Sofaer på tilbud

Sofaen og spisebordssættet er nok de to møbler, der er vigtigst i stuen. Det er sofaen, du tyr til, når du skal slappe af, og når du skal hygge dig med dine gæster. Du sidder i sofaen og ser tv, lytter til musik, læser en god bog eller spiller på din tablet. Du kan endda snuppe dig en lur på sofaen, hvis du skulle trænge til en ”morfar”.

Viser 1–60 af 186 resultater

Medmindre du finder en sofa til en god pris, når der er tilbud eller udsalg, så er en sofa også lidt af en udskrivning. Derfor er det også vigtig at finde den rigtige i første hug. Vælg f.eks. mellem:

  • To- eller trepersoners
  • Modul- eller hjørnesofa
  • Sovesofa, der kan slås ud

Det vigtigste er at finde ud af, hvor sofaen skal stå, og hvor meget plads du har. En to- eller trepersoners sofa er nok den, der er nemmest at få plads til.

Vælger du en hjørnesofa, så tjek, om den evt. kan vendes, eller vælg den, der er vendt, så den passer ind i din indretning.

Modulsofa – og også sofa med chaiselong – er nogle af de mest populære sofaer i år. Modulsofaen sammensætter du selv af forskellige moduler, så du kan skabe din helt unikke drømmesofa, der passer perfekt ind i din stue. Sofaen med chaiselong giver dig mulighed for enten at flade ud eller få plads til et par ekstra, siddende gæster.

Sovesofaen er det praktiske valg til en étværelses, eller hvis du skal have plads til overnattende gæster. Og faktisk er sovesofaer blevet et populært valg i næsten alle typer af hjem – både hos den studerende, der har brug for en 2-i-1-løsning i den lille bolig og hos børnefamilien, der af og til får overnattende gæster – små som store.

Derudover skal du vælge materiale. Her er både velour- og lædersofaer in netop nu.

Scroll to Top