Massagestol tilbud

Giv dig selv en skøn massage på jævnlig basis! Selvom det er luksus, så kan du sagtens finde billige massagestole på tilbud online. Vi hjælper dig ved at screene de bedste muligheder, så du snart kan sige farvel til ømme muskler og goddag til forøget velvære.

Viser alle 11 resultater

Find en billig massagestol på nettet

Der findes rigtig mange forskellige massagestole på markedet i dag. Nogle koster et tocifret tusinde kroners beløb, mens andre fås for under 10.000 kroner. Du kan få gode massagestole, der automatisk scanner ryggen for kroniske smerter. De kommer med skræddersyede 2D, 3D eller 4D indbyggede massagefunktioner.

Flere modeller vil have en zero gravity funktion, som betyder, at du kan læne sædet langt tilbage. Du kan også få forskellige varmefunktioner, hovedstøtte og selvfølgelig – og ikke mindst – designs. Førhen var det svært at finde den rette massagestol. Det var en gode forbeholdt de velhavende. I dag kan mange danskere gøre en god handel på nettet og finde den perfekte stol med massageordning til hjemmet.

En massagestol på tilbud kan, som nævnt, fås i varierende prisklasser og med forskellige programmer. Vi hjælper dig med at navigere, så du kan kombinere smukt design med budget og den ønskede funktionalitet. Du kan sagtens få en billig massagestol i høj kvalitet – det handler blot om at spotte det gode tilbud!

Tre forskellige massageteknikker

Massagestole kommer normalt i tre forskellige udgaver. Kort fortalt, så masserer de kroppen på hver sin måde og med hver sin dybde. Der er tale om en udvikling inden for det tekniske design – som i sin tid startede med 2D og nu er på 4D. Dvs. at når du kigger på en 4D massagestol, så er det altså en mere avanceret – og derfor ofte lidt mere pebret – model.

Vi giver dig lige en hurtig gennemgang af motorsystemerne her:

2D massagestol: En god allround stol til klassisk ryg- og nakkemassage. Her er mindre grad af aktiv scanning af kroppen, men du får stadig en god omgang massage. Primært på kroppens overflademuskler, da denne billige massagestol ikke har akupunkturfunktioner.

3D massagestol: Den næste udvikling i rækken inden for afslappende massage i hjemmet. Anno 2021 er det nok den mest almindelige stol. I tillæg masserer den også de underlæggende muskelvæv samt nogle yder liggende punkter, som 2D versionen ikke kan klare.

4D massagestol: Helt klart den lækreste men også den dyreste. Vil du gå all in på effektiv massage, så er det drømmemodellen. Du får et væld af programmer og akupunkturpunkter med i købet, og derfor er 4D det tætteste, du kommer på en professionel massør.

Hvordan virker en massagestol?

Når du skal bruge massagestolen, så kontrollerer du sessionen med en fjernbetjening. Med den kan du indstille og justere type af massage og intensitet. Det kunne være en generel og æltende massage af kroppen eller for eksempel shiatsu massage, som er en blanding af akupressur og heling. Sidstnævnte er en mere fintfølende form for massage af også underarme, knogler og led.

Din massagestol på tilbud er udstyret med et motorsystem, forskellige luftpuder, scanningsfunktioner og massagehoveder. Det er omfanget af disse, der bestemmer både pris, samt hvor avanceret din stol er. Du kan aktivere de enkelte enheder med fjernbetjeningen og vælge hastigheder og hvilke steder på kroppen, der skal have højeste prioritet under massagen.

En elektrisk massagestol simulerer en fysisk massør så godt som muligt. Selvom det er en investering, så kan du spare mange penge ved at have en stol i 10 år og mere, som gør dig i stand til at forebygge fremtidige skader og undgå konsultationer.

De fleste billige massagestole har et eller flere af programmerne: Æltning, rullende massage, hurtige stød, shiatsu (spændingsmassage) og vand eller varme.

Hvilke andre features kan massagestolen have?

Et massagestol tilbud kan også inkludere flere andre dejlige egenskaber. En populær en af slagsen er den såkaldte zero gravity funktion, som især er en del af designet på 4D modellerne. Betegnelsen betyder egentligt bare, at du kan læne dig helt tilbage og ligge ned. På den måde kommer fødderne over hjertet, hvilket får hele din krop og dine led til at slappe maksimalt af.

Fordi du ligger ned, vil din egen kropsvægt skabe ekstra tyngde, som gør din massage automatisk mere effektiv. Hvis du døjer med smerter i for eksempel nakke, kan det lindre og afhjælpe ekstra meget, at du kan udnytte zero gravity funktionen. Der er dog også andre forskellige funktioner, der er værd at holde øje med, når du kigger massagestol tilbud på nettet:

 • Indbygget varmeterapi.
 • Mulighed for fodmassage eller knæmassage.
 • Musikafspilning i stolen.

Du kan også læse om massagepistolen, hvis du bare vil massere dine ømme muskler. Massagepistolen er et billigt alternativ, som er blevet ret populært de sidste par år.

