Opvaskestativ med bakke

Uanset om du leder efter et stort eller lille opvaskestativ med bakke, kan du finde det på Tilbudskongen.dk!
Bakken opsamler overskydende vand fra opvasken, så du kan hælde det direkte ud i vasken. Det skåner køkkenbordet og sikrer mere hygiejniske forhold for de tallerkener og bestik, der står til tørre.

Viser alle 6 resultater

Find et billigt opvaskestativ med bakke

Du kan få et brugbart opvaskestativ med bakke i både rustfrit stål eller plast for meget få penge. Ofte skal du ikke betale mere end et par hundrede kroner for stativet. Og så kommer der selvfølgelig fragtomkostninger oveni, når du bestiller online.

Vil du have et ekstra stort opvaskestativ med flere “etager” eller for eksempel en designer udgave i træ, kan normalprisen godt komme over 300 kroner. Her på Tilbudskongen viser vi de bedste opvaskestativer med bakke tilbud og giver dig fire gode bud på opvaskestativer.

Dem kan du se lidt længere nede.

Hvem bør købe et opvaskestativ?

Selvsagt alle der ikke har en opvaskemaskine. Hvis du skal vaske op i hånden og lade opvasken stå fremme, så er det næsten et must at købe et billigt opvaskestativ med bakke.

Når vasken står, drypper der nemlig vand ned på underlaget. Hvis du ikke har en mekanisme til at samle det op, vil det både afgive lugt, pletter og skade dit køkkenbord.

Du kan både få stativer, hvor underlaget er integreret og foldes ud automatisk. Alternativt er der opvaskestativer, hvor bakken følger med separat og ligges under manuelt. De har den fordel, at det kan være nemmere at rense bakken.

Så kort fortalt: Alle kan få glæde af et opvaskestativ til deres køkken – og især hvis det er unge, der flytter hjemme fra for første gang.

Stort eller lille opvaskestativ med bakke?

I dag produceres der stativer i forskellige størrelser. Nogle er i plast og har smart tilbehør som en beholder til bestik eller en speciel hylde til vinglas. Et lille stativ har den åbenlyse fordel, at det fylder mindre i dit køkken.

Det kan være tilstrækkeligt, hvis der bor én eller to i hjemmet. Hvis I er en familie derimod, anbefales et større opvaskestativ. Sidst men ikke mindst kommer valget selvfølgelig også an på, hvor tit du laver mad derhjemme.

Hvis du ofte kokkerer, er der mere at tørre af og stille på stativ.

Opvaskestativ med 1 eller 2 etager?

Når du skal klare din opvask, kan du få mere plads ved at købe et opvaskestativ på tilbud med 2 etager. Så får du dobbelt plads at stille bestik, tallerkener, glas og diverse redskaber til køkkenet på.

Stil sarte ting øverst og læg de mere “almindelige” ting nederst i bakken.

Vær opmærksom på at en drypbakke nogle gange skal bestilles seperat, når du søger på gode opvaskestativer. Vi har forsøgt at gøre det så let som muligt ved at finde fire populære modeller med en samlet løsning.

Populære opvaskestativer

Her får du et godt tip til et par opvaskestativer i høj kvalitet, som kan bestilles nemt online.

Hay Shortwave opvaskestativ

Hay har lavet dette solide stativ i rustfrit stål.

Det har “holdere” i varierende størrelser, så du kan vælge, hvor du stiller hvad. Bakken er integreret her, så hele sættet er nemt at gøre rent. Designet er cool og diskret, og det passer perfekt ind i det moderne køkken.

Brabantia opvaskestativ

Køb dette smarte opvaskestativ med bakke på 20 centimeter. Det er inddelt i tre forskellige afdelinger, og der er en separat holder til bestik.

Bakken er lavet med riller, så du nemt kan hælde vandet ned i vasken efter brug. Prismæssigt ligger Brabantia opvaskestativ på et fornuftigt niveau.

Eva Solo foldbart opvaskestativ

Eva Solo er kendt for deres høje kvalitet, når det kommer til køkkenudstyr.

Her får du et pladsbesparende og foldbart opvaskestativ. Vælg mellem diskrete farver som sort eller sølv. Opvaskestativet her er god til de mindre hjem, hvor du typisk har et par tallerkener, kopper, knive og gafler at vaske af.

Dorre Disa opvaskestativ med 2 etager

Det er altid luksus at have et opvaskestativ i 2 etager. Dorre Disa har et sejt retro-look, som vil pynte på køkkenbordet.

Øverst hænger en todelt bestikholder i flot blå, og tallerkener kan stå ekstra solidt. Bakken nedenunder kan nemt tages ud og renses.

Scroll to Top