Modulsofa tilbud

Modulsofaen giver ultimativ fleksibilitet, når du skal designe den perfekte løsning til dit behov. Du kan sammensætte flere moduler inden for samme design, så du opnår den ønskede størrelse og opbygning. Det kan for eksempel være en seks personers flyder sofa med chaiselong eller en to personers lædersag.

Viser alle 8 resultater

Når du shopper, kan du eksperimentere med henholdsvis endemodul, midtmodul og hjørnemodul, så du kan justere med mængden af kvadratmeterplads til rådighed i stuens sofaafdeling.

Det klinger måske dyrt, men du kan sagtens finde en billig modulsofa online.

Her kommer en kort og grundig guide til både at finde de bedste tilbud, samt alle mulighederne du har med modulsofaer.

Find stort udvalg af modulsofaer på udsalg her

Uanset om du er til sofa moduler i stilrent gråt stof eller en smuk og sirlig blå chaiselongløsning, så kan du finde det her på siden!

Vi samler nemlig løbende de stærkeste tilbud på modulsofaer, og vi opdaterer på daglig basis. Fokus er på solide danske forhandlere, som yder god kundeservice og købsvejledning.

Selvom internettet er fremragende at handle på, så kan det godt af og til føles som en forvirrende forbrugerjungle.

Derfor kan du bruge denne side som portal til at holde dig ajour med de bedste priser, når du leder efter din nye drømmesofa. Og det er vel at mærke uden at gå ned på kvalitet!

Vi viser nemlig de populære mærker, der lige nu er nedsat, nogle gange med helt op til 50 procent. Er du tilbudsjæger, så er timingen altid alfa og omega. Den hjælper vi med.

Sammensæt din helt egen sofa

Som nævnt er modulsofaens helt store force, at du selv får lov til kreativt at tilgå processen.

Modulsofaer er lavet med forskellige komplimenterende dele, som du kan mikse og matche efter dine ønsker.

Stueindretning er ofte udfordrende, fordi du skal have alle interiørelementer som sofabord, sofa, TV-arrangement, skabe, lænestol og måske spisebord til at spille sammen æstetisk og praktisk. Det kræver et køligt overblik.

Det overblik lettes gevaldigt af at vælge en modulsofa, hvor du har ultimativ frihed.

Her kan du vælge, om du vil:

  • Gå efter ét eller flere midt moduler.
  • Tilvælge chaiselong- eller pufafslutning.
  • Have en, to eller tre sider på sofaen.
  • Gøre plads til to personer eller otte personer.

Og det er bare de pladsmæssige fordele på fleksibilitetskontoen! Du kan selvfølgelig også gå efter bestemte stilarter og materialer, som vi uddyber senere.

En billig modulsofa vil være et hit i alle hjem. Men det er klart, at nogle købergrupper vil have ekstra stor glæde. For eksempel dem, der gerne vil udnytte deres plads optimalt. Eller dem, som har en stor familie og mange gæster, og derfor skal designe en skræddersyet sofa-ø.

Kører du på stramt budget fra starten, når du for eksempel flytter ind et nyt sted, så er løsningen super. Du kan da vælge din favoritsofa og starte ud med bare to moduler. Senere kan du bygge til, når du får råd og lyst.

Den helt store fordel ved at “byg din egen sofa” er at du får en sofa i høj kvalitet der passer til dig og dine ønsker. På den måde er du sikker på at få ´den sofa som passer perfekt til dit hjem.

Modulsofa med eller uden chaiselong?

Chaiselong er et ord, du vil falde over ofte, når du kigger ny sofa. Men hvad betyder det egentligt? Ordet er oprindeligt fransk og står for ”lang stol” eller ”hvilestol”.

Chaiselongen er altså en tilbygning til den traditionelle sofa, som gør dig i stand til at flyde med benene oppe. Lidt ligesom en lænestol, der inkorporeres i sofaen.

Modulsofa er på mange måder en byg selv proces, så hvorfor ikke tilvælge en ekstra længde?

Sandheden er, at de fleste af os trænger til at slænge os, når vi kommer hjem fra arbejde eller skole.

En klassisk to personers samtalesofa ser super skarp ud og optager begrænset plads, men den indbyder ikke til maksimal afslapning. Når vi ser film, læser en bog, ligger med vores udkårne eller hygger med børnene, er det rart at kunne ligge sig ned i sofaen.

Derfor lyder anbefalingen, at hvis du har plads, så vil en chaiselong skabe glæde!

Valget afhænger i sidste ende af to ting: Hvor meget plads du vil ofre på sofaen, og om den skal være til at slænge sig på eller ej.

Det er vigtigt at nævne, at du kan finde modulsofaer på udsalg både med og uden chaiselong.

Populære modulsofaer

Som med alle andre møbler i boligindretningen, så kan du vælge mellem creme de la creme-mærkerne som Hay modulsofa og de mere gængse mærker som ILVA eller Sofakompagniet. Hvad er forskellen?

Den primære fordel ved at spendere lidt ekstra på luksus vil helt sikkert være designet.

Hay er for eksempel kendt for at lave sofaer i bløde former og farver, der behager øjet og indgyder en slags moderne zen-stemning.

Ender du med en Wegner modulsofa, så får du den eftertragtede rå skandinaviske firkantede form, der oser af god smag. Derudover er der selvsagt lagt ekstra kærlighed i komforten, når du kommer op i de dyrere prisklasser.

Du kan immervæk sagtens få fingre i en ny sofa i moduler fra de eksklusive mærker for rimelige penge, hvis du finder et godt modulsofa tilbud.

