Væglampe

En flot væglampe kan skabe lys og liv ved dit spisebord, arbejdsbord eller i gangen. Du kan kombinere forskellige farver eller gå med en klassisk sort eller hvid. Her på siden finder du billige lamper til at hænge på væggen, for vi har samlet de bedste tilbud online. Vi giver samtidig en hurtig guide til, hvordan du vælger den rette belysning.

Viser alle 20 resultater

Indendørsbelysning med to smarte egenskaber

Væglamper på udsalg er særligt populære, fordi de har smarte praktiske funktioner. Før det første, så optager lamperne ikke gulvplads. Du udnytter din væg og frigør dermed kvadratmeter til andre møbler eller blot tiltrængt frirum. Særligt oplagt for dem, som bor i mindre hjem eller bor mange i én husstand. Omvendt kræver gulvlamper for eksempel en del mere plads, da de fylder ved siden af møbler.

Desuden så fås væglampen med en lang arm eller fleksibel arm. Lang arm referer til stellet, som hænger ud fra væggen. Det kan du twiste fra side til side, så lysretningen ændres. Ideelt hvis du skal bruge bordlampe belysning til skrivebordet, når du arbejder. Eller hvis du blot gerne vil have mulighed for at kaste lys forskellige steder i din stue, alt efter om du ser TV eller spiller brætspil.

Flexarm betyder, at stellet også kan hives op og ned. Det er den ekstra luksusudgave, som er god til dig med nørdede hobbyinteresserer, hvor du skal kunne zoome helt ind på små detaljer.

Fleksibel boligindretning med væglamper

Flotte væglamper kan hænge mange steder i hjemmet. Du kan få udendørs lamper, der lyser op i carporten, garagen eller skuret. På børneværelset kan det skabe en vaskeægte hyggekrog over sengen. I gangen kan en række af smukke væglamper allerede ved første indtræden i hjemmet signalere overblik i boligindretningen. På trapperne kan det være super funktionelt at have de enkelte dele lyst op, hvis du skal op eller ned om natten.

Vælg variant efter dit behov og din smag. Din lampe skal hænges der, hvor den giver bedst value for money. Billige væglamper fås også som små spots, du kan sætte op direkte på væggen. Ligesom med loftslamper og lysekroner gælder det også her, at når først monteringen er overstået, så bliver det noget bøvl at rykke rundt.

Så mål op og vælg din lampelokation med omhu. Har din væglampe smart belysning, kan du styre den med en fjernbetjening. Både med tænd/sluk funktion og eventuelt en lys dæmpende effekt.

Hvilket visuelt udtryk skal jeg gå efter?

Lamper kommer i så mange forskellige designs, farver og former. Det er vigtigt at sige, at det ikke kun er såkaldte dyre designer lamper, der skiller sig ud fra mængden og har charme. Flere billige væglamper fra førende producenter er også helt unikke. Investér i lamper, som du synes har et blændende look.

Det kan være, at du er til rene linjer fra Louis Poulsen eller Herman Miller. Eller sprudlende farver og kubik former ala Verner Panton eller Poul Henningsen. Hvad med afdæmpede jordfarver fra CPH Lighting, Nordic Living eller New Works? I processen med at finde din visuelle drømmemodel, så hav dit lysbehov i mente. Vil du gå efter:

  • Spredt og blødt lys.
  • Fokuseret lys.
  • Mulighed for at rette lyskilden både op og ned.

Det er også en god idé at gå efter LED pærer, da de holder længere og er lavet i bedst kvalitet.

Find en ekstra billig væglampe

Når du søger online efter det bedste væglampe tilbud, så kan du kigge på materialet. Generelt produceres lamper i enten stål, glas, beton, aluminium, keramik og et par stykker til. Nogle har skærme, mens andre er designet ud i ét. Du kan enten søge med alle filtre åbne eller udvælge bestemte kriterier.

Vi har dog gjort søgningen ekstremt nem for dig. Vi har nemlig samlet alle de billige lamper, der er sat ned til specialpris for en begrænset periode. Designer lamper på alle niveauer som for eksempel House Doctor, Tivoli by Normann Copenhagen eller Spring Copenhagen. Du kan spare mange penge ved at vælge et af de ovenstående væglampe tilbud.

Gå gerne efter en god og e mærket forhandler med fleksible betalingsmuligheder og hurtig forsendelse. Deres populære varer bør have en god produktbeskrivelse, der også fortæller, hvordan du installerer dine lamper.

Scroll to Top