Dobbeltseng tilbud

Leder du efter en billig dobbeltseng i høj kvalitet på tilbud? Så læs med her for at få konkrete tips til, hvordan du finder den bedste og billigste dobbeltseng til dine behov. Hvis du bare vil finde kvalitets dobbeltsenge på tilbud nu, så tjek vores favorit tilbud herunder, hvor du får rigtig gode senge til prisen.

Viser alle 20 resultater

Hvad er en dobbeltseng?

En dobbeltseng er – som navnet antyder – cirka dobbelt så stor som en enkeltmandsseng. Den er til dig, som sover sammen med din partner eller ofte har venner ovre.

Sengen er også ideel, hvis du blot ønsker mere plads og komfort om natten. Du kan få helt enkle modeller som ”bare er en seng”, og samtidig kan du få dem med masser af opbevaringsplads og skræddersyede funktioner.

Går du op i din søvn, er det utrolig vigtigt, at du køber en komfortabel seng, så din krop ikke spænder op.

Sådan vælger du den rette størrelse

Hvor stor er en dobbeltseng? Det svinger lidt. Når du kigger på størrelser, kan du både få en standard dobbeltseng på 160 x 200 cm, en stor seng på 180 x 200 eller en mindre dobbeltseng på 140 x 200 cm. De er alle oplagte, hvis man sover to i sengen.

Jo større sengen er, jo mindre er risikoen for, at dig eller din partner vågner om natten på grund af hinandens bevægelser.

Hvis du kun er én person, kan du overveje at udvide din søgning til også at omfatte halvanden mands senge, da de er en anelse mere pladsbesparende. En halvanden mands seng måler typisk 120-140 x 200 cm, hvilket gør den perfekt egnet som gæsteseng.

Hovedreglen er, at den perfekte størrelse afhænger af dit pladsbehov og din kropsbygning.

Dobbeltsenge fås i forskellige længder og bredder, så hellere gå efter en lidt for stor model, så du frit kan strække dig ud og dreje dig. Samvirke anbefaler at købe en madras, som er 10 cm. længere end din højde.

Husk at måle op hjemme i soveværelset eller gæsteværelset, så du kan sammenholde den faktiske plads med de dobbeltseng mål, der står angivet under produktspecifikationerne. Det er så ærgerligt at få bestilt en forkert størrelse hjem.

Skal den være blød eller hård?

Helt intuitivt tror de fleste mennesker, at jo blødere en madras er, jo bedre er den for kroppen at ligge på. Men det er ikke nødvendigvis et rigtigt ræsonnement. En god dobbeltseng skal følge kroppens konturer, når man skifter position i løbet af natten.

Er madrassen for blød, kan man i værste fald vågne med et ubehageligt hold i ryg eller nakke om morgenen. Det samme sker dog, hvis den er for hård.

Generelt kræver en højere kropsvægt ekstra fasthed. Her er en hurtig guide:

  • Hvis du vejer over 90 kilo, så gå efter ekstra fast madras.
  • Hvis du vejer mellem 60 og 90 kilo, så kan du gå efter en fast madras.
  • Hvis du vejer mellem 40 og 80 kilo, så kan du kigge efter en medium fast madras.

Når du sover i din nye dobbeltseng, så mærk efter om din lænd får støtte. Det kan du tjekke ved at ligge på ryggen og føle efter et jævnt tryk på hele kroppen. Der må ikke opstå et hulrum mellem ryg og madras.

Det er vigtigt at sige, at madrassens blødhed også afhænger af individuelle faktorer såsom, hvor meget sport man dyrker, og om man døjer med særlige skavanker.

De forskellige typer af dobbeltsenge

Når du leder efter dobbeltsenge på tilbud og udsalg, vil du hurtigt opdage, at de fordeler sig inden for bestemte kategorier. Det har ikke så meget med størrelse eller mål på dobbeltseng at gøre, men mere de egenskaber, den har.

Her kommer en hurtig gennemgang af de tre mest populære typer på det danske marked i dag.

Elevationsseng

Elevationssengen er meget fleksibel, fordi den kan køres op og ned efter behag via. en simpel mekanisme.

Du kan dermed indstille sengen i flere forskellige positioner, så du blandt andet kan ligge let eleveret og læse eller sidde helt oprejst og spise morgenmad i sengen.

