Vinkøler tilbud

Både rødvin og hvidvin skal helst serveres under stuetemperatur. Det er helt essentielt for smagsoplevelsen. Derfor giver det mening for vinentusiasten at anskaffe sig en vinkøler på tilbud, så det er muligt at holde en konstant temperatur.
På Tilbudskongen kan du finde billige vinkølere til forskellige behov. Vi gennemgår dem kort her.

Viser alle 22 resultater

De forskellige typer af vinkølere

Når du skal i gang med at købe en praktisk vinkøler til hjemmet, er der et par udgaver at vælge imellem.

Vinkøler spand til bordet

Isspanden er den klassiske løsning, der også anvendes i stor stil på barer. Du kan både få brede champagne skåle, som er mere buede og også kan rumme andet drinksudstyr samt specialformede og aflange spande til vinflasker.

Alle fungerer på samme måde: Nemlig ved at du putter is ned som køleelement. Det nedkøler vinen fra bunden. Du kan enten lade isterningerne blive i eller fjerne dem, når du tager vinkøleren (og vinen) ud af køleskabet.

Køleren isolerer vinen, så den beskyttes mod opvarmning, når den står på bordet. Hvis du vil have både vin og snacks/ting til drinks ude, kan det godt betale sig at købe en større champagne/drinks bowle.

Vinkøler på fod / Vinkøler stander

Hvis der skal være livsnyderi for alle pengene, kan du også investere i en vinkøler på fod. Standeren kræver lidt mere plads men kan til gengæld stå elegant ved siden af bordet (eller sofaen).

Denne løsning er virkelig med til at præsentere vinen for eksempelvis middagsgæster. Du kan selvfølgelig også bruge den til andet end at opbevare vin. Det kan være, at du vil have drinks klar eller måske nogle nedkølede rejer til forretten?

Vinkølere på fod er ofte lavet i rustfrit stål og fås i forskellige højder.

Vinkøler til fryseren (Vinkøler med køleelementer)

Den sidste mulighed er en vinkøler med køleelementer. Den skal blot puttes i køleren et par timer før, at du skal nedkøle vinen. Designet er ligesom en “frakke” der lynes nedover vinene, og det er en meget effektiv køleteknik.

Af den simple årsag at vinen nedkøles hele vejen rundt. Løsningen er perfekt, hvis du skal have kold hvid, rosé eller rødvin med på en udendørs picnic eller bare på terrassen. Køleren kan transporteres i tasken eller et net.

Du kan få disse til blot et par hundrede kroner – så det er virkelig en fremragende investering, hvis du elsker vin.

Derfor skal du købe en billig vinkøler

Det har stor betydning for vinens aroma, hvordan den opbevares. Både over længere tid og lige før den drikkes. For eksempel må temperaturen på rødvin ikke overstige 18 grader. Hvidvin skal være endnu køligere – her snakker vi mellem 8 og 12 grader.

Rosé skal ligge helt nede på omkring 5 til 8 grader. Fællesnævneren er, at alle vine (undtagen måske portvin) skal drikkes under stuetemperatur (dvs. 19 – 20 grader). Det er en svær kunst, hvis du skal have vinen stående ude og ikke har et en køler.

Efter første glas bliver vinen hurtig for varm, og så ryger lidt af sanseoplevelsen. Du skal ikke drikke mange flasker vin, før en vinkøler har betalt sig hjem. Især hvis du kan lide at investere i de lidt dyrere vine og sammensætte dem med lækre menuer.

En vinkøler til flaske kan tages med overalt – så du kan bevare den samme høje standard udendørs.

Hvor finder jeg de bedste tilbud på vinkølere?

På nettet kan du finde et hav af vinkøler tilbud. Uanset om du leder efter en vinkøler til bord eller en vinkøler på fod. Tilbudskongen hjælper som altid med at finde de billigste priser. Du kan ofte få det samme produkt til en reduceret pris, når forhandlerne holder online udsalg.

Det kan dog være lidt af en jungle at navigere i – og derfor har vi samlet det hele på én side.

Vinkølere er normalt billigere et fritstående vinkøleskab, og det er selvfølgelig godt for pengepungen. De fleste kølere koster omkring 200 til 400 kroner. Du kan også købe flere sæt, hvis du vil forære et par væk til venner og kendte i gave.

Shopping online har den fordel, at det giver mulighed for at sammenligne priser lynhurtigt. På den måde kan du vælge den bedste vinkøler til den bedste pris.

Hvordan virker en vinkøler?

Det kommer an på, hvilken model du vælger. Nedkølingen fungerer lidt anderledes ved en vinkøler spand end ved en vinkøler til fryser. Forskellen er at:

  • En spand eller en stander kræver, at du bruger isterninger (eller andre køleelementer) til at nedkøle vinen.
  • En vinkøler til fryseren har indbyggede køleelementer under stoffet, som automatisk nedkøler vinen, når den sættes rundt om flasken.

Begge muligheder kræver meget lidt arbejde og forberedelse fra din side. Så du kan nemt sætte vinen på køl, når der kommer gæster forbi, eller du bare vil fejre noget dejligt. Husk dog at du skal sætte lidt tid af til at lægge tingene på køl.

Brug vinkølere til alle anledninger

Hvis du slår til ved et godt vinkøler tilbud, får du et en smart metode til at nedkøle din vin. Det er en gave, hvis du værner om den delikate vin og har forståelse for, at smagen ændrer sig, hvis vinen ikke opbevares og serveres “korrekt”.

Du kan bruge en vinkøler med køleelementer i mange forskellige situationer:

  • Når der er gæster på besøg, og du vil gøre lidt ekstra ud af mad- og vinarrangementet.
  • Hvis du/I skal på en picnic tur, og du ønsker kold hvidvin til maden.
  • På altanen eller terrassen når de lange sommeraftener skal “fejres” med et glas vin.
  • Under middagsmaden eller filmen hvor du har en flaske vin stående ude i længere tid.

En vinkøler på tilbud er også en sublim indflyttergave eller julegave. Det er en langtidsinvestering, som kan holde i mange årtier, hvis man passer godt på den.

Overvej også et vinkøleskab

For vinelskeren der har et stort antal flasker derhjemme, er et vinkøleskab ideelt. Her kan du opbevare alt fra 10 til 50 flasker i en perfekt temperatur. Et vinkøleskab beskytter vinen og derved undgår du, at den kommer til at gære og få en for ”alkoholagtig” smag.

På nettet er der mange vinkøleskabe til fornuftige priser. De er fritstående, så du skal selvfølgelig have plads til dem. I nogle køkkener er der mulighed for et integrerbar vinkøleskab, hvilket er mere pladsbesparende end de fritstående modeller.

Et fritstående vinkøleskab kan være et glimrende alternativ til et vinkøler tilbud.

Scroll to Top