Skænk tilbud

Skænken kombinerer bord, praktisk opbevaring og god smag i én løsning. Du kan bruge den i værelset, spisestuen eller gangen. Vi har samlet et billigt udvalg i mange forskellige stilarter, så du kan få en flot skænk til at indrette dit hjem med. Nogle designs er smalle og minimalistiske, mens andre er bombastiske og i ægte træ.

Viser alle 40 resultater

Skænken er et multifunktionelt møbel

En smuk skænk kan bruges til forskellige formål. Det kan være som tv-bord. Som ekstra opbevaringsplads til tøj, klude eller spil. Til at have det fine porcelæn i. Eller måske til dine kreative projekter som strikketøj eller malergrej?

Du finder næppe en mere stilfuld opbevaring end en klassisk skænk. Et godt sted at starte, er at spørge dig selv:

  • Hvad vil jeg primært opbevare i skænken?
  • Hvor mange skuffer, hylder eller låger skal den have?
  • Hvor stor må den være?
  • Hvilket materiale foretrækker jeg?

De fleste modeller står på ben, men du kan også få en væghængt skænk til for eksempel gangen eller værelset. Et oplagt valg til dig, som har begrænset kvadratmeterplads og skal udnytte gulvet maksimalt.

Hvid skænk eller vintage træ?

Du kan vælge at gå klassisk og afdæmpet til værks med en enten sort eller hvid skænk. For øjet vil den fylde mindre, og du kan nemmere kombinere med andre farverige elementer i indretningen som tæpper, kunst, planter, sofaer, lænestole eller nips. Den hvide farve giver et indtryk af en lille skænk, mens træ altid får møbler til at se mere markante ud.

Vær opmærksom på, at mørkt træ materiale kan være alt fra egetræ til valnød. Du finder rigtig mange varianter, der har hver deres nuance. Din skænk kan stå på enten fire ben eller seks ben, og de kan være enten tykke i diameter eller meget lange og smalle. Generelt giver skænkens kompakte form og de tynde ben et indtryk af lethed.

Mange er glade for at købe en skænk på tilbud og bruge den som TV-bord. Det en elegant måde at stille apparatet på, og så har du ovenikøbet ekstra plads til praktisk opbevaring underneden. Vælg ud fra, hvor mange skuffer du har brug for.

En ny skænk vil ofte have et design, hvor nogle hylder er åbne, mens andre er skjult bag låger. Gem de visuelt flotte ting væk på synlige hylder, mens du kan give dig selv lov til at rode i den “skjulte” opbevaring.

I tvivl om hvilken skænk du skal vælge? Så få inspiration i Stueindretning.dks artikel med flotte skænke til stuen.

En billig skænk kan bruges i alle hjemmets rum

Skænken går aldrig af mode, og du kan altid finde anvendelsesmuligheder. Også selvom du flytter eller om arrangerer i din indretning. Ligesom vitrineskabe, så kan en flot skænk nemlig bruges til opbevaring overalt. I spisestuen eller køkkenet kan der være ekstra duge, fade eller kogebøger i den.

I soveværelset kan den fungere som ekstra kommode til sengetøj eller tøj. I entreen kan du opbevare vanter, paraplyer, huer eller sko i den. I stuen kan du gemme pyntegenstande eller blade af vejen, hvis du ikke lige ved, hvor de ellers skal placeres.

Mulighederne er uendelige, og det samme er de forskellige designs. Alternativet til en skænk vil være enten en klassisk kommode eller et gennemsigtigt vitrineskab. Tjek her på siden for de billigste bud på begge.

Hvad skal jeg betale for en billig skænk?

Normalprisen på en skænk – med forbehold for de forskellige varianter – ligger på omkring 5000 kroner plus minus. I den dyre ende, kan du godt betale op mod 15000 for et kendt mærke eller designernavn, når du ikke går efter et udvalg af skænke på tilbud.

Som med alle andre møbler er der dog flere penge at spare, hvis du køber, når forhandlerne kører med nedsatte priser. Det kan faktisk være en 500 eller 1000 kroners reduktion, hvilket er guld værd i de flestes budget. Vi samler skænk tilbud fra både de helt store forhandlere og mindre repræsentanter, så du får de bedste muligheder for at vælge.

Normalt får du både gode fragtvilkår, en solid produktbeskrivelse og garanti på din skænk, hvis nu der skulle være problemer. Du må altid gerne kontakte forhandleren efterfølgende, hvis der er opfølgende spørgsmål. Selvom vi viser billige skænke, så er de alle i god kvalitet.

Scroll to Top