indeholde.

Viser alle 32 resultater

Find de bedste tilbud på lænestole

Der er ingen grund til at betale fuld pris for selv verdens bedste lænestol, hvis du kan spare 30 procent. Derfor hjælper vi dig her. Hver dag opdaterer vi nemlig ovenstående liste med markedets bedste tilbud på lænestole.

De er vurderet ud fra, hvor mange penge du sparer, og hvor meget kvalitet du får for pengene.

Som du kan se, er der flere modeller i smukt nordisk design i charmerende farver og med tilhørende fodskammel. Alle sammen til rabatpriser eller bare fast lav pris.

Som køber kan det nemlig godt være uoverskueligt at skulle browse en 10 til 20 hjemmesider for at finde drømmestolen. Man vil bare gerne have de gode lænestol tilbud samlet under et virtuelt tag, så at sige.

En billig lænestol kan sagtens være i ægte læder, give god ergonomisk støtte og være designet helt unikt. Du behøver ikke at vælge mellem en høj pris på den ene side og lav kvalitet på den anden.

Som du ser her, kan du slippe et par tusinde kroner og få en fremragende designer lænestol.

Billig lænestol med eller uden skammel?

Spørgsmålet handler i virkeligheden om, hvor meget du vil slænge dig. Er det et stort ønske, bør du gå efter en billig lænestol med skammel.

Du kan få enten:

 • Separat fodskammel.
 • Indbygget fodskammel.

En separat fodskammel kan du selvsagt flytte rundt på efter behov. Du kan tage den hen i forlængelse af lænestolen eller placere den med mellemrum imellem.

Fodskamlen kan også agere ekstra siddeplads, hvis der er mange på besøg. Særligt børn synes, at det er hyggeligt at sidde på en lille skammel.

Finder du et godt læder lænestol tilbud, vil det nærmest halvdelen af gangene være en kombi-løsning af stol og skammel i én. Det hører sig ligesom til ved de eksklusive designs.

Du kan også få en billig lænestol med indbygget fodskammel, som kan slås ind og ud efter behov. Fordelen er, at du får frigjort plads, når du ikke har brug for den ekstra støtte til benene. For ikke at tale om flyderfornemmelsen, når du slår skamlen ud under dine ben.

Tænk bare på det famøse afsnit i tv-serien Venner, hvor Joey og Chandler stønner synkront i fryd over at slå deres nye lænestole ud!

Lænestol med vippe- og eller drejefunktion?

Du kan få en stationær traditionel lænestol uden nye og smarte funktioner. Nogle foretrækker enkeltheden, men de fleste hilser dog forbedringer i funktionalitet velkomne.

Overordnet set, er der to ting, du kan kigge efter:

 1. Lænestol med vippefunktion:Intet er så tilfredsstillende som at læne sig bagover, mærke stolen give efter og ligge halvt ned eller helt vandret.
  Den ultimative afslapningsfølelse får du med en vippefunktion, som gør, at du kan skifte position i stolen. Sid op, når du skal fokusere på en aktivitet, og læg dig ned når du lytter til musik eller mediterer.
 2. Lænestol med drejesokkel:Har din lænestol en drejefod, så kan du køre den rundt 360 grader og kigge, hvorhen du vil i rummet. Det giver selvsagt en fleksibilitet i forhold til udsigt men også til kontakt med resten af familiens medlemmer.
  Ser partneren, børnene eller samboen TV for eksempel, kan du med fordel vende en halv omgang og have ro til at læse din bog.
  Drejefunktionen er også god, når man skal samtale på kryds og tværs af stuen.

Prismæssigt ligger et lænestolstilbud altid lidt højere, hvis begge funktioner er integrerede. Til gengæld er det penge godt givet ud på komfort- og livsnyderskalaen!

Køb designer lænestole på tilbud online

Du kan sagtens få en billig lænestol på udsalg online, der har både vippe- og drejefunktion samt tilhørende fodskammel.

