2 personers sofa tilbud

I dag kan du få mange forskellige slags 2 personers sofaer. Vi giver dig herunder et overblik over de bedste tilbud på 2 personers sofaer lige nu. Vi håber du finder den sofa, der passer bedst til din stue.

Viser alle 27 resultater

2 personers sofaen er perfekt til den lille stue

Hvis I bor to sammen, eller du blot har en mindre stue, er det ideelt at finde et godt 2 personers sofa tilbud. Du kan gå efter en sofa på godt 160 til 180 centimeter i længden, så der er god siddeplads til jer begge.

Når du vælger din nye sofa, så overvej om du også skal have:

  • Høj ryg
  • Nakkepude
  • Armlæn i siderne
  • En medfølgende venstre- eller højrevendt chaiselong.

Alle fire muligheder giver ekstra komfort og kan sædvanligvis tilkøbes direkte hos forhandleren. En lille sofa er god, fordi den ikke optager for meget kvadratmeterplads. Du har derfor mere frihed til at indrette resten af stuen, som du ønsker.

Alternativerne til en 2 personers sofa er selvsagt en 3 personers sofa, men en billig sovesofa er også en mulighed, hvis du har en lille stue. Men du kan også få andre modeller som eksempelvis en billig hjørnesofa eller en u sofa med hele tre sider.

Minimalistisk stil eller pangfarver?

Vælger du en sofa i lyse farver eller jordfarver, kan den nemmere blende ind i indretningen. Dvs. at den ikke “står ud” rent visuelt. Det kan være en fordel, hvis du enten kører en minimalistisk stil med sorte og hvide farver, hvilket er meget populært i de nordiske lande.

Eller hvis du i forvejen har mangefarvede møbler i skrappe farver og ikke vil forvirre for meget. Alternativt kan du gøre sofaen til centrum i rummet – rent æstetisk – ved at vælge markante farver som rød, gul, grøn, lilla og så videre.

Det er et oplagt valg til dig, der kører en mere eksperimenterende eller retro-agtig stil.

Når du kigger på sofaer, kan du finde dem i tre forskellige materialer:

Stofbetræk: Standardsofaen til to personer vil typisk være med en form for aftageligt stof. Det kan være mere eller mindre slidstærkt (se næste afsnit).

Læder: Læder har et klassisk udtryk og oser af elegance. Det fås typisk i brun eller sort. I dag bruges både kunstlæder og ægte læder (fra dyr), og sidstnævnte koster normalt en del mere.

Velour: En form for stof med ekstra tætte vævninger, der giver meget volumen på farverne. Velour sofaer er utrolig flotte, men de kræver også lidt mere “plads” i rummet – især hvis de kommer i pangfarver.

Sådan vurderer du kvaliteten 2 personers sofaen

Det er selvfølgelig op til dig at vurdere, hvad dine vigtigste kriterier er for at vælge det optimale 2 personers sofa tilbud. Men vi foreslår tre gode parametre: Bæredygtighed, slidstyrke og komfort.

Miljøvenlig produktion bliver i stigende grad efterspurgt af de danske forbrugere. Det gælder indenfor flere områder, såsom tøj, fødevarer og især møbler. Når du skal vurdere, om møbler er produceret med omtanke for naturen, kan du kigge på, om modellen har nogle certificeringer.

Det kunne for eksempel være en Oeko Tex mærkning for tekstiler og stoffer uden kemikalier eller andre skadelige ting.

Kvaliteten på materialet er også vigtig. Det er ofte det, der afgør de forskellige prisklasser for 2 personers sofaer. Ægte læder vil for eksempel normalt holde længere end kunstlæder. Kigger du på stof til din lille sofa, så kan du tjekke Martindale-indekset. Det fortæller nemlig, hvor slidstærkt stoffet er (omkring 30,000 er godt til hyppig privatbrug).

Sidst men ikke mindst er komforten selvfølgelig alfa og omega. Den undersøger du ved at kigge på, hvad sofaen er stoppet med. Koldsum eller PU skum i sæde og ryg hjælper med at give kroppen støtte, uden at det bliver for blødt, når du bruger sofaen.

Og så er pris selvfølgelig et fjerde vigtigt parameter.

Pas godt på din nye 2 personers sofa

Når du falder over et godt 2 personers sofa tilbud, vil det typisk være en langtidsinvestering. Sofaer holder i mange år, og vi kan flytte dem fra rum til rum. Der er mange fordele ved at passe godt på sofaen fra start.

Det kan være en fordel at sætte faste rutiner op, så du får renset og plejet din lille sofa fast. Et godt tip er at støvsuge den med jævne mellemrum. På den måde får du taget skidt og snavs i opløbet. Husk at vende puderne og luft dem engang imellem udenfor.

Du kan tørre sofaens ben af med en fugtig klud – det hjælper også med at komme ned i frøperspetkiv og opdage eventuelt ophovet støv underneden. Stofsofaers betræk kan normalt tages af og vaskes seperat i en vaskemaskine.

Læder har godt af specialimprægnering (beskyttelse) og kan tørres af ved behov. Det kan være med til at forebygge pletter, som du også kan rense med sæbevand eller speciel sofarens.

Hvad koster en 2 personers sofa normalt?

Svaret er simpelt: Det afhænger meget af brand.

Du kan finde et 2 personers sofa tilbud til 500 og et på 10,000 kroner. De fleste sofaer ligger i mellemlejet på omkring 4,000 til 6,000 kroner. Velour sofaer kan være lidt dyrere, og det samme kan ægte læder.

Når det er sagt, så er Tilbudskongen skabt med det formål at hjælpe dig med at spare penge – ligegyldigt hvad. Du får den samme sofa men bare til en lavere pris. Det kan vi gøre, fordi onlineforhandlerne holder sæsonudsalg eller sælger ud af deres lager af og til, hvilket reducerer prisen.

Selv når du køber en lille sofa, er det vigtigt at tjekke dine basale køberrettigheder. Det vil sige: Hvor lang fragttiden lyder på. Hvad returretten er. Om der er pålidelig kundeservice hos den pågældende forhandler. Og om du evt. kan få den samme model – eller en lignende – billigere et andet sted.

Nu kan du blot læne dig tilbage og scrolle igennem de billigste 2 personers sofaer på markedet lige nu. Du finder med garanti det perfekte match hurtigt!

SE OGSÅ:

Scroll to Top