Garderobeskab tilbud

I et smukt garderobeskab kan du opbevare alt dit tøj samlet. Det bliver pludselig let at systematisere tingene, og du kan hurtigt finde t-shirts, strømper eller træningsshorts, når du skal ud af døren.
Vi giver dig en komplet guide til valg af det rigtige garderobeskab på tilbud her.

Viser alle 40 resultater

Hvordan vælger jeg det rette garderobeskab?

En rigtig god måde at starte på er ved at spørge dig selv: Hvad er mit opbevaringsbehov? Det vil sige:

 • Hvor meget tøj har du?
 • Hvor mange sko?
 • Hvor meget af dit tøj er “sart” og skal gerne beskyttes eller hænge for sig selv?
 • Hvor meget kan stables eller ligges tæt sammen?

Det kan give et godt pejlemærke om, hvor mange skuffer og hylder, du har brug for. Og ultimativt om du kan nøjes med et lille garderobeskab på tilbud, eller om du skal op i en stor størrelse.

Dernæst vælger mange at kigge på især pris og design. Hvis du har et maksbudget, så kan du starte din online søgning med at filtrere efter en øvre grænse. Du kan også vælge et interval mellem to forskellige prisklasser.

Sidst men ikke mindst finder du – som vi kommer ind på senere – klædeskabe i både de mere klassiske og minimalistiske looks og i retro-udgaverne med farve.

Garderobeskabe med skydedøre

Det er ret populært at vælge klædeskabe med skydedøre. Hvorfor? Fordi det er pladsbesparende og dejlig enkelt at åbne og lukke, når dørene er monteret på skinner. En skydedør skubbes som bekendt til siden, når du skal ind i skabet.

Du kan både få dit garderobeskab på tilbud i enkeltstående version eller som del af et indbygget skabssystem. Begge dele fungerer med skydedøre. Du kan endog tilkøbe nye skydedøre separat, hvis de gamle trænger til en opgradering.

Især i de større bolighuse kan du finde al essentielt tilbehør og udstyr til klædeskabet. Skydelåger er gode, fordi du ikke skal bekymre dig om plads til at åbne udad i rummet. Derudover er der bare noget elegant over at glide skabsdøren til side, når du skal vælge dagens outfit.

Garderobeskabe med spejle?

Dit klædeskab kan med fordel have et spejl i fuld højde. De fleste af os vil gerne kunne se os selv i hel figur for at vurdere sammensætningen af vores tøj. Passer jeans bukserne til den grå turtleneck trøje? Matcher skoenes farve, eller ser det fjollet ud?

Især dem der bor på lidt færre kvadratmeter – for eksempel i lejlighed – kan nogle gange blive udfordret på pladsen, hvis der skal hænges et stort spejl. Her får du en smart to-i-én løsning med en fleksibel garderobeløsning, der både tjener til opbevaring og påklædning.

Spejle har faktisk også den fordel, at de giver en følelse af overblik og rummelighed. Det får værelset til at føles større og mere overskueligt. Du skal selvfølgelig blot huske at rense det med lidt spejlrengøring og et viskestykke fra tid til anden.

Hvis du køber et garderobeskab i flere moduler, kan du vælge at have spejl på den ene side.

Hvad koster et garderobeskab?

Vi viser gode garderobeskabe på tilbud fra en bred vifte af forhandlere. Derfor svinger prisklasserne også – men fællesnævneren er, at du sparer penge på dem alle. Når du skal investere i et nyt klædeskab afhænger prisen af tre primære ting:

 • Størrelse
 • Materiale
 • Antal opbevaringsenheder indvendigt.

Du kan få et yderst funktionelt garderobeskab for et par tusinde kroner. Det kan for eksempel være en standardmodel i hvid med to skydelåger på 2 til 3 meter i højden. I den anden ende af spektret har vi designerskabe i flet eller egetræ med et væld af opbevaringsmuligheder.

Her kan prisen godt komme op på 20.000 kroner eller derover. Vi samler generelt de gode garderobeskabe tilbud, så du kan få den samme vare til nedsat pris. Du finder et stort udvalg i midterkategorien, hvor skabene koster omkring 3.000 til 5.000 kroner.

Åbent eller lukket garderobe?

Du får et meget forskelligt udtryk i rummet, alt afhængig af om du vælger en garderobe med synligt tøj eller ej. Den lukkede version er helt klart mest udbredt herhjemme, hvor mange gerne vil holde deres tøj “privat”. Særligt hvis der tit er gæster på besøg.

