Sovesofa tilbud

Vil du finde en billig sovesofa, så du nemt kan have overnattende gæster i stuen eller på gæsteværelset? Så får du herunder et overblik over de mange sovesofa tilbud der findes online lige nu.
Vi viser dig billige sovesofaer på udsalg fra populære danske forhandlere, så du kan være sikker på at gøre en god handel.
Uanset om du er på udkig efter en lille sovesofa eller en stor og funktionel sovesofa med ekstra soveplads, så finder du det herunder.

Viser alle 37 resultater

Hvordan vælger jeg den rette sovesofa til prisen?

Inden du klikker dig ind på et af de mange sovesofa tilbud, er det en god idé at sætte dig ind, hvordan du vælger den rette sovesofa.

Vi skriver her nogle nemme kvalitetsparametre, du kan vurdere de enkelte sovesofaer ud fra. De handler både om komfort, praktiske funktioner og udseende.

For det første, så er det en god idé at vælge en god sovesofa med et ergonomisk underlag. Det vil sige en sovesofa med enten pocket fjedre, springmadras eller boksmadras.

Vi beskriver hver type af fjedre senere, men det vigtigste er, at du får en god gæsteseng.

Hvor stor og kompleks din sovesofa er opbygget, spiller også en rolle. Du kan både få en enkelt og smart sovesofa med plads til to personer eller en modul sovesofa med tre sider og chaiselong.

Valget hænger selvfølgelig sammen med, om sovesofaen er din “hoved” sofa.

Du kan finde en billig sovesofa på tilbud i mange forskellige materialer. De fleste er i stof, og her spiller farven en vigtig rolle.

Vælg en farve som passer godt ind i rummet og kan matche med dine andre møbler, vægge og gulv.

Sidst men ikke mindst kan din nye sovesofa have flere funktioner. For eksempel et justérbart ryglæn eller et rum til opbevaring for at udnytte pladsen maksimalt.

Stor sovesofa eller lille sovesofa?

Sovesofaer er geniale til den pladsoptimerende bolig. Det er faktisk en moderne trend, at vi indretter os mere kompakt på færre og færre kvadratmeter. Og bruger hjemmets forskellige rum mere multifunktionelt – dvs. til flere ting på én gang.

Ligesom med en normal seng, kan du få en billig sovesofa i forskellige størrelser. Langt de fleste har plads til to personer, da de har en længde på omkring 200 til 230 centimeter. Men bredden kan variere:

 • 70 – 120 centimeter: Er en lille sovesofa der passer bedst til én person.
 • 140 – 150 centimeter: Lidt mere rummelig men ikke en fuld dobbeltseng.
 • 160 – 180 centimeter: En god størrelse til to personer, som begge vil have god plads.
 • 200 + centimeter: Er en meget stor sovesofa som er en praktisk løsning, hvis du vil have en bred liggeflade med plads til flere overnattende gæster.

Fordi sovesofaer er multimøbler, så kan du selvfølgelig i tillæg vurdere størrelsen i ikke-udslået tilstand. Her vil de fleste sofaer komme i størrelserne:

 • Topersoners
 • Trepersoners
 • firepersoners

Du kan også vælge at købe en daybed på tilbud, som passer til én person. Omvendt kan du også vælge en ekstra stor sofa med chaiselong løsning.

Hvad koster en sovesofa?

De billigste sovesofaer kan faktisk fås for omkring 1500 kroner. Det er ofte de mindre af slagsen, som har en “simpel”, dvs. mindre kunstnerisk og æstetisk, udformning.

Og så vil det typisk være fordi det er et sovesofa udsalg, hvor du sparer et vist antal procent sammenlignet med den normale salgspris.

I mellemlejet finder vi sovesofaer til omkring 4.000 til 6.000 kroner. Det kunne være fra eksempelvis populære Innovation Living, som laver flotte sofasofaer med brugervenlig udfoldning.

Det er ofte muligt at finde Innovation Living sovesofa tilbud, som du også finder her på siden.

Hvis du gerne vil betale flere penge for maksimal komfort og unikt design, så koster de store sovesofaer omkring en 10.000 til 12.000 kroner.

