Smørboks tilbud

Smørbokse er meget praktiske, fordi de holder smøret friskt og fri for snavs. De pynter på spisebordet og indbyder til hyggelige stunder.
Online kan du finde designer smørebokse på tilbud i smukt porcelæn, melamin eller stentøj. Vi giver dig fem aktuelle bud her, hvor du får meget kvalitet for et beskedent beløb.

Viser alle 5 resultater

Hvad bruges en smørboks til?

Hvis du er træt af at have dit smør i plastik, kan du i stedet putte det i en smørboks. Det er den lækreste og mest langtidsholdbare måde at opbevare det i køleskabet. Når du skal spise rugbrød, boller eller andet med smør til, tager du boksen ud og stiller den på bordet.

Voila! Så er der serveret. Smøret holder sig godt i boksen, hvor det er omgivet af masser af luft. De fleste smørbokse er små og fine med sirlige mønstre i siderne. Hvis du er typen, der går op i madlavning og et flot køkken/spisestue, vil helt sikkert blive glad for købet.

Et smørboks tilbud kan også være den perfekte adventsgave, værtindegave eller indflyttergave. Priserne ligger nemlig vejledende på blot et par hundrede kroner.

Fordele ved en smørboks

Smørbokse koster ikke meget, men de øger livskvaliteten i hverdagen. Når du køber en ny smør hjem, kan du med det samme fjerne indpakningspapiret og sætte den på køl. Papiret har det med at blive beskidt og hullet, så smøret ikke er tilstrækkeligt beskyttet.

Desuden er det irriterende at fumle med. Mange ender derfor med at skære skiver af og lægge dem i en separat skål alligevel. Boksen er nem at vaske af i hånden, når den trænger. Og så er den rarere at tage ud, når I spiser frokost sammen og skal deles.

Sidst men ikke mindst er der en gammeldags charme over en billig smørboks. Den fuldender måltidet – især hvis du elsker at bage hjemmebagte boller og serverer dem rygende varme!

5 populære smørbokse

Her kan du finde fem forskellige smørbokse på tilbud. Alle har deres eget udtryk, så der er lidt for enhver smag.

Eva Solo Trio Legio Nova Smørboks

Denne rektangulære og smukke smørboks fra Eva Solo vil passe perfekt i det elegante hjem.

Materialet er klassisk hvidt porcelæn med fine hvide riller heller vejen rundt. Du kan både putte boksen i opvaskemaskinen, mikroovnen og fryseren. Den er ekstremt holdbar og beskytter smøret mod både luft, skidt og snavs.

Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Smørboks 42cl

Vi kommer selvfølgelig ikke uden om et af danskernes yndlingsmærker. De blå blomstermotiver er kendt landet over, og her får du dem på den skønneste lille smørboks. Den er perfekt til frokostbordet – både ude og inde.

Dekorationerne er håndmalede på hvidt porcelæn. Boksen kan rumme 42 centiliter.

Stelton Box It Smørboks

Mange er glade for låg af bambus til deres smørbokse. Stil Stelton Box It på dit bord, når der skal serveres smør med ekstra god smag! Selve skålen her er i sort melamin plast, så den er utrolig nem at vaske af.

Du kan tage den med på både picnic ture og til arbejde.

Bloomingville Maya Smørboks

Hvis du leder efter en bedårende smørboks, så er Bloomingville nok det rigtige match! Den har ordet “butler” skrevet med fin lyserød på låget og blomstrede motiver på siderne.

Boksen har et feminint og meget smagfuldt udtryk, og den vil lyse middagen op. Maya smørboksen er fremstillet i stentøj.

Billig Westmark smørboks

Går du meget op i pris, så tjek dette Westmark smørboks tilbud. Låget er transparent, så du kan se smøret. Både top og underdel er i plast, som nemt kan vaskes i opvaskemaskinen.

Obs: Du skal selvfølgelig også betale lidt for forsendelse.

Scroll to Top