Hjørnesofa tilbud

En god og billig hjørnesofa er til dig, der gerne vil gøre stuen lidt hyggeligere og samtidig udnytte dit kvadratmeterareal optimalt. Det er dog en større investering, derfor anbefaler vi dig at holde øje med hvornår der er gode hjørnesofa tilbud.

Viser alle 40 resultater

Typer af hjørnesofaer

Når du kigger efter hjørnesofa tilbud, kan du støde på alt fra en stor sofa med chaiselong til det store villastue alrum, til en lille læder hjørnesofa, der passer perfekt til fjernsynsstuen.

Generelt kan du få både højrevendte og venstrevenstre hjørnesofaer alt afhængig, hvilket hjørne de skal placeres i (læs mere længere nede).

Du kan både få sofaer, som har brede armlæn i begge ender, hvilket giver en hyggelig og lidt aflukket følelse. Alternativet er en open end version, som blender mere i ét med rummet og virker mindre tung designmæssigt.

Køber du en hjørnesofa med puf eller chaiselong, så kan du faktisk få hele tre siders siddeplads. Det er særlig attraktivt, hvis man er en stor husholdning eller gerne vil sidde mange venner sammen og konversere.

Nogle modeller har udtræk, så de kan gøres til dobbeltsenge for natten.

Går du meget op i at holde stuen og hjemmet rent og pænt, så kan du få sin sofa med rigelig opbevaringsplads til legetøj, hjemmesko eller tæpper og puder. Her kan du med fordel gemme et par ekstra sæt sengetøj, så du hurtigt kan arrangere sove hjørnesofa for gæster.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Midt i jagten på det ideelle hjørnesofa udsalg stopper du måske op og tænker: Skal jeg gå efter neutrale farver såsom hvid eller sort, eller vil jeg i virkeligheden have en hjørnesofa i blå, der sætter særpræg på stuen?

En mere afdæmpet farve gør det nemmere, at få sofaen til at spille sammen med stuens øvrige komponenter, og man kan nemt pifte den op med farverige borde, tæpper, puder, lamper eller vaser i sofahjørnet.

Fordi sofaen er en stor investering, også selvom den er på tilbud, og et af de centrale elementer, vælger andre dog at gå efter den mere markante ende af farvespektret.

Her får du lidt inspiration til, hvad farver kan:

Rød: Intet kan signalere både ro og karakter som bordeaux og rustrød, og den røde farver spiller rigtig godt sammen med hvide vægge.

Rødt er rustikt og modemæssigt fremadskuende på samme tid, og det udstråler luksus.

Køber du en rød hjørnesofa på tilbud, skaber du blikfang.

Grøn: Grøn er en vaskeægte naturfarve, som har noget harmonisk over sig. En grøn sofa går godt i spænd med trægulv og beige puder og tæpper.

Har du møbler i jordfarver i stuen, så vil grønt passe perfekt ind.

Blå: Blå er en utrolig populær farve til hjørnesofaer, fordi den er både minimalistisk og hyggelig på én og samme tid. Lyseblå er neutral samtidig med, at den tilføjer farve til rummet.

Går du efter et tidløst og lidt mere gammeldags look, kan du overveje en dybere blå.

Hvilke materialer findes der?

Når det kommer til betræk, så er der to dominerende materialer, du skal vælge imellem som forbruger:

  • Hjørnesofa i læder
  • Hjørnesofa i stof.

Læder hjørnesofaer

En af de helt store fordele ved læder er, at det holder i rigtig mange år.

Mange vil gerne betale lidt ekstra for en hjørnesofa i læder, fordi den har en klassisk kvalitet over sig og er utrolig nem at rengøre.

Modsat stof, så er det ikke svært at få hverken vin, sodavand eller hundehår af betrækket. Brug blot en børste eller en hårdopvredet klud med vand på til at tørre af.

Køber du en lædersofa på tilbud, så bid mærke i, at der findes forskellige typer af læder i svingende kvalitet.

I den højere prisklasse får du læder, som bedre kan ånde, så underlaget ikke bliver vådt af sved på en varm sommerdag.

Når du surfer nettet efter tilbud på hjørnesofaer i læder, kan du støde på forskellige typer som for eksempel bonet eller regeneret kunstlæder, som er meget prisvenligt og har en høj levetid.

