Gulvlampe

Du finder næppe en mere hyggelig belysning end moderne gulvlamper. De giver en dekorativ værdi og signalerer, at du er typen, der går op i hjemmeindretning. En gulvlampe kan have forskellige størrelser og lampeskærme. Vi giver en god guide her, og samtidig får du de bedste billige gulvlamper på det danske online marked lige nu!

Viser alle 40 resultater

Sådan vælger du gulvlamper

Det kan være lidt en jungle at finde den perfekte standerlampe. Til info, så er standerlamper det samme som gulvlamper. Alene i vores store udvalg, der opdateres dagligt, finder du et væld af forskellige lamper til din boligindretning. Heldigvis er der et par hurtige og solide parametre, du altid kan bruge til at sortere i de forskellige gulvlamper, så du finder det perfekte match til dit behov:

  • Lyskilde: Bruger lampen en almindelige pære eller LED?
  • Hvor skarpt er lyset? (obs. dette har meget med skærmen at gøre)
  • Hvilke farver er både stang og skærm designet i?
  • Hvilke materialer er der anvendt, og hvordan rengøres de?
  • Hvilken form har gulvlampen?
  • Skal den have nogle smarte ekstrafunktioner?

Lad os zoome ind på de to sidste. Generelt kan din nye standerlampe have tre hovedformer: Lige, buet eller opadkastet lys. Den lige gulvlampe står på et robust stel og kaster et blidere lys i alle retninger af rummet. Den buede form har et mere kunstnerisk og finurligt udtryk. Den er god, hvis du vil skabe hyggelig belysning ved udvalgte møbler som sofa eller lænestol. Kastes lyset opad mod loftet, så oplyses stuen på en mere diskret måde.

Fordele ved billige gulvlamper

Hvordan adskiller en standerlampe sig fra for eksempel en væglampe, pendel lampe eller bordlampe, spørger du måske? Hvad gør denne type unik? Jo, der er flere fordele ved at have din belysning stående på gulvet. For det første så kræver en gulvlampe på tilbud ingen installation. Du skal ikke til at bakse med tilslutning af ledninger eller ophæng. Sæt lampen til en stikkontakt og tænd lyset.

Dernæst så kan gulvlamper nemt flyttes rundt fra rum til rum. Du kan bruge lampen mere innovativt til dekoration af hjemmet og eksperimentere med, om den skal stå i soveværelset, stuen eller arbejdsværelset. Sidst men ikke mindst, så vil standerlampen have en todelt funktionalitet: Belysningen kan være både super fokuseret (ideelt til læselampe) men også bred (og dermed have den samme effekt som loftsbelysning).

Fordelene gælder vel at mærke for alle gulvlamper, uanset om du køber den allerbilligste eller en pebret designerudgave.

Belysning er vigtig i de danske hjem

Vi bor i et land, der ligger i mørke meget af året. Både efterår, vinter og tidligt forår er præget af kortere dage med vind og blæst udenfor. Et varmt og indbydende indendørsklima betyder utrolig meget for vores velvære. Vil vi nå i mål med at skabe det, så er lys en af de vigtigste komponenter i enhver indretning. Lyskilder kan skabe små sfærer, hvor vi kan fordybe os individuelt eller samles som familie.

Tilpas udvalg af dine lyskilder, så du skaber de her små hyggerum i hjemmet. Det kan du gøre ved at bruge de forskellige lampetyper og ikke mindst ved at overveje materialevalget. Selve stellet er normalt lavet i et materiale, der holder i mange år, som kobber, metal eller messing. Lampeskærmens størrelse og farve vil dog variere og skabe sit eget udtryk. Hav i mente at:

  • Jo større skærmen er, jo mere vil lampen føles som et ægte møbel i din stue. Den skaber blikfang og udgør et centrum.
  • Jo mindre skærmen er, jo mere vil din gulvlampe træde i baggrunden for de andre møbler i din stue indretning.

Prisen på din nye gulvlampe

Gulvlamper på udsalg ligger normalt i spændet 1000 til 10000 kroner. Lampers pris afhænger selvfølgelig af designeren bag, størrelsen, materialer og popularitet blandt det danske købersegment. Uanset hvad din stil er, så hjælper vi dig med at finde din drømme lampe til ekstra nedsat pris, så du kan spare 100 eller endda 1000 kroner.

Vores gulvlamper opdateres dagligt, alt afhængig af hvilken online butik der fører de bedste tilbud. Du finder både funktionelle gulvlampe tilbud og designerlamper i højeste kvalitet. Er du nysgerrig og vil lære mere om en anden lampetype, så har vi også en fane om både væglamper og bordlamper på tilbud.

Tjek gerne, at din online forhandler er e mærket, og at du har alle rettigheder som køber. Dvs. fragt, returret og en grundig produktbeskrivelse.

Scroll to Top