På Tilbudskongen er vores fokus at finde de bedste sovesofa tilbud, så du kan sagtens finde en dyr sovesofa med maksimal komfort til en god pris.

Prisen bestemmes generelt af tre ting:

 • Kvalitet
 • Brand
 • Størrelse.

Billig sovesofa eller høj kvalitet?

Heldigvis er der ikke altid en direkte sammenhæng mellem de to.

Du kan sagtens få en billig sovesofa på tilbud i glimrende kvalitet. Især fordi der er mange online forhandlere med sæsontilbud, hvor du hele tiden kan spare mange penge med høje rabatter.

Når det er sagt, så er der selvfølgelig også forskel på den helt billige sovesofa og den dyreste af slagsen. Det handler især om:

 • Om du skal have en stor sovesofa med opbevaring.
 • Om madrassen er lavet med posefjedre (se næste afsnit) eller en anden type.
 • Om designet er gennemtænkt med flotte finish detaljer.
 • Om stoffet – og materialerne generelt – er eksklusive og slidstærke.

Inden du investerer i en smart gæsteseng, er det altid en god idé at vurdere om du skal bruge sovesofaen i et par år frem, fem år eller mere end ti år.

Hvis du gerne vil have en smart og solid sovesofa i mange år, skal du nok overveje at bruge lidt ekstra penge på en sovesofa med en god madras og et tidløst look.

Fjedrene har stor betydning for komfort

Ligesom en almindelig seng, så får du – og dine gæster – en bedre nattesøvn, hvis madrassen er god.

Madrassens kvalitet afhænger mestendels af de fjedre, den er udstoppet med. Der findes tre typer af fjedre, som bruges til sovesofaer:

 1. Nozagfjedreer den billigste af de tre. Det er lange spiralfjedre, som går horisontalt gennem hele madrassen. De former sig ikke særlig meget efter kroppen og kan godt føles en anelse hårde at ligge på. Til gengæld kan det sagtens gå an, hvis sove-funktionen ikke skal bruges så ofte.
 2. Bonellfjedre er den næstbedste type. De er stabile og formet som et timeglas. Fjedrene er forbundene og giver en god komfort overalt. Hvis sovesofaen skal bruges med jævne mellemrum, så kan du med fordel gå efter bonell fyld.
 3. Pocketfjedregiver helt klart mest komfort, fordi det er individuelle fjedre indkapslet i små poser af stof. Disse poser kan tilpasse sig dine legemsdele og kroppens konturer, så du får maksimal ergonomisk støtte. Derfor er prisen også højere her. Alligevel anbefales pocket fjedre, hvis du hyppigt skal bruge din sovesofa.

Husk at du altid kan spæde til med en god topmadras, som du hiver frem ved lejlighed. Til nøds kan tæpper eller plaider også bruges til at give en ekstra blød liggeflade.

Hvilke typer af sovesofaer på tilbud findes der?

Du kan vælge sovesofaer på tilbud i flere forskellige farver. Og gå efter et mere klassisk design som sort og hvid eller et mere spraglet i pangnuancer.

Generelt fås mange billige sovesofaer i mere afdæmpede farver som grå, brun eller mørkeblå.

Men du kan også få dem i velour med en dybere grøn eller blå farve for eksempel. Vælger du en rød eller gul sofa, er du sikker på at skabe blikfang i stuen eller gæsteværelset! Med andre ord kan du bruge sovesofaen enten komplementerende eller kontrasterende i indretningen.

Det vil sige, at enten skiller den sig ud eller blender ind. Sovesofaer fremstilles både i stof, velour og læder. Stof er den mest almindelige form.

Der findes både sovesofaer med chaiselong tilbud til fødderne, brede armlæn og høj ryg samt de helt enkle, der nærmest minder om en klap-ud-seng.

Enkelte modeller kan foldes helt sammen på midten til en lille puf – perfekt til en enkelt person i en lille lejlighed!