Sådan vurderer du den højeste kvalitet

En massagestol er mere teknisk og kompliceret end dit standardtrænings- og afslapningsudstyr. Også sammenlignet med andre massageapparater som for eksempel en varmepude eller en afspændingsbold. Du behøver dog ikke besøge en butik for at kunne vurdere, hvad forskellene er på de forskellige programmer og designs. Her er nogle gode parametre at kigge på:

 • Er det 2D, 3D eller 4D?
 • Har stolen mulighed for at lænes helt tilbage?
 • Hvor mange forudindstillede og manuelle programmer er der?
 • Hvor mange luftpuder til massage?
 • Er der et flytbart fodlæn og ekstra plads til armene?
 • Hvilket materiale er der brugt? Mange er glade for læder.
 • Er der mulighed for multimedie tilkobling, såsom telefon eller tablet?
 • Hvor mange sensorer er der til at registrere trykpunkter i ryggen?
 • Er stolen nem at betjene rent brugermæssigt?

Når det er sagt, så vil den bedste massagestol for dig helt og holdent afhænge af dit behov. Vil du gerne have en billig massagestol til general allround massage, så kan en 2D model være super fin. Har du behov for mere alsidig form for velvære, skadeforebyggende programmer og dybdegående massage… Så er det bedst at vælge en af de stole, der har flere programmer, sensorer og luftpuder.

De mange fordele ved en massagestol

Du vil med garanti ikke fortryde din investering i din egen krop, når du køber en massagestol på tilbud. Efter blot et par uger kan du allerede mærke en effekt. Stolen anvender samme teknikker som en massør, så du får god afslapning og afspænding. Når muskler, led og knogler forkæles, så kan affaldsstoffer nemmere udskilles og fjernes.

Puls og blodtryk sænkes – lidt ligesom når du mediterer. Du giver dig selv et fuldendt pusterum, hvor kroppen kan restituere maksimalt. Det kan være oven på dyrkelse af sport eller efter en lang arbejdsuge med ophobede spændinger. Døjer du med specifikke smerter, så kan massagestolen hjælpe med at lindre. Dine celler og hud vil blive sundere, så dit generelle helbred forbedres.

En billig massagestol er den perfekte måde at optimere dit velvære i hverdagen på. Risikoen for overbelastning og fysisk såvel som psykisk stress minimeres betydeligt. Kroppen skal bruge mindre energi på at have ondt, hvilket frigiver energi til at tackle livet med positivisme og gå-på-mod.

Den bedste massagestol til prisen

Alle vores massagestole listet i toppen er gode køb i den forstand, at de kombinerer god kvalitet og nedsat pris. Som nævnt, så er der meget stor prisforskel på massagestole. Har du mange penge på lommen, kan du gå amok og købe en til 100.000 kroner! Du kan dog også sagtens få fine stole til omkring en 7- 8000 kroner.

Når du surfer efter det bedste billige massagestol tilbud, så læs produktbeskrivelsen grundigt. Her vil det fremgå, præcis hvilke funktioner, programmer og luftpuder, dens ryg er designet med. Stolen er en stor investering, så hellere betale lidt ekstra for det velvære, du ønsker. Husk at du har din massagestol i mange år, og at alle i din familie kan deles om den.

Finder du et godt tilbud, kan du faktisk nogle gange spare 5000 til 1000 kroner sammenlignet med normalprisen. Derfor er det vigtigt med en guide til de gode deals. Hvis du er interesseret, kan du se et par anmeldelser fra brugere. Nogle gange kan du også støde på test vindere til en meget lavere pris, fordi en bestemt forhandler kører en udsalgskampagne.

Indret et rum eller hjørne til velvære

Når du bestiller din nye fine massagestol hjem, så har du taget de første skridt på vejen mod en dagligdag med fokus på helbred. Nu gælder det om at placere stolen et velvalgt sted. Det kan være, at du vil have den stående i stuen, så du kan se TV fra den. Andre har den stående på kontoret, så de kan gå til og fra i løbet af en arbejdsdag.

Et godt tip er dog at indrette en hel lille afdeling til velvære. Måske har du lidt ekstra kælderplads eller et ubrugt gæsteværelse? Det kan også være en udestue eller blot et hjørne af den almindelige stue. Du fortæller automatisk din krop og dit sind, at når du går herhen, så handler det om at koble fra og værdsætte sig selv.

At have et sådant frirum kan gøre en verden til forskel. Her fokuserer du kun på at dulme smerter, forkæle ryggen og lade tankerne få løb. I en presset og travl hverdag er det guld værd. I dit lille hjørne kan du overveje også at have cremer, yogamåtte eller måske et lille spasæt stående, så du kan gå all in på afslapning.

Vælg en massagestol fra en god forhandler

Husk altid at bestille fra en troværdig og pålidelig forhandler. Du skal sikre dig, at dine købsvilkår er i orden. Dvs. gode fragtbetingelser, kundeservice over telefon eller e mail, garanti og ordentlige beskrivelser. Vi har udelukkende samlet massagestol tilbud fra gode steder, så du trygt kan køre din ordre igennem. Produktbeskrivelse og manual bør indeholde en guide til, hvordan du sætter stolen op og bruger den.

Mange forhandlere har også andre massageprodukter til salg, hvis du ønsker at supplere dit køb af en billig massagestol. Den kan være alt fra ergonomiske træningsredskaber over lamper til lysterapi til varmepuder.

Når du allerede er i gang med at investere i dit egent velvære og forkæle dig selv, så kan du lige så godt give den gas!

Scroll to Top