Desuden er der modeller med justérbar nakkestøtte og endda massagefunktion i ryggen, hvis du vil op i den helt store luksusinvestering. En god og billig lænestol skal dog også tage sig godt ud i stueindretningen.

Her er der forskellige stilarter:

 • Moderne
 • Kitsch
 • Skandinavisk idyl
 • Retro
 • Vintage
 • Kontor

Blot for at nævne nogle. Designmæssigt ligger danske sværvægtere som Arne Jacobsens Ægget og Oksen, Finn Juhls Pelikanen og Børge Mogensens Spanske Stol selvfølgelig i en liga for sig – også på pris!

Du kan sagtens få en billigere lænestol med visuel kant. Kant og karakter kommer nemlig foruden materiale fra henholdsvis stolens farve og form.

En flot oval ryg, diskrete øreklapper eller en alternativ firkantet opbygning vil signalere stilmæssigt mod uanset mærke. Det kan også siges om smukke farvetoner som orange, rød og dybgrøn, der ”larmer” lidt mere end de gængse blå og grå lænestole.

Det samme kan faktisk siges om hvid, der skiller sig ud.

Når du skal vurdere designet, så kig også efter sammenspillet mellem stolens betræk og fødder.

Ben i træ som eg eller bøg spiller godt sammen med ægte læder.

Du kan også gå efter en all-in-one materiale løsning som eksempelvis den mere atypiske flettede kurvestol. Top med en lille orange pude, og du kan pludselig udstråle designmæssigt overskud fra en lænestol købt til rabatpris.

Stressless lænestol

Stress mindre. Det ligger i navnet på en af de typer lænestole, der er utrolig oppe i tiden. Vi taler om brandet Ekornes´ stressless lænestol, der stammer helt tilbage fra 1971.

Hvorfor er den så eftertragtet?

Svaret er en kombination af finish og komfort. Modellerne findes med både høj og lav ryg, bløde puder og et tilbage-læn med minimal friktion.

Derudover har designerteamet tilført fuld fleksibilitet i soklen, som tilpasser sig din krops balancepunkt.

Stressless ligger selvsagt ikke i den helt billige ende, men til gengæld får du absolut topklasse på det danske lænestolsmarked.

Læderet er i særklasse og kan fås i et væld af farver.

Leder du efter et godt lænestols udsalg med stressless-modellen, så kan du blandt andet holde et vågent øje med møbelhuset ILVA’s hjemmeside. Her kan du spare flere tusinde kroner på det populære mærke.

Overvej at tilkøbe et decideret læderplejesæt til dit nye luksusmøbel, så du kan holde det rent og skinnende.

Slap af i en god og billig lænestol

Hvorfor er det vigtigt at give sig selv frirum i hverdagen?

Ganske enkelt fordi godt 15 procent af danskerne føler sig kronisk stressede. Vi har for meget at nå, vi bekymrer os, og vi sammenligner på kryds og tværs gennem sociale medier.

Alenetid og stilletid er derfor guld værd og alfa omega for, at vi kan processere samtlige sanseindtryk og personlige følelser.

Derfor hedder det ikke, at en lænestol er til ældre mennesker. Den er til os alle sammen, der har brug for at restituere bedre i hoved og krop.

Køb en lænestol på udsalg og giv dig selv en nyt pusterum.

Det gælder sådan set uanset, om du køber Danmarks dyreste lænestol eller en gammel og brugt en på DBA.

Skal jeg købe en stor eller lille lænestol på tilbud?

Godt spørgsmål! Størrelsen afhænger både af ryglænets højde og så selve bredden og størrelse på armlæn.

Læseheste og tv-kiggere foretrækker ofte et højt ryglæn, så de kan sidde helt oprejst og fokusere. Men der er også dem, som føler sig for tæt omsluttet af et ryglæn, der når dem op over hovedet.