Vælg billige sovesofaer der er praktiske

Uanset om du skal have en billig sovesofa på tilbud til én eller to personer, skal den være nem at betjene. Her gennemgår vi kort et par praktiske fordele:

Sofaen er nem at skubbe eller folde ud: Du skal ikke stå og bakse og bruge kræfter, hver gang sofaen skal omdannes til en seng. Derfor er det vigtigt, at du nemt kan trække liggefladen ud til en dobbeltseng. Nogle sovesofaer skal skubbes foroven. Allerbedst er det, hvis du kan folde sofaen ud med én hånd på under 30 sekunder.

Sofaen har gode armlæn, solid rygstøtte og god plads til benene: Du skal ikke kun have en god seng – men også en god sofa! Det betyder, at der skal være rigeligt støtte, når du sidder op. Ryglænet skal være højt og gerne fyldt ud med både fjedre og skum. Du kan få justérbare ryglæn og nakkepuder, hvis du vil sidde ekstra behageligt.

Sofaen er lavet i slidstærkt stof og er nem at rense: Hvis du køber en stofsofa kan du tjekke, hvor slidstærk den er ved at kigge på Martindale indekset. Alt over 25.000 er rigtig godt til hjemmebrug, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Stoffet skal være nemt at tage af og vaske, når der er behov.

Derudover er det også en stor fordel, hvis du nemt kan flytte sovesofaen fra A til B. Nogle modeller har rullehjul, hvilket letter opgaven betydeligt.

Skab et hyggeligt miljø omkring sofaen

En god nattesøvn handler ikke kun om den madras, man ligger på. Eller hvor meget plads der er. Det handler om hele det miljø, man ligger i.

Af den grund kan det godt betale sig at lave et lækkert design omkring møblet. Uanset om sovesofaen står i din stue, på et værelse eller måske endda på loftet. Hav et rent betræk og bløde dyner og puder parat.

Sørg for at der ikke er for meget lysindfald. Alle sover bedre i mørke. Du kan eventuelt købe et rullegardin eller en sovemaske, hvis der er et vindue tæt på. Hav gerne et sofabord stående i nærheden, så dine gæster kan ligge briller, bøger eller toiletting væk nemt.

Planter er altid gode at have stående, fordi de er hyggelige og faktisk også renser luften. Undgå blinkende apparater som tændt TV, oplader eller radio i nærheden af sovepladsen. Til gengæld kan du godt have underholdning til gæsterne som bøger, magasiner eller måske nogle film.

Det geniale ved billige sovesofaer er, at de er en så fleksibel løsning. Uanset om du har mange eller få kvadratmeter, kan du indrette med dem. De kan stilles i alle rum, og du kan også få dem som hjørnesofa.

Sidst så husk at 18 til 21 grader er den optimale temperatur at sove i. Og så forstyrrer alle lyde. Så undgå at placere sovesofaen tæt ved et tikkende ur eller i nærheden af køkkenet, hvis dit køleskab larmer.

Overvej en sovesofa med opbevaring på tilbud

Senge såvel som sovesofaer er rigtig smarte til opbevaring. Når du alligevel skal ud og investere i et nyt møbel, kan du ligeså godt udnytte hulrummet underneden.

Vælger du at købe en sovesofa med opbevaring på tilbud kan du bruge pladsen til at opbevare sengetøj til gæsterne, men du kan også bruge pladsen til bl.a.:

 • Tæpper
 • Spil og bøger
 • Vinterdyner og puder
 • Hjemmesko, halstørklæder og huer
 • Kasser med nips i
 • Tøj.

Basalt set alle de ting, som du ellers ikke lige ved, hvor du skal lægge hen. For meget rod kan godt gå hen og stresse, så det er guld værd at kunne gemme det væk. Især når der kommer gæster.

Det gælder uanset, om du har sovesofaen i stuen eller andre rum. I det moderne hjem spiller opbevaring en helt central rolle. Vi skal få en travl hverdag til at fungere på et vist antal kvadratmeter, og det kan hurtigt føles kaotisk, hvis ikke der er “styr på sagerne”.

En god sovesofa kombinerer tre vigtige funktioner: Sofa, seng og opbevaring i én smart løsning.

