Paella pande tilbud

Glæd dig til at servere lækker paella på ægte spansk manér for familien! Find en paella pande online i for eksempel rustfrit stål eller støbejern til fornuftige priser. Vi hjælper dig med at finde de billigste paella pander her.
Så er du køreklar til at lave friske grønsagsretter med ris i over grill!

Viser alle 20 resultater

Hvad bruges en paella pande til?

Panden er formet som en lille og flad gryde med to håndtag. Det er en effektiv stegepande, hvor ingredienserne hurtigt og let kan svitses. Traditionelt set gøres det over åben ild, men det kan selvsagt være lidt besværligt derhjemme i et moderne køkken.

Du kan både få panderne i forskellige størrelser og til udendørs og indendørs brug. Langt de fleste passer til et almindeligt komfur, mens nogle er tilpasset induktion eller opvarmning over åben ild i det fri.

Som navnet afslører, bruges paellapanden normalt til at lave – ja paella. Det er en lækker ret bestående af ris, grøntsager og fisk eller skaldyr. Ingredienserne miskes sammen i gryden, hvor du også kan bruge forskellige smagsgivere i form af krydderier som safran eller chili.

Men du kan selvfølgelig bruge en god paella pande til alverdens ting. For eksempel asiatiske retter (anderledes wok stil) eller mere nordiske retter med svitsede grøntsager og for eksempel fløde.

Hvorfor investere i en paella pande?

Du kan få en fornuftig paella pande på tilbud til blot et par hundrede kroner. Vil du dog have støbejern (som er bedst til at fordele varmen) samt non stick belægning, kan det godt betale sig at give et par hundrede kroner ekstra. Husk at du kan have panden i mange år.

Retten er rigtig sund og kan varieres i det uendelige. Du kan bruge alle typer restgrøntsager, der ligger til overs i køleskabet. På den måde er panderne gode til at:

  • Sikre at du undgår madspild og får brugt alle madvarer i dit køkken.
  • Motivere dig til at lave nærende retter med masser af vitaminer og proteiner.
  • Udfordre dig til at tænke kreativt og prøve nye smagskombinationer.
  • Bruge billige ingredienser som ris.

En paella pande tilbud kan gavne hele familien – og ikke mindst dine venner, som kan se frem til kulinarisk forkælelse.

Hvor stor skal paella panden være?

Du kan enten købe en enkelt pande eller et komplet sæt. Det kan være smart at have to forskellige størrelser, så du kan variere lidt efter, hvor mange spisende der er til middag. En god standard størrelse er på 36 cm.

Men du kan også få mindre pander helt ned til 24 cm. eller de helt store på 50 cm. eller mere.

Tag gerne komfurets kogeplader i betragtning samt hvor meget skabsplads, du har i køkkenet. Når du søger efter en billig paella pande online, fås den samme udgave ofte i flere forskellige størrelser.

Hvor kan jeg købe en billig pande til paella?

En af de mest anvendte og populære forhandlere er KitchenOne. De fører kvalitetsudstyr til køkkenet og med fordelagtige priser.

KitchenOne

På KitchenOne finder du et bredt udvalg af paella pander til både lave, mellem og eksklusive priser. Der er noget for enhver smag – og budget. Mange er lavet i poleret og hærdet stål, som er nemt at vaske rent efter brug.

Du kan også købe et helt sæt med indbygget opvarmning via gasblus, der kan bruges udenfor. Alle panderne er kendetegnet ved en jævn og hurtig opvarmning, så du kan tilberede den spanske ris-ret til perfektion!

KitchenOne tilbyder både ekspert support og gode købsvilkår for kunderne.

Scroll to Top