Tærteform tilbud

Tærter er geniale, fordi de er enkle at lave og utrolig lækre. Du kan bruge resterne i køleskabet til fyld, så intet går til spilde. Alt hvad det kræver er en solid tærteform. Og dem findes der rigtig mange af på nettet.
Derfor giver vi dig en hurtig guide til, hvordan du vælger den rigtige.

Viser alle 20 resultater

Tærteform med løsbund

De fleste kender problemet med, at tærtedejen kan hænge fast i kanterne efter endt bagning. Men det undgår du ved at investere i en tærteform med en løs bund. Bunden kan skubbes op, så tærten automatisk gør sig fri fra formen.

Voilá og så er der klar til servering! En løs bund letter arbejdet, uanset om du skal servere madtærter med for eksempel grøntsager i eller en tærte til dessert. Du kan købe en rund tærteform med en løs bund i for eksempel rustfrit stål eller metal, der også er nemt at gøre rent.

Tærteform med huller

Gode tærter skal have huller i dejen, så der ikke kommer luftbobler. Traditionelt set har man lavet dem ved at prikke med en gaffel, men i dag kan du få specielle tærteforme på tilbud med huller i bunden og langs kanterne.

Hullerne gør også, at varmen kan fordele sig mere jævnt og ikke bliver “fanget” et sted. Så kan du nemmere lave sprøde tærter, som har en helt lige dej. Mange forhandlere laver i dag denne type tærteforme, og de koster ikke ekstra.

Tærteforme i mange former

Forskellige opskrifter egner sig nogle gange bedre til enten en firkantet eller rund tærteform. Derfor kan det være en god idé at have flere tærteforme i hjemmet.

Aflange tærteforme

Mange foretrækker en aflang tærteform med bølget kant, når de skal lave for eksempel større frugttærter eller traditionelle franske madtærter til en større forsamling. Du kan også bruge denne form til indbagte retter med laks og grøntsager, hvor der skal en lækker creme i opskriften.

Runde tærteforme

De fleste tærteforme er runde. Mange opskrifter er beregnet til denne model, og derfor går du sjældent galt i byen ved at anskaffe dig en rund tærteform. Mange af dem har riller i siden, så du får det karakteristiske tærtelook.

Firkantede tærteforme

Er tærteformen firkantet, er der plads til lidt mere fyld. Den kan bruges til et væld af forskellige tærter og er især velegnet til større og mere komplekse retter. Hvis du skal servere mad til mange gæster, kan du med fordel gøre det i et sådant fad.

Mini tærteform

Hvis du i stedet vil lave en fransk quiche eller små kager, kan du købe en mini tærteform. Den bages hurtigt i ovnen og er allerede portionsanrettet, hvis du får gæster på besøg. Der findes også nogle mere muffins agtige forme, som du for eksempel kan lave små æggekager i.

Du kunne også overveje at købe et kagefad, hvis du elsker at bage derhjemme. Se vores mange tilbud på kagefad her.

Populære mærker

Mangler du inspiration til, hvilken tærteform du skal købe? Så kig her:

Pillivuyt tærteform

Den traditionelle flotte hvide tærteform er udformet som et ildfast fad. Her får du en bølget kant og helt lige bund, og så er det ellers bare at komme det lækre fyld i. Pillivuyt bruger en speciel belægning, der gør fadet nemt at rense efter brug.

Patisse tærteform

Patisse laver både runde og rektangulære tærteforme. De fås med non-stick belægning og/eller løs bund, så du let og elegant kan tage tærten ud og servere. Formen kan være i koldvalset stål, som holder længe.

Blomsterberg tærteform

Mette Blomsterberg er ikke bare kendt for sine bageprogrammer men også sine tærteforme. De er i høj kvalitet og fås til rigtig lave priser online. Du kan få dem i forskellige størrelser og i aluminium, der gør, at tærten køler langsomt.

Scroll to Top