Velour sofa tilbud

Velour sofaer er smukke, elegante og særprægede. Deres tætte syning gør, at farven står klart frem. Du kan få dem til alle priser, men vi har gjort det lidt nemmere ved at samle flere varianter på tilbud her. Fuldend stuen med en behagelig og flot sofa – evt. med chaiselong for ekstra luksus.

Viser alle 16 resultater

Velour sofa: Fløjlsagtigt og frækt

Velour er som regel lavet af bomuld i rene linjer. Ordet er fransk og henviser til en overflade af fløjl. Selvom velour adskiller sig fra fløjl, så er de begge lavede af meget tætte vævninger, som kommer i mange forskellige farver. Derfor kan du få alt fra et sort velour sofa tilbud til en rød eller gul sofa.

En sofa i velour føles plysset og ekstra rar at ligge på. Nogle udgaver er mere faste end andre. En ting er sikkert: Din nye velour sofa vil skille sig ud og give kant og karakter til stuen. Stoffet er moderne og tidløst på en og samme tid, så du får et møbel, der vil skabe glæde i mange år frem. Det kan endda gå i arv mellem generationer. I forhold til farvevalg, så overvej om:

  • Du foretrækker en sofa i velour, der blender ind og er diskret. Så er farverne brun, grå og sort gode.
  • Du foretrækker blikfang og kontrast, der skaber dynamik. Så er farver som grøn, rød og gul gode.

I spændet imellem de to ligger jordfarver og meget populære mørkeblå versioner.

Vælg den perfekte sofatype

Når du skal indrette din stue med den nye sofa, så overvej hvilken form der passer bedst ind. Hvor meget plads har du? Hvilke andre møbler står der allerede? Det kan være stole, belysning eller borde, som du skal tage højde for. Afhængig af, hvor mange I er i husstanden, kan du også kigge efter et helt sofasæt på tilbud.

Et sæt består typisk af en trepersoners sofa og en topersoners sofa. Men du kan også få en stor sofa med en chaiselong til at dase benene på. Eller supplere med en lænestol. Mål op derhjemme og mærk efter, hvad der vil passe bedst ind. Du vil støde på muligheder som:

  • Hjørnesofaer på tilbud
  • U-sofa
  • Trepersoners sofa
  • Topersoners sofa.

Som med alle andre møbler skal der gerne være lidt luft rundt om sofaen. Ikke mindst så du kan komme rundt med støvsugeren og holde gulvet pænt og rent.

Sådan vedligeholder du din velour sofa

Hvilket leder os videre til næste punkt: Nemlig rengøring! Den gode nyhed er, at velour sofaer er rigtig slidstærke og kan holde sig smukke i lang tid. Faktisk skal du bare sørge for at støvsuge dem med et skånsomt børstehoved en gang imellem, så du tager skidt og støv i opløbet. Fordi farvesyningerne er så tætte, vil velour ikke så nemt få mærker, hvis du spilder.

Skulle der opstå pletter, så kan du bruge en speciel tekstilrens lokalt. Du kan også rengøre din sofa med en fugtig og hårdt opvreden klud og lidt sæbe. Hav dog i mente, at du ikke skal skrubbe men blot rense. Når overfladen er ren, skal du lade den tørre i ro og mag.

Ellers skal du passe på med skrap sæbe og varmepåvirkning ved velour, da det er et sart materiale. Husk at få støvsuget godt under sofaen og omkring benene, hvor der tit ophobes støv.

Billig velour sofa med chaiselong

Køb nogle ekstra puder og tæpper og gør dig klar til at dase i mange timer på din nye og lækre sofa! En velour sofa inviterer til ultimativ afslapning og selvforkælende restituering. Selvom det er lidt af et luksusmøbel, så behøver det ikke koste en bondegård.

Vi har samlet et bredt sortiment af kvalitetsmøbler, hvor du ikke skal op og betale et tocifret tusindebeløb for dyrt design eller opskruede priser. Ved at købe en velour sofa på tilbud kan du spare penge, som kan bruges til investering i andet interiør.

For under 5000 kroner kan du sagtens få en af de populære bestsellere til lige så gode købsvilkår, som hvis du gik ned i en butik. Sofaerne opdateres hver dag, så du får de ypperste valgmuligheder.

SE OGSÅ:

Scroll to Top