Lukkede garderobeskabe har den store fordel, at de er mindre modtagelige over for støv og snavs. Dit tøj er bedre beskyttet mod ting udefra. For mange vil en lukket løsning også give en større følelse af at have “styr” på tøjet. Det fylder ikke visuelt, men er hvor det skal være.

Omvendt finder nogle en åben garderobe inspirerende. Tøj, sko og tilbehør får lov at vise sig frem, og det giver måske anledning til at tænke i nye kombinationer. Desuden kan det passe til en meget personlig indretningsstil.

Mange billige garderobeskabe har i dag begge egenskaber. Dvs. at nogle dele kan være åbne (såsom hylder og skabsrum), mens andre er lukkede. Det kan være en god måde at vælge for eksempel yndlingskjoler eller sarte jakker, som kan hænge frit fremme, mens strømper og jeans gemmes væk.

Skuffer, knager og andet tilbehør

Et klædeskab kan indeholde et utal af muligheder for opbevaring. Og det behøver ikke kun at være til tøj! Når man investerer i et stort garderobeskab på tilbud, kan det være fristende at have plads til at gemme andre huslige ting væk. Det kunne eksempelvis være:

 • Støvsuger og rengøringsgrej.
 • Tæpper og ekstra puder.
 • Udendørstøj (for eksempel gummistøvler eller vanter).
 • Brætspil, strikketøj eller andre hobbyting.

Især hvis du bor småt og virkelig har behov for at udnytte kvadratmeterne optimalt, så er det genialt med et multifunktionelt opbevaringsmøbel. Dit garderobeskab kan være designet med forskellige skuffer, hylder, knagerækker og små rum.

Mange ønsker en kombination, fordi typer af tøj gerne skal opbevares forskelligt. Kjoler, trøjer og skjorter har for eksempel godt af at hænge, så de ikke krøller. Strømper og undertøj skal helst sorteres sirligt, så du hurtigt kan hive det ud om morgenen.

Slips kan ligge på en lille hylde for sig. Jeans og t-shirts har det fint i sammenfoldet tilstand, hvor de fylder så lidt som muligt. Når du shopper tilbehør til garderobeskabe kan du med fordel kigge efter:

 • Bøjler
 • Små tråd- eller netkurve
 • Nedsvingsstænger til jakkesæt.

Glæden ved et velorganiseret garderobeskab

Vi viser garderobeskabe på tilbud til alle behov. Uanset om du leder efter et skab kun til dig eller et til to eller flere familiemedlemmer. Dit garderobeskab vil hjælpe med at holde orden i hjemmet, og du kan nemmere finde det rigtige tøj om morgenen.

Det er en glæde at kunne samle alle sine ting ét sted, og du kan nemmere passe på de enkelte tøjdele. Garderobeskabet forhindrer, at dit tøj krøller, forsvinder eller bliver støvet. Du kan lægge trøjer og bukser sammen og stable dem i små bunker, så der er plads til mere.

Mange vil gerne have en separat løsning til skoene. Det kan enten være en ekstern skoreol eller en form for beholder i skabet, hvor du kan stille skoene i par ved siden af hinanden. Alternativt kan du købe en skoholder, som hænger på indersiden af skabsdøren.

Her er der små beskyttende lommer med plads til et par sko. En anden egenskab, som mange er glade for, er udtræk til jakker og lignende. Flere forhandlere tilbyder modulløsninger, så du selv kan sammensætte de enkelte hylder og størrelsen på dem.

Samle selv eller få en professionel til det?

Når du investerer i et nyt garderobeskab, har du to muligheder: Enten kan du samle hele molevitten selv, eller du kan købe dig til kvalificeret hjælp. Flere af de store varehuse med boligartikler har en monteringsservice, som du kan købe med i pakken.

Det betyder, at der kommer en specialist ud og ordner det hele. Prisen vil typisk inkludere fuld opsætning, oprydning og bortskaffelse af emballage. Du kan også få et par tips og tricks til, hvordan du behandler og bruger dit nye klædeskab bedst muligt.

Hvis du er på udkig efter billige garderobeskabe, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at den her ydelse koster en del. Opstartsprisen kan ligge på 500 kroner og stige alt efter opgavens kompleksitet eller antal timer brugt. Hvis montøren skal køre langt og eventuelt betale afgifter undervejs, kan det hurtigt løbe op.

