Velour puf tilbud

Få en ekstra siddeplads og gør din indretning mere sprudlende med et godt velour puf tilbud! De fås i et hav af forskellige farver, og du finder et bredt – og billigt – udvalg herunder.
Vælg den, der passer bedst ind i dit hjem.

Viser alle 3 resultater

Komfort og design: Den perfekte løsning

Velour stof er utrolig charmerende. Det er lavet med ekstra tætte vævninger, som virkelig giver smæk på samtlige farver. Du kan få en flot puf i mere afdæmpet udgave med mørkegrå velour eller en mere sprudlende version i rød, gul eller blå.

En velour puf føles også meget behagelig at sidde på. Velour stof er nemlig blødere end andre typer, og så giver det rigtig god ergonomisk komfort. Dvs. at det støtter godt på både ben, baller og ryg og aldrig bliver for blødt, så du synker for dybt ned i sædet.

En velour puf på tilbud er perfekt, hvis du mangler en ekstra siddeplads i stuen, værelset eller måske køkkenet.

Når pladsen er trang, er det ideelt med et sæde til én person, som kan rykkes rundt. Derudover vil en flot puf også krydre indretningen – og du vil få mere visuelt liv i rummet.

Sidst men ikke mindst udstråler en velour puf elegance ned til mindste detalje.

Velour puf: Fleksibel at indrette med

En af de helt store fordele ved et velour tilbud er, at du får et lækkert møbel til nærmest alle rum. Du kan flytte din puf rundt efter behov – og endda tage den med udenfor, hvis du vil. Puffen kan både bruges som:

  • En ekstra siddeplads til gæster.
  • Et lille bord til opbevaring af for eksempel bøger, strikketøj eller lignende.
  • En fodskammel til lænestolen, hvis du gerne vil have benene oppe.

Mange bruger velour puffer som supplement til velour sofaen i den lille stue. Men du kan også have den stående i entreen, hvis du bor i et lidt større hjem. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til anvendelsen af en flot puf.

Har du en terrasse, en stor balkon eller måske en udestue? Så vil en puf passe fremragende, og du nemt indrette den med de øvrige møbler, potteplanter, borde osv.

Elegant at have i stuen

Som du kan se på billederne øverst, så emmer en velour puf af elegance. Den ser lækker ud og har ofte mønstrede vævninger, der vidner om godt syhåndværk. Puffen viser, at du gør lidt ekstra ud af hjemmet og tør tænke kreativt.

Det er selvfølgelig et praktisk møbel – men også et æstetisk et. Du kan overveje, om du vil have en puf i kontrastfarver. Det er farver, som skiller sig ud på spektret og kalder på opmærksomhed. Eksempler er rød, gul og skarp grøn, der kan stå i kontrast til en indretning præget af nordiske, mørke og lyse farver.

Du kan også vælge en velour puf på tilbud i komplementærfarver, dvs. brun, grå, mørkeblå eller sandfarvet. Indimellem har vi pastelfarver som klar lyserød eller lyseblå.

Valget er dit, og måske kan nogle af de gode tilbud øverst på siden inspirere dig til at tænke i nye baner.

Stort udvalg og forskellige former

Puffen kan være både lille og aflang eller høj og rund. Der findes forskellige størrelser, og hver model har sit helt eget udtryk. Du kan formentligt intuitivt vurdere, hvilken der er den rette puf til dig.

Heldigvis fører flere danske boligforhandlere og møbelhuse i dag puffer i velour stof. Det brede udvalg og konkurrencen har også ført til lavere priser. På Tilbudskongen scanner vi samtlige forhandlere herhjemme og viser de billigste velour puffer på markedet.

Kvaliteten er den samme – du får blot varen til en nedsat pris. Dvs. at du får solide produkter, som holder til mange års brug. Herunder:

  • Slidstærkt stof der kan modstå både slid og sollys.
  • Komfortabelt design med maksimal støtte.
  • Bred selektion i flere forskellige farver.

Nogle af de viste puffer vil have et enkelt design med stof hele vejen rundt, mens andre hviler på et stel i for eksempel stål eller metal. Sidstnævnte kan give et mere råt udtryk.

En Velour puf skaber mere hygge i stuen

Glæd dig til at få en ekstra varm og hyggelig stue med en flot lille velour puf! Den kan bruges både af børn og voksne, og så kan du altid vende og dreje den. Træk den hen til sofaen, hvis I skal spille brætspil eller bare snakke sammen.

Brug puffen til at ligge de nyeste yndlingsmagasiner på, så de er inden for rækkevidde. Der er hundrede forskellige måder at bruge en puf på, og du vil helt sikkert have glæde af den i lang tid. Du kan stille den midt i rummet eller ude i siden, som det passer.

Det er nemt at eksperimentere med kombination af forskellige farver, hvis du stiller din puf ved siden af kunstværker, tæpper, planter, borde eller lignende.

Scroll to Top