Billig gyngestol

Gå all in på hygge med en lækker gyngestol. Hovedet og kroppen finder ro, når du ligeså stille gynger frem og tilbage. Du finder næppe et mere afslappende møbel, som du kan læse, se tv eller høre musik i. Gyngestole har fået et comeback i popularitet, og vi har samlet de billigste her.

Viser alle 20 resultater

Gyngestolen: Tid til afkobling

Med en gyngestol på tilbud får du i princippet en rokkende siddeplads, der får kroppen til at slappe af. Bevægelsen imiterer faktisk lidt den, som mange kender fra de var helt små og lå i vuggen. Nogle forbinder måske gyngestole med deres bedsteforældre, men faktisk er de højst moderne. Nutidige designere laver helt nye stole til stuen, som kan vippe frem og tilbage.

Hele din familie kan få glæde af en billig gyngestol. Det kan næsten bruges (forsigtigt) som legetøj, og den får et smil frem på læben. Holder du af at sidde og læse i mange timer, så er stolen perfekt til at aktivere benene i ny og næ.

Retrostilen kombineret med en super ergonomisk støtte, normalt kun forbundet med billige lænestole, passer godt i mange moderne hjem. Vi danskere er generelt blevet mere opmærksomme på at afstresse i hverdagen, fokusere indad og have tid til “ingenting”.

Din nye gyngestol hjælper dig med den mission!

Gyngestole på tilbud i alle prisklasser

Du kan bogstaveligt talt finde gyngestole til alle priser: Lige fra 500 kroner til en Wegner designklassiker til 20000 kroner. De dyrere modeller har ofte en særpræget æstetik og ekstremt god siddekomfort. Når det er sagt, så er der ingen grund til at bruge et to cifret tusindebeløb for at finde en fremragende gyngestol.

I dag forhandles et stort udvalg online, og du kan finde gode gyngestol tilbud. Vi hjælper dig med at udvælge dagens billigste gyngestole, som matcher kriterier for troværdige forhandlere og købsvilkår. Du finder stole fra både de store danske møbelhuse, designere samt større og mindre onlineforhandlere specialiseret i interiør og møbler.

Mange billige gyngestole vil ligge på et prisniveau omkring de 1000 kroner, og du kan selv trykke tilpas udvalg, som du vil. For eksempel kan du vælge “vis kun” gyngestole inden for en vis budgetramme eller lavet i et særligt materiale.

Find en billig gyngestol der passer ind i stuen

Netop materialet kan du vælge ud fra. Faktisk er gyngestole et møbel, som kan produceres på mange måder. Nogle af de mest anvendte materialer er:

  • Rattan (en græsart populær til møbelfremstilling).
  • Læder (fås i ægte eller kunstig udgave).
  • Træ (kommer i forskellige sorter).
  • Plastik (typisk formstøbt og overfladebehandlet).

Rattan og træ minder om hinanden, og looket vil være mildt og meget naturligt. Du kan få gyngestole i både lys og mørkt træ. Læder kombinerer det smagfulde og gammeldags med et potentielt industrielt look, alt afhængigt af hvilke tæpper, møbler og kunst det kombineres med. Plastik emmer af noget mere moderne og tidløst.

Dit armlæn kan være fremstillet i samme materiale som selve sæde og ryglæn eller i et andet materiale. Det ses for eksempel, at kunstlæder matches med forkromet stål. Eller at en plastik stol laves med et træ stel. Den førnævnte Wegner model er lavet i ét materiale – nemlig træ.

Placér gyngestolen i hyggehjørnet

Uanset om du allerede har en decideret hyggekrog eller ej, så vil din nye gyngestol skabe en! Allerede når du køber, kan du overveje den øvrige indretning. Vil du have en fodskammel for at kunne slænge fødderne? Eller måske nogle små borde, hvor der er plads til drikkevarer, aviser og bøger?

Skal gyngestolen stå på et farverigt og mønstret tæppe? Vil du have et par tæpper i nærheden til kolde vinterdage? Skal stolen vende mod vinduet eller mod TV’et? Med disse overvejelser tager du højde for, hvordan din nye gyngestol skal indgå i stuen. Du kan selvfølgelig også bruge den i andre rum – som soveværelse, køkken eller altan.

Uanset om du går efter designer klassikeren eller metervaren, så vil du med garanti blive glad for din nye investering!

Scroll to Top