Dit nye garderobeskab bør immervæk have en god og fyldestgørende guide, så du selv kan opsætte det derhjemme. Hvis du ikke er specielt handy selv, kan du altid få en ven eller et familiemedlem til at hjælpe.

Guiden bør inkludere både opsætningen af yder skabene, indsætning af de enkelte hylder og en klar rækkefølge for processen. Der vil typisk være gode billeder til beskrivelserne, så du kan se, hvad du skal gøre.

Alternativer til det klassiske garderobeskab

Et billigt garderobeskab er helt klart en optimal metode til opbevaring af tøj. Men der findes selvfølgeligt alternativer, som du kan overveje. Her gennemgår vi tre forskellige bud, hvis du er til en anden løsning end det klassiske skab med skydedøre:

Vitrineskab: Du kender det måske bedst fra spisestuen, hvor det traditionelt er blevet brugt til at fremvise det dyre og fine porcelæn. Men faktisk er vitrineskabet også glimrende til at opbevare tøj i. Størrelsen er typisk lidt mindre, og så vil der være gennemsigtigt glas. Du kan både få små og brede eller høje og slanke skabe.

Kommode: Kommoden kan have mange forskellige størrelser, men det kommer normalt med tre eller fire aflange og lukkede skuffer. Det giver mulighed for at sortere tøjet på en meget enkel måde, og så er møblet fleksibelt at indrette med i dit rum. Ulempen ved en kommode er, at du nogle gange kommer til at trække flere skuffer ud for at finde frem til det rigtige tøj.

Tøjstativ: Stativet vil ofte være et supplement til dit klædeskab. Men det er smart, fordi du kan ophænge al din beklædning på bøjler og nemt få fat i de enkelte dele. Desuden tilfører et stativ noget personlighed og har et lidt dekadent udtryk, der vil falde i mange æstetikeres smag.

Giv den fuld gas med et walk-in skab

Hvis du har pladsen i netop dit hjem, kan du overveje at gå all in og designe dit eget walk-in closet. Et walk-in closet betegner et særskilt rum i boligen, som er 100 procent dedikeret til påklædning. Her er det selvfølgelig oplagt stadig at have et billigt garderobeskab som det centrale møbel.

Garderoben kan enten tilgås via en dør, et forhæng eller en åben indgang. Pointen er, at du kan indrette med din helt egen kombination af kasser, stativer, hylder, bøjlestang og så videre, så du kan opbevare dit tøj mere frit og kreativt.

Mange vil lave deres walk-in skab i forlængelse af soveværelset, hvor der måske er nogle skråvægge i forvejen. Det kan selvfølgelig også være i kælderen eller måske endda som tilstødende rum til stuen.

Grundlæggende er der tre måder, du kan lave dit walk-in på: Du kan gøre det helt selv, købe en serieproduceret og færdig udgave fra en udvalgt leverandør eller få et snedkerbygget og mere luksuriøst design. Uanset hvilken udgave, du vælger, er det muligt at starte fra et af de viste garderobeskabe på tilbud.

Husk også at overveje belysning

Belysning spiller en stor rolle for indretningen af dit garderobeskab og det rum, det står i.

Hvis dit skab ikke har en indbygget lyskilde, så tilbyder de fleste forhandlere muligheden for at købe et – enten til at sætte op inden i skabet eller udenfor. Du kan for eksempel få en lille og aflang LED-skinne til at belyse fra oven. Skinnen monteres nemt på skabets øverste side, så den lyser ned på tøjet.

Hvis du har flere åbne rum, kan du også overveje en stående lampe eller en væglampe med et vendbart hoved. På den måde kan du variere, hvor lyskilden skal ramme, og det giver også en dekorativ mulighed for at lege med belysning i rummet.

Hvis du har et spejl monteret ude på klædeskabets dør, er det ideelt at have godt lys, når du skal tjekke dit outfit ud. Husk altid at matche med de øvrige lamper, du har i dit soveværelse eller gangen (hvis det er der, skabet står).

Vælg imellem blødt eller kraftigt og fokuseret lys.

Stilrent og funktionelt eller iøjnefaldende design?

Tøjskabe kan laves på to måder: Enten i klassisk sort eller hvid og med et simpelt materiale eller mere kunstnerisk med farver, mønstre og flet. Du skal vurdere, om du vil have et garderobskab med blikfang, eller om det skal “blende ind” med de andre møbler og pynteartikler.