En elevationsseng har en massiv sengeramme, en komfortabel madras og inkorporerede motorer, som du kan bevæge med et styreapparat.

Er du en af dem, der har uro i benene om natten, eller som vil modarbejde snorken, så kan det betale sig at lede efter et godt elevationsseng tilbud.

Boxmadras

Boxmadrassen er den mere klassiske og simple løsning. Her får du en selvbærende ramme med en dejlig madras i enkelt design. Vil du tilpasse højden, så gøres det via sengens ben.

Din boxmadras kan fås i forskellige hårdheder, og den er stoppet med enten multifjedre eller pocketfjedre. En boxmadras vil ligge i den budgetvenlige ende af dobbeltsengs-skalaen, så derfor er den god til dig, der leder efter en billig dobbeltseng.

Derudover er den meget nem at flytte rundt på, når man for eksempel skal gøre rent på børneværelset eller i soveværelset. I Danmark findes der masser af boksmadras tilbud, fordi det stadig er den mest populære type.

Kontinentalseng

Kontinentalsengen er til dig, som leder efter en høj og utrolig komfortabel dobbeltseng. I tillæg til basis boxmadrassen kommer denne seng nemlig også med en springmadras for ekstra komfort og ergonomisk støtte.

Ikke overraskende er den her type den mest populære i USA, hvor mange køber kontinentalsenge på tilbud. Den er byder på mere luksus end normalt og er i mange tilfælde så høj, at man faktisk træder ”ud af” sengen om morgenen, i stedet for at “stå op”.

Skal følelsen være helt royal, kan du supplere med en sengehimmel til din nye dobbeltseng. Kontinentalsengen er særligt populær for dem, der bruger sengen som et betydningsfuldt indretningselement.

Derfor skal du vælge en kvalitets dobbeltseng på tilbud

Uanset hvilken af de tre ovenstående modeller du kaster din kærlighed efter, så skader det ikke at lede efter et godt tilbud online.

Når du søger ved forhandlere så kig efter følgende parametre:

  • Hvilke fastheder udbydes til madrassen.
  • Kan du få splitmadras, som er koblet sammen på midten.
  • Hvordan ser benene ud, og er der flere valgmuligheder ift. materiale.
  • Hvad lyder garantien på.
  • Hvor meget vejer sengen (husk at tage sengegavl med i betragtning)
  • Hvilken størrelse har den.

Det er vigtigt at slå fast, at du ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet, blot fordi du søger efter billige dobbeltsenge på tilbud.

Mens de mere avancerede modeller med flere funktioner altid vil koste lidt mere, så handler tilbud ligeså meget om, hvad forhandleren ønsker at sælge ud af, og hvor længe en given model har været på markedet. Som køber handler det om timing.

En kvalitetsseng er vigtig for en dyb og sund søvn. Når vi sover, så regenerer hjernen ved at affaldsstoffer fra hjernecellerne fjernes. Det sker kun, når vi sover, og derfor er god søvn vital for kroppens funktionalitet og vores mentale helbred. Giv derfor dit køb af dobbeltseng på udsalg lidt ekstra omtanke.

Dobbeltseng med opbevaring

Af pladsbesparings hensyn kan det være fordelagtigt med en dobbeltseng, der har et særskilt kammer til for eksempel ekstra dyner, puder og lagener.

Du kan både få modeller, der har flere åbne rum underneden, eller en dobbeltseng med skuffer der kan trækkes ud. Opbevaringspladsen kan bruges til alt fra børnenes legetøj til ekstra sengelinned, når der er gæster på besøg. Mange har også håndklæder og tæpper underneden.

Den ekstra plads er også kærkommen, hvis du har meget tilbehør til sengen såsom sengetæppe eller myggenet til dobbeltseng.

I de senere år er det blevet ret moderne med multifunktionelle møbler, som giver mere fleksibilitet i lejligheder eller huse med små rum. Uanset hvad du vælger at opbevare i din seng, så giver det ekstra frihed i din indretning, at du har muligheden.

Vælg den rette madras til sengen

Når du køber madras til dobbeltseng, så vær opmærksom på at du ofte kan få to forskellige madrasløsninger i hver side.