Tilbud på sovesofaer i dansk kvalitet

Som vi gennemgår længere nede, så er vi så heldige i Danmark, at der findes mange gode producenter af sovesofaer. Alternativet er ofte Asien eller Østeuropa, hvor der alt andet lige ikke er de samme krav til produktionsvilkår og kvalitet.

Det er mere gennemsigtigt som forbruger at købe danske produkter. Går du op i miljøet, kan du kigge på, om sovesofaen er lavet i bæredygtige materialer. Det kan for eksempel være stof uden skadelige kemikalier, FSC-certificeret træstel og så videre.

Flere sovesofaer fra dansk side er håndsyede og lavede i stærke materialer. Så det kan godt være en fordel at betale lidt ekstra for et lokalt produkt. Også fordi du altid kan kontakte producenten direkte med eventuelle spørgsmål.

I Danmark har vi instanser som Forbrugerrådet Tænk og andre kritiske institutioner, der går ind og sikrer forbrugerne ved at teste forskellige produkter. Derfor højnes kvaliteten hele tiden – mere end den gør i andre lande.

De forhandlere, vi lister snart, har alle en masse gode sovesofa tilbud, god kundeservice og er nemme at få fat i. Det er også en af fordelene ved at købe dansk.

Sovesofaer med chaiselong tilbud? Eller uden?

Som nævnt kan du få en simpel sovesofa, der (lidt groft sagt) nærmest minder om en udvidet springmadras. Eller du kan få en komplet sofaløsning med flere moduler og ekstra komfort i din stue.

En sovesofa med chaiselong er populære af tre årsager: De er nemme at omdanne til en seng. Du får som regel godt med opbevaringsplads underneden. Og så giver det mere benplads i sofaen, når du bruger den i dagligdagen.

En sovesofa med chaiselong giver lidt ekstra luksus, men den fylder også mere. Sofaen vil være tungere og lidt sværere at flytte rundt på, hvis den har en ekstra side. Alternativt kan du overveje en puf afslutning, som er lidt mindre. Eller et kompromis i form af en tilhørende fodskammel.

Generelt kan du få sofaer med både en side, to sider og tre sider. Sidstnævnte hedder en u-sofa og er ikke helt så almindelig til design af sovesofaer.

Hos mange forhandlere kan du selv vælge, om chaiselongen skal være højrevendt eller venstrevendt. Modellen er helt klart mest oplagt, hvis du skal have din billige sovesofa på tilbud i stuen, da den godt kan optage meget plads i dit gæsteværelse.

Reglen lyder: Jo mere du skal bruge sovesofaen som en almindelig sofa, jo bedre siddekomfort skal du have.

Gode tips når du køber sovesofaer på tilbud online

Nedenfor lister vi et par af de bedste og mest troværdige forhandlere af sovesofaer i Danmark. De har både fremragende sovesofa tilbud og lever op til diverse regler for køb og salg på nettet. Det er vigtigt, når du handler online, at bestillinger håndteres professionelt og hurtigt.

Og at du har gode vilkår som kunde. Her taler vi især:

Fortrydelses- og returret: Du har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når du køber produkter online. Nogle gange er returfragt inkluderet og andre gange ikke. Nogle forhandlere giver dog meget længere returret, hvis ikke du er tilfreds med for eksempel komforten på din sovesofa.

Kundeservice: Det er vigtigt, at du kan få kontakt til en medarbejder, hvis du har spørgsmål. En god forhandler vil enten oplyse et telefonnummer eller have en chat-funktion. Begge dele sikrer, at du hurtigt og let kan stille spørgsmål om produktet. Det gælder både før og efter køb.

Fragt (sted, pris og tid): Det kan tage alt fra tre dage til flere måneder, før du får din sovesofa hjem. Tjek altid den forventede leveringstid samt hvorhenne, du kan få hente sengen. Ofte kan du vælge mellem, om den skal komme lige til din dør, eller om du vil afhente ved en lokal butik i nærheden. Overstiger dit købsbeløb en vis størrelse, kan fragten være inkluderet i prisen.

Hvor kan jeg købe en sovesofa på tilbud?

