Proteinbar tilbud

Velsmagende proteinbarer hjælper dig med at få maksimalt udbytte af din træning. Når du belaster kroppens muskler, har den nemlig for et ekstra skud protein for at genopbygge.

Vi gennemgår de forskellige typer her og hjælper dig med at finde billige proteinbarer på tilbud online.

Viser alle 6 resultater

Velsmagende proteinbarer til efter træningen

Man siger, at kroppen har brug for et kvart gram protein efter konditionstræning og 0,33 gram efter styrketræning. Alle behøver protein i deres daglige kost, da det er et såkaldt “makronæringsstof” bestående af aminosyrer.

Aminosyrerne er vigtige for at genopbygge muskler. De er nemlig byggesten for vævet. Du kender måske myslibaren, som indeholder mange kalorier og tilfredsstiller den søde tand. En billig proteinbar gør noget andet. Den er ikke fyldt med sukker og bær men indeholder i stedet intens chokolade og nødder.

Mæthedsfornemmelsen er en helt anden, og baren smager godt. For dig der lever en sund livsstil vil proteinrige mellemmåltider i form af en bar være et rigtig godt kosttilskud.

Hvad er der i proteinbarer?

Vi kommer selvfølgelig ikke helt uden om sukker i en billig proteinbar. Den består af cirka en tredjedel, men ellers indeholder den mættet kakao, mælkeprotein, fedtstof med mere. Ingredienslisten afhænger selvfølgelig af producenten. Det vil dog altid være ligesom proteinpulver – lavet som en lækker snack du kan indtage på farten.

Proteinbarer kommer i forskellige versioner med én bestemt variant. Populære smagsvarianter er:

  • Peanut
  • Chocolate dough
  • Karamel.

Køber du proteinbarer på tilbud online, sælges de ofte i sæts. På den måde kan du sammensætte flere forskellige proteinbarer, så din søde tand bliver lidt stimuleret. Det en nem og hurtig måde at indtage protein på.

Du kan spise baren på vej hjem fra træning på cykel eller i bil. Prisen vil være lavere, når du medbringer din egen bar fremfor at købe den i træningscenteret.

Sådan indtager du din proteinbar

For at opnå den optimale effekt skal du indtage protein enten før, under eller lige efter hård træning. Hovedreglen er, at der maksimalt må gå en halv time, fra du stopper. Uanset om du træner vægtløft, kondition, boksning, spinning eller noget helt femte.

Velsmagende proteinbarer egner sig bedst til intens fitness, hvor du taber mange kalorier hurtigt. Dvs. at det er mindre oplagt til for eksempel yoga eller pilates. Effekten øges ikke af, at du spiser flere proteinbarer på én gang. Hold dig til én eller to stykker om dagen – eventuelt i forskellige smagsvarianter.

Da der er kalorier i en proteinbar, bør du ikke spise den, med mindre du har trænet. De vil nemlig lagre sig som ekstra fedtdepoter og modarbejde vægttab. Husk altid at kombinér dine barer med masser af væske – helst vand.

Kroppen taber meget væske, når den sveder, så du kan ikke nøjes med ekstra protein alene.

Populære billige proteinbarer i pakker

Du kender måske Barebells proteinbarer eller NUPO tilbud på måltidsbar. Køber du dem online, kan du få for eksempel 12 eller 24 af gangen, så du har et lille lager. Du får dem til skarpe priser, fordi der er mængderabat på. Som du kan se i de proteinbar tilbud, vi viser øverst på siden, kan det samlet set løbe op i måske 50 eller 100 kroner i besparelse på hver forsendelse.

Hvor mange, du har brug for, afhænger selvfølgelig af dit ugentlige træningsprogram. Hvis du vil købe stort ind og helgardere dig, kan du sagtens få 100 styks af gangen. En vejledende pris lyder på 5 til 6 kroner som minimum per bar.

Goodlife er en anden kendt producent af særligt karamel nuancer til den søde tand. Køber du mange proteinbare hjem, så har du til hele familien. Du får en lækker snack, som du foruden klassisk styrketræning, kan tage med på vandre- eller cykelture i det fri.

Billige proteinbarer har lang holdbarhed og kan sagtens proppes i tasken.

Svært at få nok protein gennem kosten

Selvom du går op i mad og sammensætningen af, hvad du spiser, kan det være svært at få nok protein. Især som vegetar eller veganer da kød er en primærkilde til protein. For ikke at nævne æg og mælkeprodukter.

I den senere tid er det blevet meget populært med anti-inflammatorisk kost. Det er kost, der aktivt forsøger at undgå ovennævnte madvarer, fordi det sætter kroppen på overarbejde. Er du en af dem, der gerne vil enten:

  • Tabe sig.
  • Spise mindre kød, fjerkræ og mælkeprodukter
  • Køre flere mellemmåltider frem for bare tre store retter om dagen.

Så vil proteinrige mellemmåltider i løbet af dagen – og sammen med fysisk aktivitet – være en god vej frem. Vi hjælper dig ved at finde de bedste eksklusive tilbud på kosttilskud, så du kan spise sundt og stadig få dine proteiner.

Alle proteinbarer er rige på næringsstoffer og super mættende. Det er det perfekte mellemmåltid uden tilsat sukker, som styrker musklerne. Både for teenagere og voksne! Hvis du synes en bar bliver lidt for tung, så kan du alternativt kigge efter proteinpulver tilbud.

SE OGSÅ:

Scroll to Top