Bordlampe

Skab den rette belysning når du skal arbejde, læse eller bare hygge. Du kan sagtens få en god og flot bordlampe uden at spendere mange penge. Vi hjælper dig på vej ved dagligt at samle de allerbedste tilbud på bordlamper fra troværdige forhandlere. Uanset om du er til Piet Hein eller House Doctor.

Viser alle 40 resultater

Billige bordlamper til at zoome ind og fokusere

Denne type belysning er mindre markant end både gulvlamper og loftlamper. Du får en koncentreret lyskilde, som oplyser et udvalgt område. Fordelagtigt når man skal skrive, læse, strikke eller beskæftige sig med enhver anden form for arbejde eller fritidshobby.

Lamper til bord kan fås både med bredt lys, der kastes ud til siderne, eller nedadvendt lys der oplyser ét sted. I de online udsalg, vi viser, finder du eksempler på begge. Modsat stationære lampetyper som væglamper eller pendler, så kan din nye billige bordlampe flyttes rundt efter behov. Du kan i princippet have lampen stående i stuen én dag, i køkkenet en anden og på kontoret den tredje.

Jo bredere et område du vil have oplyst, jo mere åben skal skærmen være. De fleste modeller i dag er tilpassede til LED pærer, som har en længere levetid og bliver mindre varme under brug. Når du køber en pære, så vær opmærksom på, om den afgiver koldt eller varmt lys.

Bordlamper i forskellige former og materialer

Selvom din bordlampe er lille, skal den stadig se godt ud! Vælg variant der passer til din indretningsstil og måske giver noget modspil. Materialet har meget at gøre med visuelt udtryk. Bordlamperne laves ofte i:

  • Træ:Den klassiske nordiske stil som er nem at matche med andre møbler og forskellige farver.
  • Glas:Er dit materiale glas, så får du et transparent lys, der signalerer ro og overblik.
  • Messing eller kobber:Ædle naturmaterialer som udstråler noget rustikt og retro.
  • Tekstil:En lampeskærm i tekstil er hyggelig og varm. Tekstil filtrerer lyset og gør det mere blødt.

Når det kommer til formen, så handler det meget om, hvor du påtænker at bruge lyset. Skal det oplyse dit spisebord under måltiderne? Eller skal det gøre det nemmere at arbejde ved computer om aftenen.

Skrivebordslamper med nedadrettet belysning er ideelle til alle former for arbejde: Lektier, søgning, noteskrivning, studier osv. på hjemmekontoret.

Bordlamper med skærm giver blødt lys i hele rummet og er gode til for eksempel stuebord eller soveværelse.

Designer lamper

Du kan faktisk sagtens få billige bordlamper fra anerkendte designere eller førerende forhandlere. På nettet finder du i dag både Louis Poulsen, Arne Jacobsen, Piet Hein og Fritz Hansen. Du finder også nyere klassikere fra mere prisvenlige skabere som for eksempel Nordic Living, Tivoli by Normann Copenhagen or Cph Lighting.

Det er klart, at disse kandidater ligger i den lidt mere pebrede ende. Til gengæld er der stor sandsynlighed for, at design, kvalitet og stil holder i meget lang tid – måske endda flere generationer! Når det kommer til smagfuld belysning, behøver du immervæk ikke at gå efter de berømte og anerkendte modeller kun.

Mange billige bordlamper laves med smukke farvestrålende skærme i kreativ udformning. Stellet står stabilt og holder sig flot længe, mens pærerne er de samme. Hvis du for eksempel gerne vil have smukt design men til en pris, der ikke sprænger budgettet, så kan du overveje spillere som Spring Copenhagen, Grupa Products eller Lampe Gras. De ligger på et par tusinde kroner og skiller sig bestemt også ud fra mængden.

Køb en billig bordlampe online

Ovenstående var blot for at give lidt inspiration og vise, at der er rigtig mange spændende designer bordlamper at vælge imellem. Uanset hvilken prisklasse, du befinder dig i. Fælles for dem alle er, at vi hjælper dig med at spare gode penge på din nye bordlampe. Alle varer fås nemlig til en klækkelig besparelse, så du – i en begrænset periode -kan gøre det perfekte køb.

Vi viser nye bordlampe tilbud hver dag, og heldigvis er det hurtigt at shoppe online. Vælg en ny lampe til dit spisebord, skrivebord eller stuebord. Læg den i kurv og gå til bestilling og betalingsmuligheder. Her skal du lige tjekke din købsvilkår, og så er det ellers bare at læne sig tilbage og vente på afhentning eller levering.

Mens du venter, kan du browse blandt andre produkter som udendørs lamper eller gulvlamper.

Scroll to Top