Omvendt ligger anilinlæder og semianilinlæder i den lidt dyrere og mere eksklusive ende. Her får du både god åndbarhed samt et meget modstandsdygtigt materiale.

Farvemæssigt går mange efter en sort eller brun læder hjørnesofa, som kan holde sig moderigtig over mange årtier.

Stof hjørnesofaer

En hjørnesofa med stofbetræk er både hyggelig og som udgangspunkt langt billigere end en lædersofa.

Du kan få tekstil i et væld af farver og typer, som bomuld eller mikrofiber. Mens stof typisk ikke holder lige så længe som læder, så kan du selv researche lidt for at teste holdbarheden på forhånd.

Her kan du bruge Martindale gnidetest scoren, som viser, hvor mange gnidninger der skal til, før to tre tråde går løse. Som grundregel er 20.000 tilstrækkeligt for en god og solid standard hjørnesofa.

Et andet parameter, som du kan måle både din læderhjørnesofa og din stofhjørnesofa på er, hvor meget sollys betrækket tåler.

De færreste ønsker hurtigt at få et mat betræk med en falmet farve – hvilket selvsagt også afhænger af, om din hjørnesofa skal have en placering ved vinduet eller i et mindre oplyst område af stuen.

Her skal du kigge efter ”lysægtheden”, som går fra 1 til 8. Spørg forhandleren, hvis du ikke kan finde lysægtheden under produktets specifikationer på hjemmesiden.

Hjørnesofa med chaiselong på tilbud

Lige nu er der rigtig mange stærke hjørnesofa med chaiselong tilbud hos udvalgte forhandlere.

Med en chaiselong (som kommer af det franske ord for ”lang stol”) er der ekstra benplads til at ligge sig ned i sofaen. Tit kan du både putte den i højre og venstre side efter ønske.

Man siger, at en chaiselong kombinerer lænestol og sofa, fordi man kan have fødderne oppe. Den bidrager til en uforpligtende og samtidig eksklusiv atmosfære.

Du kan både få en hjørnesofa med chaiselong i læder og i stof.

Køb den billigt på udsalg

Finder du en billig hjørnesofa på tilbud online, så kan du tit spare op til halvdelen af originalprisen. Vel at mærke for det samme produkt UDEN at gå ned i kvalitet.

Det er selvfølgelig lidt anderledes at købe over nettet frem for at handle i en fysisk butik i dit nærområde.

En af fordelene ved at finde et hjørnesofa tilbud i en onlineshop er, at du har adgang til et langt større udvalg og hurtigt kan sammenligne priser. Du kan anvende søgefiltre, så du for eksempel kan kombinere u hjørnesofa, sort hjørnesofa og læder hjørnesofa med chaiselong under én søgning.

Derudover får du sofaen leveret direkte til dit dørtrin.

Køb din billige hjørnesofa her

I Danmark er der særligt tre onlineforhandlere af hjørnesofaer, som har kvalitetsmøbler til faste lave priser.

Dem får du en kort introduktion af herunder.

ILVA

ILVA er et succesrigt dansk møbelhus, som fører virkelig smukke hjørnesofaer til meget få penge.

På deres side kan du se de bedste tilbud under mærkatet ”fund”, og de har både store open end hjørnesofaer og modeller med armlæn.

Farveudvalget er bredt, og du finder afdæmpede og klassiske naturfarver, der går til både den gammeldags og den moderne indretningsstil.

Køber du en ILVA hjørnesofa, kan du både få en stor u formet hjørnesofa (med en ekstra side i form af chaiselong) eller en hjørnesofa i lille størrelse af pladsbesparingshensyn.

De har også inspirerende guides til indretning af stue og opbygning af afslapningshjørner.

Sofa.dk

Et andet godt sted at finde din nye flotte hjørnesofa er Sofa.dk. De har et bredt udvalg af smagfulde skandinaviske sofaer i klassiske farver, og du kan faktisk spare helt op til halvdelen af prisen på udvalgte kvalitetsmodeller.

Fokus er på møbler håndlavet i Europa, og designet er moderne.

Som kunde får du både gratis levering og prisgaranti, når du køber fra Sofa.dk. Virksomheden er baseret i Thy.

SE OGSÅ:

Scroll to Top