Vitrineskab tilbud

Moderne vitrineskabe er i høj kurs, fordi de kombinerer pyntemøbel og opbevaring i en sublim løsning. Du kan opbevare dine flotte tallerkener, skåle og kander bag glas, hvilket giver hjemmet personlighed. Vi har samlet de bedste tilbud blandt et stort udvalg af vitrineskabe her. Få et flot møbel til billige penge.

Viser alle 40 resultater

Flotte vitrineskabe i mange størrelser på tilbud

Et vitrineskab er en slags udstillingsmøbel med glaslåger ind til dit smukke porcelæn. Det kan ret beset stå i alle rum hjemme hos dig. Det kunne være stue, gang eller køkken. Ofte vil der også være skuffer til for eksempel bestik, duge eller fade. Et flot vitrineskab i lækkert design og høj kvalitet kan normalt fås for mellem 2000 og 7000 kroner i normalpris.

Du kan få skabet i forskellige farver: Lige fra diskrete som sort, hvid og træfarvet og til mere markante som blå. Forskellige designs kan enten supplere din nuværende indretningsstil eller give kontrast. På samme måde kan du selv vælge, om du vil udstille hvidt porcelæn eller for eksempel kunst og blomster, hvis det skal være lidt mere alternativt.

De fleste vælger dette møbel ud fra to faktorer: Størrelse og look.

Indretning af dit billige vitrineskab

Du kan få vitrineskabet i forskellige størrelser og former. Enten er det højt og aflangt eller også er det smalt og bredt. Et eksempel på førstnævnte kunne være 180 centimeter i højden, 100 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden. Sidstnævnte kunne hedde 80 centimeter i højden, 167 centimeter i bredden og 37 centimeter i dybden.

Antallet af glaslåger bestemmer størrelsen. De er arrangerede i enten en, to eller tre rækker med for eksempel tre hylder i hver til opbevaring af pyntegenstande. Vær opmærksom på om:

Hver enkelt låge åbnes separat, eller om du for eksempel skal åbne én låge før en anden.

Om der er hylder, og hvorvidt de er flytbare.

Generelt fremstilles vitrineskabe i to materialer: Træ i god kvalitet og stilsikkert metal. Sorte metal vitrineskabe kan give en fin kontrast til et lyst og nordisk hjem, da det har en rå kvalitet over sig. Træ er mere klassisk og hyggeligt, især når det kombineres med flotte glas.

God opbevaringsplads og dekoration

En af de bedste ting ved vitriner er, at de tilføjer personlighed til indretningen. Du kan snildt skabe et sammenhængende udtryk i spisestuen eller køkkenet ved at vise frem, hvordan du har ensartet stel eller håndmalede yndlingsting. Vitrineskabe inviterer til, at dit porcelæn bliver brugt. Dvs. at der bliver lavet god mad og hygget med venner og familie.

Det er en eksklusiv form for møbler, som stadig fås til en fornuftig pris. Et billigt vitrineskab med skuffer og hylder giver mange muligheder for opbevaring:

  • Du kan gemme ting væk i skufferne.
  • Du kan “udstille” pyntegenstande på nogle hylder.
  • Du kan stable porcelæn på andre.
  • Har vitrineskabet høje ben, kan du placere kasser underneden.

Du kan også sagtens tænke kreativt og have for eksempel bøger, kunstværker eller dekorationer stående. Pointen er, at der er plads til forskellige ting, og det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser.

Vores udvalg af billige vitrineskabe

Uanset om du primært leder efter nye møbler til opbevaring eller den designmæssige prik over i’et til spisestuen, så hjælper vi dig med at finde et billigt vitrineskab på tilbud. Vi har samlet de bedste muligheder, så for blot et par tusinde kroner kan finde dit nye vitrineskab.

Tricket er at holde øje med, hvornår forhandlerne sætter et vitrineskab til salg for en reduceret pris. De kører ofte tilbudskampagner på udvalgte møbler til opbevaring, og dem screener vi. Et vitrineskab vil blive en del af hjemmet i mange år, og du kan skifte dets genstande ud løbende.

Der er noget helt særligt over at gå hen til skabet og hive det store glasfad frem til Thanksgiving eller julemiddagen. Med vitrinen lægger du op til omsorg og forkælelse i hverdagen til dig selv og dine nære. Når du laver mad i køkkenet, er det ikke bare noget, der skal overstås, men noget der skal nydes.

Scroll to Top