Når du skal beslutte dig for den perfekte størrelse, bør du tænke dit øvrige møblement i stuen ind i billedet.

Er der højt til loftet, masser af kvadratmeterplads og store møbler ellers?

Hvis ja, så vil en stor lænestol jo passe godt til din øvrige indretning. Omvendt hvis du har et lille rum, så vil du måske gerne spare på pladsen og undgå for eksempel rigtig store armlæn.

Et andet spørgsmål, du kan stille dig selv, er om lænestolen skal optage fokus og stå centralt i rummet. Eller om den skal gemmes lidt væk i hjørnet for sig selv.

Som du kan forestille dig, er der kæmpe forskel på at have en stor gul lænestol midt i stuen og så en diskret sort sag ved vinduet i den ene ende.

Du kan også overveje om det i virkeligheden vil passe bedre til både din indretning og dit behov med en daybed? En daybed på tilbud behøver ikke at koste en formue, og den tilbyder en helt anden form for afslapning, end en lænestol gør.

Vælg dit materiale med omhu

Læder, velour eller stof? Det er de materialer, du støder på, når du surfer efter gode lænestol tilbud. Der er enkelte prisforskelle at tage højde for.

Typisk vil ægte læder ligge i den dyreste ende af spektret, mens kunstlæder ligger væsentligt lavere.

Når du vælger materiale, skal du foruden pris tænke over:

 • Rengøring og vedligeholdelse.
 • Retro lænestol eller moderne look.
 • Holdbarhed
 • Siddeoplevelse

Rengøringsmæssigt er læder nemmest at have med at gøre. Særligt hvis der bor dyr i husstanden.

Læder holder absolut længst, og så skal pletter oftest bare tørres af med en våd klud.

Stof er lidt mere sart, og her vil du skulle tage betrækket af til vask ved spild af for eksempel rødvin eller kaffe.

Velour ligger et sted midt imellem, da pletter kamufleres bedre af de stærke farver og tætte sting.

En velour lænestol er i øvrigt mest retro, mens brunt læder kommer på en flot andenplads.

Farvens holdbarhed kan du måle på to parametre, som bør stå i produktspecifikationerne. Nemlig slidstyrke og følsomhed over for lysindfald.

Sørg derudover at vælge en pålidelig forhandler med gode garantier (vi har lavet en liste nedenfor).

I forhold til siddeoplevelse kan man lav en lidt grov inddeling:

 • Velour vinder i blødhed.
 • Stof vinder i al slags vejr (det er svedabsorberende og holder en jævn temperatur).
 • Læder vinder i tekstur og fasthed.

Køb din lænestol på tilbud online

Nu er du klædt ekstra godt på til det, det hele handler om – nemlig at købe din nye lænestol!

Du kan gøre to ting. Gå til en af de tre listede forhandlere herunder, som alle fører stærke rabatter samt yder fremragende kundeservice. Ellers scrol tilbage til øverste del af siden, hvor dagens bedste tilbud på lænestole stadig figurerer.

Uanset hvad du vælger, så på forhånd tillykke med din nye stol!

My Home Møbler

Kan du godt lide at skille dig ud fra mængden, så er My Home Møbler stedet!

Hvad med en flettet kurvestol, en hvid lædersag eller cognac farvet okselæder?

Visuelt og designmæssigt er lænestole-udvalget hos My Home Møbler inspirerende og spændende.

Derudover er prisen på samtlige modeller reduceret, så du får en billig lænestol uanset hvad.

ILVA

Det er altid en fornøjelse at online-shoppe på ILVA’s flotte hjemmeside.

De har lænestole helt ned til et par tusinde kroner og op til 15,000. Der er alt fra den firkantede 70’er Mad Men lænestol i blå til 360-graders flyderen i afdæmpet brun.

ILVA har som Danmarks førende møbelhus et stort sortiment, og de har altid udsalg og ”fund”.

Scroll to Top