Mælkeskummer tilbud

Brug Tilbudskongen.dk til at finde det bedste mælkeskummer tilbud! Hverdagskvaliteten øges bare lidt, hvis du kan bruge rigtigt mælkeskum i din cappuccino eller caffe latte.
Det er heldigvis nemt at finde en billig mælkeskummer – hvad end den er elektrisk eller manuel. Se blot her.

Viser alle 20 resultater

Hvordan virker en mælkeskummer?

Du har helt sikkert set misundeligt på, hvordan mælken skummes på smarte caféer. Skummeren er formet som et lille rør på kaffemaskinen, og koppen med mælk skal blot puttes op og hældes lidt, før processen automatisk sker.

Der findes dog også et manuelt alternativ til en klassisk elektrisk mælkeskummer. Her på siden finder du gode mælkeskummer tilbud på begge typer. Du kan både få mælkeskummere som en kande med stempel funktion eller en selvstændig og batteridreven røreanordning.

Mælken udvider sig og bliver luftig, når den piskes rundt. Du skal opvarme mælken men kun til omkring 65 grader eller lavere. Den skal blot kunne holde din kaffe eller kakao varm.

Cremet mælkeskum kan anvendes i stort set alle varme drikke, hvor du synes, at det er lækkert.

Hvad koster en mælkeskummer?

En billig mælkeskummer kan fås for under 300 kroner. Den kommer med et varmelegeme, så du opnår dejlig varmt skum. Standardmodellen er i rustfrit stål og indeni er der en non stick belægning, der sikrer, at mælken ikke sætter sig fast.

Mange gode mælkeskummere kommer med en indbygget induktionsmotor. Hvis du vil betale lidt ekstra for et mælkeskummer tilbud, så lægger dem fra kendte kaffe-kapsel producenter som Nespresso og Lavazza på 500 til 700 kroner.

Bemærk at kapaciteten kan svinge mellem alt fra 150 ml mælk til 400 ml. Mælken udvider sig en del under opvarmning (i hvert fald 50 ml). Husk at tjekke garantien på din nye mælkeskummer.

Hvorfor købe en billig mælkeskummer?

Varmt mælkeskum gør dagligdagen lidt mere luksuriøs. Hvad enten du vil nyde en varm kakao, den sædvanlige kaffe eller Latte Macchiato. Skummeren kan komme hele familien til gavn, og så er den nem at betjene. Her er tre gode grunde til, at du bør investere i en billige mælkeskummer på tilbud:

Forkæl dig selv under arbejdet: Det er bare lidt hyggeligere at svare på emails, deltage i zoom møder eller skrive rapport, hvis man drikker en lækker varm café latte eller kaffe med cremet skum. Selv den manuelle mælkeskummer tager måske 30 sekunder at bruge, og det tager ikke megen øvelse at ramme skummets konsistens rigtigt.

Vær den gode værtinde: Hvis du kan opvarme mælken, kan du tilbyde kaffe eller varm kakao med økologisk mælk eller luksuriøs kaffe ligesom på restauranter og caféer. Det viser, at du har gjort lidt ekstra ud af det. Og du kan spørge gæsterne, hvilken drik de foretrækker.

Glæd børnene: Alle børn elsker varm kakao. Og hvis du vil undgå den mere usunde flødeskum på toppen, så kan cremet mælkeskum være et godt alternativ. Børnene kan selv lære, hvordan man skummer mælken.

Billige mælkeskummere

Selvom en mælkeskummer hører under kategorien “nice to have” udstyr til køkkenet, så er den meget tilgængelig prismæssigt. Og du kan sagtens finde den bedste mælkeskummer til få penge.

Bialetti mælkeskummer

Et godt sted at starte er Bialetti. De er kendt for deres stilfulde maskiner, der giver perfekt mælkeskum. Du kan både få en håndholdt mælkeskummer og en lidt mere traditionel kande i for eksempel sort, hvid eller rød.

Bialetti laver billige mælkeskummere til omkring 200 kroner men også de lidt dyrere til 500 – 600 kroner.

