Sofasæt tilbud

Leder du efter stilfulde sofasæt i slidstærkt møbelstof? Så er du kommet til det rette sted! Vi har samlet de bedste sofasæt tilbud lige nu, uanset om du leder efter et til 5 eller 2 pers. Med to sofaer kan du lave den perfekte hygge-ø eller nemmere have overnattende gæster.

Viser alle 15 resultater

Flere sofaer giver mere hygge

Hvis du er typen, der godt kan lide at slænge dig med familien, så er et billigt sofasæt en oplagt investering! De fleste sæt kommer i en kombination af for eksempel en trepersoners sofa og en topersoners. Designet vil være i samme serie, så du får stilrene linjer i stuen.

Du har mange muligheder, når du har flere siddepladser. Flere gæster kan komme til filmaften eller overnatte. I kan slænge jer to personer i hver sin sofa, når I læser, ser TV, lytter til podcast eller bare snakker. Nogle billige sofasæt kommer med en tilhørende chaiselong, som er et ekstra benlæn.

Uanset om du har en lille eller stor stue, så vil sofa-øen skabe et samlingssted. Både visuelt og brugermæssigt. Fuldend setup’et med et flot sofabord i midten placeret på et farverigt tæppe. Du kan også spæde til med planter, plaider og pyntepuder, når du køber sofaerne.

Du kan både gå efter en billig hjørnesofa konstellation eller placere en 3 personers sofa og en 2 personers sofa midt i rummet.

Sofasæt i ægte læder, stof eller velour

De fleste billige sofaer er lavet i tre former for blødt stof. Alle er holdbare materialer i høj kvalitet, men der er forskelle i både vedligeholdelse og look. Overvej hvad der matcher din stil bedst. Og om du er mest til den diskrete og afdæmpede indretning, eller om du vil have, at dine nye møbler skal sige pang og skabe blikfang.

Læder: Du får næppe noget mere klassisk end en sort lædersofa. Materialet er nemt at rengøre – du skal blot tørre overfladen over med en fugtig klud. Bemærk at du kan få både ægte læder, som er et naturmateriale og derfor dyrere, samt forskellige former for fabrikeret kunstlæder. Farverne er neutrale.

Stof: Mange møbler – særligt i Skandinavien – er lavet i stof. Sofaer i stof kan komme i et væld af forskellige farver: Lige fra gul over blå til brun. Stofsofaer har bløde hynder, men de er lidt sværere at rengøre. Du kan enten vaske pletter af direkte eller tage betrækket af og vaske det separat. Stof i høj kvalitet er ekstra modstandsdygtigt over for slid og sollys.

Velour: Med velour er der virkelig knald på farve og charme. De har lidt et retro look og er lavet med meget tætte syninger. Det gør dem også lidt bøvlede at rense. Sofaen vil være blød at ligge på og skabe hygge i hjemmet. Du kan få den i farver som blå eller grøn og spæde til med flotte puder. Se også tilbud på veloursofaer her.

Eksklusivt udvalg af sofasæt online

Du kan sagtens få et billigt sofasæt til fordelagtige priser på nettet. Mange førende møbelhuse og forhandlere har gode tilbud, hvor du kan spare 1000 kroner eller mere på dine sofaer. Du vælger selv, om du vil filtrere din søgning efter for eksempel lædersofa, en farve som blå brun cognac eller inkluderet tilbehør som en chaiselong.

Når det kommer til, hvad der regnes for fornuftige priser på din nye sofa, så er der ikke ét svar. Nogle sæt kan koste helt ned til 3000 kroner, mens design klassikere sagtens kan koste 20000 kroner eller mere. Gå efter et sofasæt, som matcher dine forventninger i form af budget, stil, materiale og størrelse. Det er klart, at hvis du har meget plads og vil have store møbler, så ryger prisen ofte lidt op.

Vi har samlet de bedste tilbud, som dækker alles behov for stue indretning. Tilbuddene opdateres dagligt, så du kan slå til på det helt rigtige tidspunkt og spare gode penge.

Inden du bestiller, så husk dog at:

  1. Tage højde for rummets størrelse.
  2. Mål op, så du kender den maksimale længde og bredde på dit sofasæt.
  3. Din ny sofa kan stå op af væggen, men der skal være god plads til at komme ind og ud.

Den gode placering af det helt rigtige sofasæt

Dit nye moderne sofasæt skal spille sammen med dine øvrige møbler som for eksempel lænestol, bord eller fjernsynet. Tænk over, hvilken retning de skal vende i. Den ene sofa kan måske vende mod vinduet, mens den anden vender indad mod kaminen. Du kan selvfølgelig altid om rokkere sofaen, men det er godt at have lagt sig fast på en god placering fra start.

Det er tungt at løfte en sofa – og ikke mindst mange sofaer – så bestem dig for, hvor den skal bæres hen i din stue. Dit sofasæt på tilbud vil være i hjemmet i mange år, så vurdér grundigt blandt de mange forskellige modeller, som du præsenteres for her.

Du kan overveje, om sættet også skal bruges som sovesofa eller eventuelt ekstra opbevaring. Nogle sofasæt kommer med indbygget hulrum eller skuffer, hvor du kan gemme hygge ting som tæpper eller en god bog væk.

SE OGSÅ:

Scroll to Top