Massagepistol tilbud

Døjer du med ømme muskler og led efter en hård træning? Så køb en billig massagepistol på tilbud! Den effektive massageform mindsker stivhed og ophobede spændinger, så du maksimerer udbyttet af din workout. Og så er den utrolig nem at bruge derhjemme! Vi har samlet de bedste bud på en god og billig massagepistol her.

Viser alle 16 resultater

Hvordan fungerer roterende massage?

En massage pistol har et roterende og blødt hoved, som giver dig dybdegående massage på muskler og bindevæv. Hovedet er som regel lavet af enten skum eller gummi, som simulerer en professionel massør. Maskinen er drevet af et batteri og kan give op mod 40 stød i sekundet. Den pulserende massage kaldes også for slagterapi eller perkussionsterapi med et lidt finere ord.

Du kan både trænge til en omgang massage før og efter din træning. Bruger du din billige massagepistol før træning, så får du fordelen af øget smidighed, når du dyrker sport. Pistolen løsner op i stofferne i vævet, så musklerne bliver mindre stive at arbejde med. Det kan være en fordel både, hvis du skal træne konditionstræning som løb eller cykling eller styrke ved vægtløft.

Bruger du din nye massagepistol på tilbud til at give en dybdegående massage og lindre ømme muskler efter din workout, er det også fint. Du kan køle ned og slappe af, mens du lader massagepistolen øge blodcirkulationen i din krop. Mange er glade for at målrette massagen på for eksempel nakke, ryg, ben og arme.

Bemærk at du også kan få en allround massagepistol, der giver vibrationsterapi frem for slagterapi. Det kan være godt for individer med mere følsomme muskler, sygdomme eller sportsskader.

De mange fordele ved en billig massagepistol

Skal du have professionel massage en gang om ugen eller blot en gang om måneden, kan det hurtigt blive dyrt. Massører tager mellem 500 og 1000 kroner i timen, og du skal også medregne transporttid til og med deres praksis. Med den bedste massagepistol kan du give dig selv en behagelig massage derhjemme, og du kan strukturere det efter din træning.

Det gælder uanset, om du har indrettet et home gym eller tager i fitnesscenter. Du kan nemt transportere din massage gun, især hvis det er en mini massagepistol. Selve formen og størrelsen minder faktisk lidt om en almindelig hårtørrer. En god massage pistol behøver desuden ikke være dyr.

De fleste ligger på omkring 500 kroner, som virkelig betaler sig, hvis du dyrker sport ofte. Tænk på, hvor meget effektiv massage du kan give dig selv. En god massage pistol holder i mange år, og du skal kun tænke på at udskifte batteriet i ny og næ.

Mange oplever, at de slipper af med spændte og ømme muskler, når de giver sig selv roterende massage.

Mange forskellige programmer

Du vil opdage, at forskellige hastigheder lindrer smerter forskelligt. Ligesom ved en professionel massage kan du skræddersy din session, så du masserer forskellige dele af kroppen i forskellige tempi. Når du køber en god massagepistol på tilbud, så se efter:

  • Hvor mange indstillinger for hastighed den har. En kraftig massagepistol kan have alt fra 3 til 20 indstillinger. Nogle mener, at førstnævnte er i underkanten, mens sidstnævnte er i overkanten.
  • Om den har et ergonomisk håndtag. Det er særligt vigtigt, hvis du har skrøbelige hånd- eller fingre led.
  • Slag i minuttet. Det er selvfølgelig det samme som hastighed, hvor du kan justere op fra for eksempel 2000 slag i minuttet til 4000.
  • Slagdybden siger noget om, hvor hård massage du får. En massepistol kan bruges på forskellige måder. Skal du lindre smerter, er 10 mm. en god standard slagdybde. Men der er mange muligheder.
  • Om din nye massage pistol på tilbud har lyddæmpende teknologi. En virkelig kraftfuld massagepistol designet til at køre i stilhed er helt klart mest optimalt for din oplevelse af wellness.
  • Skal du give dig selv dyb massage ofte, så tag også et kig på din billige massage pistols forventede batterilevetid.

Farvel til ømme muskler

En overkommelig massagepistol kan forbedre din præstation inden for samtlige sportsgrene. Den er perfekt til hjemmetræning, hvor du kan bruge den fleksibelt. Enten til at øge blodcirkulationen efter intens træning eller før du går i gang, så du varmer op.

Mange professionelle sportsudøvere benytter massage af samme grund – enten hos en professionel massør eller ved at have en massage pistol ved hånden. Generelt kan regelmæssig massage føre til lavere blodtryk og færre affaldsstoffer i kroppen. På den måde virker det lidt ligesom yoga.

Kroppen bliver afstresset og afspændt, hvilket selvsagt er gavnligt for hele systemet. Her er inspiration til, hvordan du kan bruge din nye billige massage pistol, hvis du skal træne ben:

  • Massér både det forreste og bagerste af låret i ét minut hver.
  • Tag et halvt minut på lænden.
  • Bruger du din massage pistol efter træning, så kan du opgradere til to minutter.

Husk at du ikke skal trykke ned på massagepistolen. Det klarer den selv. Du skal blot føre den i rolige og glidende bevægelser over det valgte område på kroppen. Du vil hurtigt kunne mærke, hvis du rammer et ømt punkt, der trænger til en ekstra omgang massage. Husk at træk vejret ind og ud på afslappet vis, når du lader din massage gun lindre smerter.

Køb den bedste massagepistol på nettet!

Skal du have en flowgun go 2.0? Eller en PRO MuscleCare? Du kan få flere modeller til effektiv massage. Vi har gjort jagten lidt nemmere ved at samle de bedste billige massagepistoler i toppen af siden. Du kan sammenligne de mange fordele og ulemper ved at vælge en massagepistol på tilbud fra forskellige forhandlere.

Når du trykker bestil, går der ikke længe, før du kan glæde dig selv med dybdegående massage. Faktisk leverer de fleste inden for maksimalt en uge! Vil du gå lidt mere all-in – både kvalitetsmæssigt og budgetmæssigt – så kan du også overveje en billig massagestol på tilbud. Den masserer (ikke overraskende) hele kroppen på samme tid.

En overkommelig massage pistol på tilbud er en rigtig god investering som supplement til dit træningsprogram. Flere familiemedlemmer kan skiftes til at lindre smerter og give dyb massage. For relativt få penge får du altså en effektiv massage pistol, der kan holde i rigtig mange år.

Sig hej til det bedste massagepistol tilbud og farvel til stive muskler!

Scroll to Top