Severin mælkeskummer

Severin er et eksklusivt mærke, men du kan spare gode penge ved et af deres mælkeskummer tilbud online. Du kan både piske varm eller kold mælk af forskellige typer. Vælg selv hvor stor en kapacitet du ønsker og overlad arbejdet til en automatisk mælkeskummer fra Severin.

Kanderne har en non stick funktion indvendigt, så du undgår at brænde mælken.

Bodum mælkeskummer

De fleste kender Bodum for deres transportable kaffekopper i flotte farver.

Men Bodum producerer skam også mange forskellige mælkeskummere i høj kvalitet. Du kan både finde små batteridrevne skummere, som du betjener i hånden, samt manuelle versioner med glas. De elektriske mælkeskummere “Barista” er nærmest professionelle og giver dig den lækreste skummede mælk.

Manuel eller elektrisk mælkeskummer?

En manuel mælkeskummer bruges normalt lidt ligesom en stempelkande. Du bevæger et stempel op og ned i den varme mælk, indtil du får luftigt mælkeskum. Tricket her er, at du normalt skal varme mælken op i enten mikroovn eller på komfuret, før du kommer den ned i mælkeskummeren.

Du kan også få håndholdte og batteridrevne mælkeskummere, som du bruger ligesom en stavblender. Brug den til både koldt skum og varmt skum.

Køber du i stedet en elektrisk mælkeskummer, skal du gøre meget lidt arbejde selv. De har nemlig indbygget både mælkevarmer- og skummer. Du skal egentlig bare trykke “start” og vælge, hvor mange ml mælk, der skal i.

Nogle skummere har forskellige programmer designet til for eksempel varm chokolade, espresso macchiato eller andre specielle drikke. De kan variere mælkens konsistens.

Mælkeskummer kande eller håndholdt?

Når du skummer mælk derhjemme, kan det både foregå i hånden eller i en kande. Den håndholdte version fungerer ved, at du:

  • Sætter den til en stikkontakt, stikker den ned i den allerede opvarmede mælk og skummer, indtil du får det eneste resultat.

Det er ganske simpelt. Tilkøb evt. en god mælkekande, så du kan lave skummet mælk i den hver gang. Alternativt kan du bruge en kande med en integreret opvarmningsfunktion. Her skal du blot:

  • Hælde kold mælk ned, vælge et program og trykke på start.

Flere eksperter og brugere mener, at induktion er den bedste metode. Her er der ikke løse elementer, så opvasken bliver nemt.

Hvilke typer mælkeskummere findes der?

Som vi har været inde på, skal du grundlæggende vælge mellem den elektriske mælkeskummer og den manuelle.

Elektrisk mælkeskummer

Når du går efter en elektrisk mælkeskummer, så kan du vurdere på følgende parametre:

  • Hvor mange ml mælk er der plads til?
  • Hvilke programmer er der?
  • Er den lavet med eller uden induktion?
  • Hvordan opvarmes mælken (antal grader).

Manuel mælkeskummer

Køber du i stedet en billig mælkeskummer med manuel funktion, skummer du mælken ved at bevæge et stempel op og ned. På nettet vil du nogle gange se, at forhandlere kalder en håndholdt elektrisk mælkeskummer for “manuel” – også selvom den er batteridreven.

Det kan godt forvirre lidt, men logikken bag er, at du selv skal “gøre noget for at skumme mælk”.

Hvilken mælk er bedst til mælkeskum?

Mange hævder, at sødmælk fungerer bedst til mælkeskum. Af den simple årsag at det sødmer din drik på en dejlig måde. Derudover er konsistensen nemmere at omdanne til cremet mælkeskum – hvis man sammenligner med for eksempel letmælk eller skummetmælk.

Det er dog vigtigt at sige, at du kan skumme mælken, uanset hvilken type det er. Du kan sagtens få varmt mælkeskum med et lavt antal kalorier, ligesom du også kan vælge økologisk mælk eller uhomogeniseret mælk.

Scroll to Top