Knivsæt tilbud

Er du glad for at lave mad? Så skylder du dig selv et godt knivsæt med skarpe blade! Et komplet knivsæt består af to til fem skarpe knive, normalvis designet i flere lag af rustfrit stål. Knivene har forskellige størrelse og blad form, så de kan skære og hakke forskellige typer af ingredienser. Find de bedste knivsæt tilbud herunder.

Viser alle 40 resultater

Hvad kendetegner et godt knivsæt?

Det perfekte knivsæt består af flere forskellige typer knive, som tjener forskellige formål. Alle skal have et ergonomisk greb, et skarpt blad og se lækre ud. Når du køber et samlet knivsæt på tilbud, vil det ofte indeholde en eller flere af disse:

Allround kokkekniv: Det er et must at have en stor kniv med et bredt blad og en skarp spids. Brug den til at hakke grøntsager, frugter og skære kød med.

Universalkniv: Lidt mindre end kokkekniven. En universalkniv er god til at skære blødere og mindre ingredienser med – som ost, bær eller citron.

Brødkniv: Kniven med spidse takker, så du kan skære dit brød skarpt ud uden at smuldre for meget. Tænderne på bladet er gode til at skære igennem et hårdt ydre og bevare det bløde indre. Foruden brød kan du bruge den til melon og tomater.

Urtekniv: En lille og spids sag som er hurtig at hive frem fra skuffen. Du kan skære mere præcist, snitte, trimme og skrælle med mere pga. det korte knivblad.

Når du har flere knive at kokkerere med, går tilberedningen af morgen-, middag- og aftensmad lettere. Det perfekte knivsæt er skarpt, varieret og langtidsholdbart.

Sådan passer du godt på dine knive

Knivblade er enten lavet i rustfrit stål eller keramisk materiale. Japanske knive er fremstillet i en hårdere ståltype end europæisk standard, og derfor er de meget populære herhjemme. Derudover har de en stejlere slibevinkel, så bladet er tyndere.

Helt billige knivsæt ligger for det meste på en lavere hårdhed. Jo hårdere knivbladet er, jo længere holder kniven sig skarp. De bedste knive – ifølge eksperter – ligger på en stejl slibevinkel og en hårdhed på omkring 60 HRC (en skala tilpasset køkkenknive).

Det er en god idé at få slæbet dine knive en gang hvert halve år eller årligt. Du kan enten få en professionel sliber ud, tage to knive eller tre knive med til en butik eller slibe dem selv med for eksempel sten. Derudover bør du hænge dem op eller anskaffe en knivblok. Din kniv føles hurtigt sløvere, hvis den ligger og roder i skuffen sammen med andet bestik.

Et sidste godt råd er at vaske dine knive op i hånden, så de skånes for opvaskemaskinens programmer.

Populære knivsæt på det danske marked

Du har helt sikkert hørt venner fortælle om, at de har anskaffet sig det nye Global knivsæt eller måske Miyabi knive eller Zwilling. Disse mærker bruges af både professionelle kokke og amatørkokke, og du kan få dem både som enkelte knive eller i 3 dele.

Markedet vrimler dog med super knivsæt til billige penge i høj kvalitet. Tænk ud af boksen og lad dine behov og produktbeskrivelsen bestemme. Møbelhuse som Ikea, ILVA eller isenkramkæder som Imerco og Bahne fører også køkkenknive.

For ikke at nævne alle de mindre forhandlere, som specialiserer sig i køkken og hjem eller import af kvalitetsvarer fra udlandet.

Normalprisen på dit knivsæt

Fordi knivsæt på tilbud føres af både brede lavpris-kæder og eksklusive køkkenleverandører, så kan de koste alt fra 800 kroner til 4.000 kroner. Vi garanterer dog, at uanset hvilken model du forelsker dig i, så vil du spare penge. Det gælder direkte udsalgsafslag i prisen men også evt. muligheden for at få tre knive i stedet for to osv.

Vi har samlet de bedste køkkenknive i sæt på tilbud. Forkæl dig selv, eller giv en gave der står højt på flere ønskelister. God knivjagt!

Scroll to Top