Køkkenvægt tilbud

Find det bedste køkkenvægt tilbud her. Selv en billig køkkenvægt kan lette din madlavning betydeligt. Den kan måle samtlige ingredienser utrolig specifikt – helt ned til få gram. En essentiel hjælp, hvis du for eksempel skal bage, lave simreretter eller blande ingredienser til sovs/dressing.

Viser alle 20 resultater

Mekanisk eller digital køkkenvægt?

Du skal først vælge, hvilken billig køkkenvægt du vil have:

Digital køkkenvægt er den mest udbredte type. Den er lavet med et smart LED-display, der måler med største nøjagtighed. Du kan slukke og tænde for vægten, når du skal bruge den, og den er nem at gemme væk i køkkenskabet. Køkkenvægten har indbyggede batterier. Flere moderne udgaver kommer med en menu, hvor du kan skifte mellem vejning af forskellige ingredienser.

Mekanisk køkkenvægt kaldes også “analog” eller “gammeldags”. Her er skålen indbygget på måleenheden, som du selv aflæser manuelt. Køkkenvægten er ikke helt ligeså nem at rydde væk. Til gengæld oser den af charme og giver liv køkkenet – især hvis du vælger den i flotte pastelfarver. Prismæssigt kan du finde en flot og billig køkkenvægt tilbud online, hvis du går efter en mekanisk udgave.

Hvor kan jeg købe en billig køkkenvægt?

Shopping på nettet har den store fordel, at du hurtigt kan sammenligne forskellige køkkenvægt tilbud. Uanset om du leder efter OBH Nordica, Soehnle eller et helt tredje mærke (se vores liste over de mest kendte nedenfor).

Tilbudskongen.dk viser altid de billigste priser – på tværs af samtlige danske forhandlere. På den måde kan du bruge hjemmesiden til at danne dig et overblik, klikke videre og vælge en billig køkkenvægt.

En god køkkenvægt holder i mange år, er nemt at betjene og giver selvsagt præcis vejning. Du kan se alle tilbud her og selv finde den, der bedst passer i dit køkken. Når du køber køkkenudstyr, er det altid vigtigt at tjekke garantier, levering samt om batterier til køkkenvægten medfølger.

Køkkenvægt med app?

Hvis du gerne vil spise sundere og tracke dit madindtag, kan det være smart at købe en digital køkkenvægt med app funktioner.

Du downloader appen på din mobil og kobler derefter til vægten. Så kan du se, hvad dit næringsindtag er, hvor meget du spiser samt få konkrete data på bestemte fødevarer/opskrifter med mere.

En app er perfekt til dig, der ikke kun vil veje ingredienser men også bruge køkkenvægten aktivt til at opnå en bedre fysisk balance. Du kan se, hvor mange kalorier og proteiner med mere, der er i de enkelte madvarer.

Søg efter en digital køkkenvægt med integreret appfunktion, når du klikker videre til en butik.

Hvor meget koster en køkkenvægt?

Hos Tilbudskongen hjælper vi med at finde det bedste køkkenvægt tilbud. Det gælder uanset, om du vælger den mest avancerede og højteknologiske model eller den helt simple og billige. Priserne på markedet kan svinge mellem 100 kroner til over 1,000 kroner.

De fleste billige køkkenvægte ligger på omkring 200 til 300 kroner. Det kan være både mekaniske og og digitale køkkenvægte. Det er klart, at jo flere avancerede funktioner, du ønsker, jo højere kommer prisen op.

Generelt skal du betale lidt ekstra hvis:

  • Du gerne vil have en vægt, der vejer ekstra mange ingredienser.
  • Et indbygget minutur, app eller andre smarte egenskaber.
  • Et LCD-display med flere muligheder (som automatisk sluk).
  • En maskine hvor vægten er ekstremt lav, og designet ekstra slankt.

Hvad du skal overveje inden købet

En af de første ting du skal overveje er, hvor meget vægten skal kunne veje. De mindre modeller kan måske kun veje 3 kilo, mens de største og bedste vejer helt op til 15 kilo ad gangen. Hvis du laver ekstra store portioner og til en større familie, kan det godt betale sig at gå efter 10 + kilo.

