Kugledyne

Kugledynen har en beroligende effekt og hjælper dig til dybere søvn. Det er en anderledes oplevelse at ligge med den, men snart vil du ikke kunne leve uden! Du får en slags automatisk akupunktur, hver gang du vender dig, og det er godt for hjernen. Vi har samlet de bedste kugledyne tilbud til dig her.

Viser alle 3 resultater

Anderledes end almindelige dyner

Hvordan fungerer en kugledyne, spekulerer du måske over? Jo teknikken er ganske simpel. Denne type dyne er fyldt med enten små glaskugler eller plastikkugler, som trykker på de enkelte kropsdele, hver gang du bevæger dig i sengen. De er lydsvage, så du ikke ænser dem. Kuglerne er hårde men ikke for hårde – de er cirka 1 millimeter i diameter og er beskyttede af et lag polyestervat.

Den ekstra tunge dyne stimulerer sanserne på en måde, som giver kropslig tryghed om natten. Du vil opleve en mere sammenhængende søvn, end når du sover med din almindelige dyne. Om morgenen vil du vågne mere afslappet og energisk, fordi du er blevet forkælet med en massagelignende effekt om natten. Det er din egen kropsvægt og bevægelser, som sammen med dynen skaber et blødt og jævnt tryk.

Visuelt vil en billig kugledyne ligne en helt almindelig dyne. Bemærk at kugledynen adskiller sig fra en tyngedyne, fordi den netop er lavet med små plast- eller glaskugler. Den har ikke “bare” ekstra vægt.

Vælg kugledyne efter din individuelle kropsvægt

For at opnå en bedre søvn og afhjælpe søvnproblemer på sigt er det vigtigt, at du vælger den rigtige vægt. Kugledynen fås i forskellige vægtklasser. Når du klikker på de enkelte kugledyne tilbud, uanset om det er mærker som hugged kugledynen eller zenkuru kugledyne, så vil det normale spænd hedde 5 til 11 kilo. Hovedreglen er, at du skal:

  • Tage din kropsvægt og dividere med 10 for at finde den dyne, der giver maksimal beroligende effekt. Dvs., at hvis du vejer 70 kilo, så skal du gå efter en billig kugledyne på 7 kilo.

Resultatet vil selvfølgelig svinge meget alt efter, om dynen er til et barn eller en voksen. Du kan få dem under 5 kilo men også ekstra tunge helt op til 20 kilo. Husk altid at gå efter en model, der er lidt længere og bredere end dig, så du får optimal effekt af dynens tyngde hele natten.

Allergivenlig og oeko tex certificeret kugledyne

Går du meget op i miljø og produkters fremstilling? Så vil det glæde dig, at billige kugledyner ofte er lavet i ren bomuld, som er et miljøvenligt naturmateriale. De små glaskugler indeni er desuden mere allergivenlige og skånsomme end normalt dynefyld. Kæmper du med allergi eller sart hud, så er det langt bedre at falde i søvn med en billig kugledyne end en almindelig dyne.

Desuden er der flere modeller i oeko tex udgave. Oeko tex er et label, som garanterer produktion uden brug af skadelige kemikalier og negativ indvirkning på omgivelserne. Du kan altså både bruge betræk, som er bæredygtigt, samtidig med at du forbedrer din søvn markant.

Prisen på selve dynen vil normalt ligge på mellem 500 og 1000 kroner. Vi hjælper dig med at spare penge ved at samle de bedste kugledyne tilbud dagligt. På den måde kan du få helt den samme dyne til måske 100 eller 200 kroner under normalniveauet. Blot ved at time dit køb rigtigt! Nogle gange kan du opnå ekstra mængderabat, hvis du køber flere dyner af gangen.

Få en bedre søvn med en billig kugledyne i høj kvalitet

Flere oplever i disse tider, at det kan være svært at falde i søvn. Telefonen eller TV’et lokker med nye og spændende ting. Dagens og ugens gøremål vendes og drejes i hovedet. Måske flytter og drejer partneren sig, så du bliver forstyrret. Der kan være mange udfordringer, der gør, at det er svært at finde ro om natten.

En billig kugledyne hjælper med at løse det problem. Det dybe pres stimulerer kroppen på en rigtig sund måde. Det sænker blandt andet niveauet af kortisol i kroppen og fremmer omvendt de positive stoffer serotonin og dopamin. Alt i alt giver det en “mere glad” og bedre søvn. Desuden får du lidt samme effekt, som hvis du går til massør. Bare uden at det gør ondt.

Du kan bruge dynen hver nat eller udskifte med almindelige dyner, når det passer. Måske du vil bruge dynen et stykke tid, for så til sommer at skifte over til et tæppe eller et lagen. En kugledyne på tilbud er rigtig god til folk med angst, depression eller stress. Eller bare udpræget søvnbesvær.

SE OGSÅ:

Scroll to Top