Kagefad tilbud

Uanset om du selv har stået i køkkenet eller været en tur ved bageren, bliver kagen lige det bedre af at blive serveret i et flot kagefad. Her kan du finde fade til alle slags kager – store som små.
Tilbudskongen.dk gør det enkelt at finde den højeste kvalitet til de laveste priser!

Viser alle 20 resultater

Kagefade i mange forskellige materialer

Skal du have et elegant kagefad, bugner nettet heldigvis med et bredt udvalg. Og du kan faktisk få dem i flere forskellige materialer – og ikke bare traditionelt porcelæn. Find for eksempel kagefade i:

  • Træ
  • Plast
  • Stentøj
  • Glas

Husk at det ikke er alle materialer, der er lige nemme at gøre rene. Nogle kagefade tåler maskinvask, mens andre skal renses i hånden. Du kan også tjekke efter, om de kan tåle at komme i fryser og mikroovn.

Kagefad med fod

Lagkagen eller desserttærten vil gøre det godt på et elegant kagefad med fod. Det løfter kagen over bordfladen og stiller den til skue, hvilket er genialt, når du skal have gæster på besøg. Vi spiser med alle vores sanser – og det gør kager endnu mere appetitvækkende, hvis de præsenteres flot.

Online finder du mange kagefad tilbud med fod i forskellige størrelser. Vælg en lille model på under 20 centimeter eller et stort fad på over 30 centimeter.

Kagefad i etager

Hvad med et kagefad i flere niveauer, når du skal anrette din servering af småkager, frugt og chokolade? Det udstråler klasse, og så kan du få de fineste fade i håndmalet porcelæn. Ingen tvivl om at et kagefad i etager tager opmærksomheden og udgør centrum for eftermiddags-selskabet.

Du kan også bruge det til at pifte morgenmaden op i weekenderne, hvor fadet fyldes med boller og ost med mere.

Kagefad med låg

Skal du transportere en kage eller have den stående ude i længere tid, så gå efter et kagefad med låg. Det beskytter mod varmen og holder også insekter væk. Desuden er det genialt til opbevaring af alt fra cupcakes til lagkager i køleskabet.

For det sker jo af og til, at der ikke bliver spist op. Uanset hvor lækre desserter, der bliver sat på bordet.

Roterende kagefad

Hvis du skal putte glasur sirligt på cupcakes eller dekorere dine kager, er det smart med et roterende fad. Uden det kan du ikke rigtigt pynte eller glasere som de professionelle bagere. De fleste fade kan puttes i både køleskab og fryser uden problemer, så du kan arbejde on/off med de forskellige lag.

Her er de mest populære mærker

Vi hjælper på Tilbudskongen.dk med at finde de bedste kagefad tilbud. Foruden Kähler og Eva Solo, så får du her fire af de mest populære brands, når det kommer til servering af dessert.

Du kan filtrere efter størrelsen på dit lagkagefad. Det kan have en diameter på alt fra 20 til over 30 centimeter.

Royal Copenhagen kagefad

Hvad er smukkere end et klassisk fad i porcelæn med håndmalede blå figurer? Danskerne elsker Royal Copenhagen, fordi det bare emmer af udsøgt smag og national design tradition.

Royal Copenhagen producerer kagefade med to etager, som du kan bruge til alle højtider. Har du en ven eller et familiemedlem, som elsker at være vært, så overrask vedkommende med et luksuriøst kagefad.

Det er klart, at du skal betale lidt over gennemsnittet for den udsøgte kvalitet.

Pillivuyt kagefad

Hvis du leder efter et lagkagefad til priser i mellemklassen, har Pillivuyt lavet både to- og treetagers designs. De er skinnende hvide og holdt i ægte nordisk stil. Materialet er også porcelæn, og det tjener til dekoration på spisebordet.

Pillivuyt er blevet ret populært over de senere år herhjemme.

Rosendahl kagefad

En anden klassiker er selvfølgelig Rosendahl. De laver Grand Cru serveringsfade på fod, og det fås billigt sammenlignet med andre mærker. Brug dit nye kagefad til at servere ikke bare lagkager og cupcakes men også små hapsere som bolsjer, frugt eller chokolade.

Skal du give et kagefad i værtindegave eller til jul, så får du meget værdi for pengene her.

Georg Jensen kagefad

Selvom Georg Jensen er uovertruffen, så er deres kagefade faktisk ikke så dyre igen. De fås i flere etager og solidt rustfrit stål. Fadet er nemt at flytte rundt uden, at du risikerer at vælte kage eller små hapsere.

Du kan også bruge dit Georg Jensen kagefad til servering af for eksempel sandwiches til engelsk brunch eller te selskab.

Scroll to Top