En anden ting er selvfølgelig, om du skal have en mekanisk eller digital køkkenvægt. Groft sagt, så er de mekaniske mere simple, gammeldags og charmerende, mens de digitale har moderne funktioner og kan hænges op/gemmes væk nemt.

Et tredje parameter kan være, om du skal have tilkoblet en app eller ej. De fleste billige køkkenvægte tilsluttes mobilen via en Bluetooth forbindelse. Sidst men ikke mindst, kan du også tjekke batterilevetiden, hvis du investerer i en digital køkkenvægt, samt overveje brugervenlighed.

Hvordan bruges en køkkenvægt?

Manualen er lidt forskellig for de enkelte. En klassisk digital køkkenvægt i rustfrit stål skal stilles plant på bordet, hvorefter du kommer en skål op og nulstiller vægten. Det gøres normalt via en indbygget “tareringsfunktion”, som sætter viseren på dit LCD-display til nul.

Herefter kan du veje ingredienser – og vælge mellem forskellige funktioner som “vand” eller “mælk” eller for eksempel internationale måleenheder som “oz”.

Mekaniske køkkenvægte fungerer ganske simpelt ved, at du lægger ingredienserne op i vægtskålen og aflæser “pilen” nederst i enten gram eller kilo.

Populære mærker

På det danske marked skiller særligt seks spillere sig ud, når vi kigger på gode køkkenvægt tilbud. Alle laver solide køkkenvægte, der holder i mange år, og som er nemme at bruge.

Soehnle køkkenvægt

Hvis du leder efter en digital køkkenvægt i topkvalitet, så går du aldrig galt i byen med Soehnle. Mærket forhandles ved alle større online isenkræmmerbutikker, og de er kendt for deres tynde design og imponerende målepræcision.

Du kan dog sagtens finde en billig køkkenvægt fra Soehnle, da deres priser er ekstrem konkurrencedygtige. Vægten vil have en neutral farve i sølv eller sort, og du kan få op til 15 kg. kapacitet med beskyttende og hærdet glas.

Wally køkkenvægt

Leder du efter en vægt, der kan hænge på væggen? Se tjek Wally ud! Prismæssigt ligger modellerne i den øvre ende – men til gengæld kan de lave kalorieberegninger og tilkobles en særlig app med ernæringsdata på over 100 forskellige madvarer.

Det runde design er helt unikt og vil pynte på væggen. Skærmen er både let at læse og energivenlig.

Beurer køkkenvægte

Find en god og billig køkkenvægt fra Beurer. De laver både helt simple vægte i blandt andet rustfrit stål og skifer med glasoverflader, der er nemme at rengøre med en våd klud.

Beurer modellerne fås normalt til mellem 400 og 700 kroner, og de har smarte funktioner som overbelastningsadvarsel og et display, der selv kan tænde og slukke. De mere avancerede “diæt” vægte kan oplyse ernæringsværdier.

OBH-køkkenvægte

OBH Nordica er efterhånden en klassiker i danske hjem. De laver gode og gedine køkkenreskaber til al slags madlavning. Skal du selv investere i en billig køkkenvægt eller give en væk som gave, er OBH et godt bud.

Få en solid digital køkkenvægt i et enkelt design og til måling af mindre portioner (5 kilo). Nulstillingen er nem at bruge mellem de enkelte vejninger.

Tristar køkkenvægte

Tristar er specielle, fordi de fås som digitale køkkenvægte men med et “gammeldags look”. Dvs. at der er en integreret køkkenskål på toppen af vægten. Du kan stadig nemt aflæse, hvor meget maden vejer på et elektronisk display.

Mærket ligger i den lavere prisklasse men dækker stadig de basale vægt behov. Er du på udkig efter et ekstra godt køkkenvægt tilbud, så er Tristar en oplagt kandidat.

Wilfa køkkenvægte

Sidst men ikke mindst er der også Wilfas vægte. Wilfa er kendt for sine smarte køkkenredskaber, som er nemme at bruge i en travl hverdag. Deres køkkenvægte fås i en rund og anderledes form og kan tilsluttes Wilfa appen.

Du kan også få en “Splash” vægt, der er modstandsdygtig over for vand. Eller bare en god standard model i stål.

Scroll to Top