Fordelen ved en hvid farve er, at skabet rent optisk synes mindre. Hvorimod et træ i massivt træ er meget charmerende men også mere “tungt” at have i værelset. Valget afhænger selvsagt rigtig meget af, hvor meget gulvplads du har, og hvor højt der er til loftet.

Større rum giver mulighed for at “lege mere” rent visuelt. Du kan få store skabe i flotte pastelfarver som blå eller grøn i lyse nuancer. Eller mørke rammer med træflet i midten. Hvis du er mere til det rå udtryk, er der altid stålskabe.

Mange vælger at dekorere rundt om klædeskabet med eksempelvis planter, plakater, spændende lamper, gulvtæpper med mere. Du kan vælge at stille kunstværker eller små fine kasser ovenpå skabet.

Hvor finder jeg billige garderobeskabe?

Nu til det sjove: Nemlig hvor du kan finde de bedste garderobeskabe på tilbud! Vi giver dig her fem forhandlere, som alle tilbyder rigtig gode købsvilkår. Fælles er også, at de har skabe til ethvert behov.

Forhandlerne fører tit gode sæsontilbud, så du kan få et billigt garderobeskab på tilbud hjem.

Kitchn

Hos Kitchn kan du altid finde billige garderobeskabe med skydedøre, bøjlestænger og smarte hylder. De har et bredt udvalg af høje og hvide skabe, som er nemme at passe ind i hjemmet. Du kan indrette dit garderobeskab præcis som vil med Kitchn.

Prismæssigt får du rigtig meget for pengene. Du kan få et godt skab til et par tusinde kroner, som du kan have i mange år frem.

Kitchn har en fremragende score på Trustpilot, og de får komplimenter på alt fra levering til kundeservice. Garderobeskabene kommer i mange størrelser. De mindste har en bredde på 40 centimeter, mens de større er på 120 centimeter.

ILVA

ILVA er en sværvægter inden for møbelhandel herhjemme – og med god grund!

Det tager ikke lang tid at finde et både smukt og solidt garderobeskab på tilbud inde på ILVA´s hjemmeside. Du kan selv vælge priskategorien for et godt garderobeskab samt filtrere nemt efter låger og farver.

ILVA fører store garderobeskabe med store spejle, men du kan også få mindre og simple modeller med rækker af lukkede hulrum.

Du vælger selv, om det skal være med skydedøre. ILVA leverer til døren, og du kan få stort set alt til hjemmet der.

My Home Møbler

Den perfekte forhandler til dig, som er økonomisk bevidst. My Home Møbler fører nemlig rigtig billige garderobeskabe, som er geniale til opbevaring. De har både enkelte dele og hele skabsløsninger.

Vælg mellem klassiske hvide skabe eller nogle lidt mere rustikke i lys træ. Eller hvad med de lidt mere rå i sort? Priserne ligger fornuftigt selv på de helt store skabsmoduler med mange forskellige rum.

My Home Møbler har altid flere produkter til en fast lav pris. De har et stort udvalg af garderobeskabe, så der er virkelig noget for enhver smag.

Lammeuld

Lammeuld laver moderne og supersmarte garderobeløsninger til den stilbevidste forbruger.

Det kunne være stativer med tilkoblede hylder og bænke. Alle sammen har et meget let udtryk, og de er nemme at indrette med. Du kan finde spændende og lidt anderledes tøjopbevaring her som for eksempel et skab bestående af individuelle kvadratiske hylder eller et sammensat stativ i forskellige højder.

Hos Lammeuld er det derfor nemt at designe din egen tøjløsning. Priserne ligger i den lave ende, så der er også budget til at eksperimentere.

Mulighederne vil helt sikkert appellere til dig, som er glad for retro og vintage stil.

Billigeskabe.dk

Som navnet antyder, kan du virkelig gøre en god handel her. Billigeskabe.dk har et rigtig stort udvalg af modeller med skydelåger og praktisk tilbehør til inventar.

Kunderne giver dem tæt på topkarakter, og du finder både god kundeservice og nemme manualer at samle skabene.

Billigeskabe.dk udmærker sig ved at have virkelig gode købsvilkår. De har blandt andet 10 års garanti, ekstra hurtig levering og support alle ugens dage. Hos dem finder du kvalitetsskabe til priser, som de fleste kan være med på.

Hjemmesiden er meget brugervenlig og nem at navigere på.

Scroll to Top