Det er en rigtig god idé, eftersom to partnere eksempelvis sjældent har helt den samme kropsbygning i form af vægt og højde. Hvor den ene sengebruger måske skal have den helt faste hårdhed, har den anden muligvis mere gavn af en medium. Det kan du vælge, når du bestiller sengen – der vil være to madrasfaner.

Generelt er der et par sikre råd, du kan følge få at få den perfekte madras hevet i hus. Centrale kropsdele som hoved, nakke og hofte skal ligge neutralt, så du kan slappe af i musklerne.

Hvis du har en tendens til at svede meget om natten, kan det være en god idé med en madras, der sikrer luftgennemstrømning. Det gør både boxmadrassen og springmadrassen.

Tænk også din soveposition ind i købet. Mens det altid er mest optimalt at ligge på ryggen, så køb en madras med lidt mere fasthed, hvis du er maveligger.

Hvad enten du køber en spritny eller en brugt dobbeltseng, så kan det være fint at supplere grundstøtten med en topmadras, hvor du kan korrigere for personlige behov.

En topmadras justerer ikke i blødhed og hårdhed, men til gengæld kan du gå efter forskellige typer af materialer. Latex giver god ventilation om natten. Skum som wonderpur eller memory foam er exceptionelt godt til at forme sig efter kropsvarme.

Med en split-topmadras til en dobbelt elevationsseng kan du undgå den generende revne i midten af sengen, som gør, at madrasserne glider fra hinanden.

Test af de bedste dobbeltsenge på udsalg

Vi har undersøgt internettet og fundet frem til de mest populære sengeforhandlere i Danmark, hvilket efter vores vurdering er Bedrenætter, NordicDream & Sengefabrikken.

Vi har derefter undersøgt de forskellige forhandlers udvalg af 180×200 cm senge (hvad vi betegner som dobbeltsenge), herefter har vi kigget efter deres på tilbud samt udsalg og fundet frem til prisvenlige dobbeltsenge. Til sidst har vi vurderet hvilke senge vi mener er de bedste til prisen, altså hvor du får mest kvalitet til den lavest mulige pris.

Køb dobbeltsengen online

Hvis du leder på nettet, er der masser af fremragende alternativer til at gå ned i en butik for at købe en standard Ikea dobbeltseng.

Bruger du søgeterme som ”dobbeltseng tilbud” eller ”brugte dobbeltsenge”, så finder du flere pålidelige forhandlere, som tilbyder produkter med lang levetid og god garanti.

Tilbudskongen.dk er din ven, hvis du vil finde dobbeltsenge, halvanden mands- eller enkeltmandssenge til en nedsat billig pris.

Ligesom fysiske butikker og varehuse holder udsalg, så kan du være heldig at spare penge på en billig dobbeltseng online, hvis du slår til på det rigtige tidspunkt.

Hvor finder jeg en billig dobbeltseng?

Nedenfor finder du gode onlineforhandlere, som tilbyder forskellige sengetyper med rig mulighed for justering af hårdhed. De har ofte gode og billige priser på dobbeltsenge.

Bedrenætter.dk

Bedrenætter.dk har en meget brugervenlig købsside, hvor du nemt kan navigere mellem de forskellige sengetyper.

De giver en række gode garantier såsom 30-dages prisgaranti og en 100-dages prøveperiode. Derudover får du gratis levering ved køb af dobbeltseng.

Priserne varierer mellem den helt dyre prisklasse på over 50.000 kroner for en elevationsseng til blot et par tusinde for en solid boxmadras.

Bedrenætter.dk har tit nedsatte priser, så du kan spare halvdelen eller mere af den oprindelige købspris.

Sengefabrikken.dk

Som navnet antyder, så henvender Sengefabriksudsalg.dk sig til den prisbevidste forbruger. Men også forbrugeren som går op i høj kvalitet.

De kombinerer nemlig lave priser og høj kvalitet i et ”value-for-money” koncept. Hos dem finder du udelukkende brands, som er produceret i Danmark, og de tilbyder hele 15 års garanti på din nye seng.

Sengefabriksudsalg.dk er måske ikke den billigste spiller på markedet. Til gengæld har de stærke priser på senge med maksimal komfort designet i lækre materialer herhjemme.

På siden finder du et stort udvalg af størrelser – blot inden for kategorien ”elevationssenge” har de 13 forskellige mål.

SE OGSÅ:

Scroll to Top