Nu til det sjove: Nemlig hvor du kan finde den perfekte billige sovesofa på udsalg! Vi har samlet fem kompetente og alsidige forhandlere med base i Danmark. De udbyder et væld af forskellige typer af sovesofaer.

Fællesnævneren er, at sofaen vil være i høj kvalitet med gode og solide madrasser. Og så kan du forvente hurtig fragt, hjælpsom kundeservice og generelt gode kundeanmeldelser.

Møbelkompagniet

Møbelkompagniet har et virkelig bredt udvalg af billige sovesofaer – både med opbevaring og chaiselong. De fører altid stærke tilbudskampagner, hvor du kan spare hele 30 eller 40 procent, hvis du timer dit køb rigtigt.

Du kan finde smukke sovesofaer på tilbud i forskellige farver som blå eller lyserød. I venstre side er der en nem menu, så du kan sortere efter vigtige egenskaber. Det kunne være pris, farve, betræk, ben eller komfort.

Det er ikke for sjov, at Møbelkompagniet scorer toppoint blandt brugerne på både Trustpilot, Google og Facebook. Deres kundeafdeling yder rigtig god support til online købere.

ILVA

ILVA er en af Danmarks mest elskede bolighuse. De har tilbud på sovesofaer fra populære brands som Innovation Living og i mange forskellige stilarter. Der er virkelig noget for enhver smag, når man browser den brugervenlige side.

Bolighuset er stærke online og specialiserer sig i alle møbler og interiør til hjemmet. Prisklasserne svinger mellem 4.000 og 10.000 kroner, og du får meget kvalitet for pengene. Der er ofte mange gode tilbud på sovesofaer her.

ILVA tilbyder gratis levering, hvis du køber for over 5.000 kroner. Desuden giver de en god fortrydelsesret og mulighed for at bytte i det nærmeste bolighus. Sidst men ikke mindst har de prismatch på alle varer.

My Home Møbler

Det er nemt og overskueligt at finde den perfekte billige sovesofa på My Home Møblers hjemmeside.

Sofaerne er udstyrede med dejlige høje ryglæn og maksimal komfort i sædet. Flere af produkterne står til faste lave priser, så du altid kan gøre en god handel. De kan fungere både som flot sofa til stuen og en ekstra seng.

Fordi My Home Møbler er en online forretning uden fordyrende mellemled, kan de virkelig konkurrere på prisen. Du får billige sovesofaer og hurtig leveringstid inden for en uge. Kæden har også fysiske butikker rundt omkring i landet.

My Home Møbler er en dansk virksomhed startet i Randers.

Norliving

Norliving er kendt for deres smukke skandinaviske designs. Her finder du virkelig flotte sovesofaer, der vil pynte i stuen – eller dit gæsteværelse. Priserne er moderate, og produkterne virkelig langtidsholdbare.

Både i materialer og look. Norliving har mange sofaer med chaiselong, og du kan vælge dem i flere farver. Den kunne være mørkerød eller blå. Du finder både sofaer til to eller tre personer, hjørnesofaer, open end og U sovesofa med tre sider.

Butikken er e-mærket, og den ejes af Mikkel Elgstrøm og Patrick Jespersen. De har forskellige showrooms og mange tusinde kunder om året.

Bedre Nætter

Ingen har specialiseret sig i lækre senge som firmaet Bedre Nætter. De har fuldstændig styr på komfort, fjedre og stel. Det betyder, at de giver en perfekt kundevejledning og produkter, som man ligger fantastisk godt på.

Uanset om det er en seng eller en sovesofa. Bedre Nætter giver altid 100 dages prøvetid, og de har en hurtig support chat. På deres hjemmeside finder du dybdegående guides til søvn samt forskellige kvalificerede anmeldelser.

Bedre Nætter er absolut toppen af poppen, når det kommer til ergonomiske møbler i Danmark. Så der er ingen tvivl om, at din sovesofa vil holde sin høje kvalitet i lang tid.

Herunder får du en liste over mange flere populære danske forhandlere, der alle sammen har ofte har sovesofa tilbud og udsalg.

Scroll to Top