Pendel lampe

Du kan spare mange penge ved at bruge denne side til at finde billige pendel lamper. Vi samler hver dag de bedste bud på pendel lamper i høj kvalitet, som du kan få til nedsat pris. Det moderne look og enkle ophæng har gjort pendlen populær i de danske hjem.

Viser alle 8 resultater

Den rette belysning til dit spisebord

Du kan selvfølgelig snildt bruge en pendel lampe i alle husets rum. I børneværelset, badeværelset og ikke mindst gangen. Men særligt ét sted er oplagt: Nemlig over bordet. Hvorfor? Pendel betyder egentlig frithængende lampe fra loftet. Den kaster et mere eller mindre projiceret lys på ét sted, hvilket skaber en slags naturligt samlingspunkt.

Det er den perfekte loftlampe til at gøre måltiderne lidt hyggeligere – særligt på grå efterårsdage eller mørke vinterdage. Loftlamper er normalt udstyrede med LED pærer og har en form for dekorativ kant eller afskæring. Designet afhænger selvfølgelig af, om du er ude i en Herman Miller, Louis Poulsen, ILVA, Tivoli by Normann Copenhagen eller noget helt femte.

Loftlamper er som bekendt populære, fordi de ikke optager gulvplads. De er oplagte til mindre hjem – i lejlighed, rækkehus, sommerhus eller lignende.

Vælg variant: Form og farve

Pendler kan være lavet i både minimalistiske og neutrale farver som sort, hvid, grå eller brun. Du kan også gå pang-vejen og vælge en udgave i rød, gul eller blå, som giver blikfang. I midten har vi de mere afdæmpede kandidater på farvespektret som jordfarver eller pastelfarver. Din belysning vil afhænge af størrelse på afskærmningen, mens farverne vil have stor betydning for lampens visuelle stil.

Valget afhænger selvfølgelig af, hvilket spisebord eller øvrige møbler du har. Lamper, der hænger fra loftet, kan både være formet i en klassisk rund halvcirkel eller som flere kupler inden i eller over hinanden. Du kan også få ovale og mere flade former eller udgaver med “blade-lignende” dele.

Reglen er, at jo større og mere farverig version du får, jo mere vil lampen udgøre et møbel i sig selv. Er du mere til det diskrete, kan du overveje to eller tre ens lamper, der kan hænge ved siden af hinanden. Mange forelsker sig også i et bestemt design, som de køber hjem i flere styks og hænger forskellige steder i huset.

Fra designer pendel lamper til Ikea

Når det kommer til indendørsbelysning, så kan du få pendel lamper i alle afskygninger. Af materiale taler vi typisk glas, messing, træ, plast eller endog keramik. Du kan også få en kombination af flere materialetyper, når du søger efter flotte loftslamper.

Prisen vil selvfølgelig afhænge af, om du udelukkende går efter designerlamper som Arne Jacobsen, Verner Panton eller Poul Henningsen. Eller om du søger bredt blandt alle varer fra de store indretningshuse eller mere budgetvenlige interiør designere som House Doctor, Nordic Living, CPH Lighting eller Design by us.

Din nye billige pendel lampe kan koste alt fra 500 kroner til over 5000. Det er klart, at du kan spare penge ved at vælge en helt simpel model fra en billigere designer. Frem for at kaste din kærlighed på Fritz Hansen udgaven.

Alternativer til pendel lampe

Den gode nyhed er immervæk, at vi hjælper dig med at få nedsat pris på din belysning i begge tilfælde! Vi screener nemlig hele markedet for pendler lamper på tilbud, så du aldrig skal betale normalen. Nye tilbud dukker op hver dag, og der kan være flere hundrede – i nogle tilfælde tusinde – kroner at spare på lamper.

Grunden er, at enhver online butik holder udsalg ind i mellem. Det kan enten være for at komme af med et lager, eller fordi der er en særlig anledning så som fødselsdag eller sæsonskifte. Søger du bred inspiration til din indretning, så kommer her et par rigtig gode alternativer/supplementer til en billig pendel lampe:

  • Lysekroner
  • Væglamper
  • Gulvlamper
  • Bordlamper

Tjekliste til køb af Pendel lamper

Før du trykker “bestil hjem”, så er der et par enkelte forberedelser. For det første skal du tjekke, hvordan lamperne sættes op. Kan du trække et kabel fra væggen og ind til det udvalgte spot i loftet? Hvordan virker lampens fatning? Skal skærme monteres på en bestemt måde? Selvfølgelig skal det fremgå af produktbeskrivelsen, men det er meget godt at have forventningsafstemt processen, inden du går i gang.

Derudover skal du vide, at en lampe aldrig må hænge direkte i ledningen. Den sættes fast på en krog med ophænget over. Hav allerede på forhånd en idé om, hvilke spots lampen kan hænges op på. Uanset om det er i køkken, spisestue, stue, værelse, gang eller gæsteværelse.

For udendørs lamper kan gælde nogle lidt andre retningslinjer.

Scroll to Top