Det bliver måske ikke den billigste modulsofa, men du kan snildt ende på en medium-pris for en sofa, der vil holde sig smuk i årtier.

Når det er sagt så husk, at du ligesom ved Apple-telefoner også betaler ekstra for mærket. Derfor kan du ofte finde lige så smukke og langtidsholdbare sofaer ved for eksempel de forhandlere, vi lister afslutningsvist.

Overvej materiale og stil fra start

Din nye modulsofa er én, som du vil kunne bygge videre på i årene frem. Husk derfor at lægge omtanke i valget og mærk efter, hvad der passer til din stil og dit temperament.

Mens det altid er en mulighed at blande modulsofaer fra to forskellige mærker, så giver det hurtigt et forvirrende og disharmonisk udtryk i stuen.

Overvej forskellen på en læder modulsofa og en udgave i velour. Skal stilen holdes, må du fortsætte i samme spor, som du startede i!

Det spor afhænger af to ting: Materiale og stil.

  1. Læder:Læder er klassisk, og det holder længe. Man kan sige, at det aldrig går af mode, delvis på grund af de gængse farver som brun og sort. En lædersofa er nem at gøre ren, og så kan den holde i over 20 år.
  2. Stof:Stof kommer i en bred farvepalette. Du kan gå efter pastelfarver, som giver ro og tryghed, eller pangfarver som giver kant og karakter. Stof er lidt vanskeligere at gøre rent, men til gengæld er det billigere end ægte læder.
  3. Velour:Velour er den frække dreng i klassen, og her er smæk på farverne på grund af den tætte syning. Der er noget luksuriøst over en skinnende velour sofa. Det giver et retro-look og aktiverer sanserne.

Stilen hænger selvfølgelig sammen med materialet. Men husk at du inden for alle tre materialetyper kan få en sofa i moderne-, nordisk-, boheme-, sydlandsk-, svensk-, og ekspressionistisk stil.

Valget bør matche din øvrige tone derhjemme, så der opstår synergi.

Gå efter pris men gå ikke på kompromis med komfort!

Når du jager den perfekte rabat på drømmesofaen, så husk ikke at gå efter det allerbilligste for enhver pris. Her tænker vi særligt på komfort.

Flere danskere døjer dagligt med ryg- og nakkesmerter – blandt andet på grund af vores inaktive livsstil. Når du køber en billig modulsofa, så bør du tjekke, hvor godt den er polstret. Du skal have god ergonomisk støtte, så du virkelig kan restituere.

Hvad skal du da holde øje med i produktbeskrivelserne?

Du skal kigge efter polstring i henholdsvis sæde og rygparti. Det står altid under ”specifikationer”, hvor du for eksempel kan læse, hvilken slags skum eller hvilke dun, der er anvendt.

Som hovedregel giver skum en højere fasthed end dun. Men skum inddeles i forskellige kategorier som PU-skum og koldskum, ligesom dun kan have forskellige grader af blødhed. Der vil næsten altid være flere komponenter, der spiller sammen i sofaen.

Igen kan høj grad af komfort sagtens findes ved de billige modulsofaer på tilbud.

Det samme gælder Martindale-indekset der giver information om slidstyrken på stoffet og lysægthed skalaen, der fortæller, hvor modstandsdygtig sofaens farve er overfor sollys. Særligt aktuelt hvis din nye modulsofa skal placeres ved stuens vinduesparti.

Store besparelser ved online udsalg

Du kan tit spare mellem 30 og 50 procent af modulsofaens oprindelige pris ved at ramme de gode udsalg online. Vel at mærke uden at gå ned på hverken design, komfort, kvalitet og mærke.

De resterende penge, kan du da om-budgettere og bruge på flot interiør, der matcher sofaen. For eksempel en chic stående lampe, et smukt marmorbord eller et farvestrålende tæppe, der lige matcher din nye hjørnesofa.

Ved modulsofaer kan du spare penge på både de individuelle moduler eller en sammensat løsning ved forhandleren.

Husk at de fleste pålidelige hjemmesider har en chat-funktion eller kundeserviceoplysninger, så du kan tale med en indretningsekspert. Det er især nyttigt, når du skal sammensætte din egen sofa.

Eksperterne kan rådgive dig på plads, moduler og muligheder samt siddeflade. Modulsofaen er kendetegnet ved at have brede sidepartier, falde lidt dybt og generelt være lidt mere massiv end andre typer sofaer.

Køb din modulsofa online

Som vi har vist, er der ingen ko på isen i forhold til at købe en super billig sofa til udsalgspris online. Det vigtigste er, at du kender de rigtige forhandlere.

Nedenfor her får du tre stærke bud på troværdige af slagsen.

Sofa.dk

Fra hjørnemoduler til topersoners: Sofa.dk har det hele! Her finder du smukke dybgrønne og skinnende blå modulsofaer side om side med klassiske farver som grå og sort.

Du kan næsten altid vælge forskellige farver og desuden spare op til 40 procent.

Sofa.dk har desuden også en fremragende score på Trustpilot, hvilket indgyder troværdighed og vidner om en forhandler der sætter kunderne i højsædet.

ILVA

Danmarks førende møbelhus skuffer ikke på onlineudvalget af billige modulsofaer.

Du kan spare mange tusinde kroner på de helt store og rummelige modeller.

Kundeservice er på pletten mandag til lørdag, hvor du kan chatte, mens du browser sofaer.

ILVA har et ekstremt bredt udvalg.

SE OGSÅ:

Scroll to Top