Grydesæt tilbud

Med et billigt grydesæt kan du oppe madlavningen og gøre hverdagen nemmere!
En god gryde er langtidsholdbar, nem at gøre ren og elegant at se på. Normalt får du tre eller fire gryder i ét sæt. De kommer i forskellige størrelser, så du kan vælge den rigtig alt afhængig af ingredienser og mængde.
Her finder du gode tilbud på komplette grydesæt i alle prisklasser.

Viser alle 20 resultater

Hvor finder jeg et billigt grydesæt?

Når du skal investere i dit nye grydesæt, giver det god mening at kigge online. Her kan du hurtigt søge mellem gryder til alle komfurtyper, og du kan filtrere efter både størrelse, prisklasser og materiale.

Du kan typisk få gryder, pander og kasseroller ved store som små isenkrambutikker og kæder med ting til hjemmet. Generelt er det en god idé at sammenligne billige grydesæt fra et par udvalgte forhandlere, så du kan vurdere, hvor du gør det bedste køb.

Nedenfor opsummerer vi nogle af de mest populære mærker, som danskerne så at sige river ned fra hylderne.

Hvad skal et grydesæt indeholde?

Et grydesæt tilbud i høj kvalitet skal som minimum indeholde:

 • Flere gryder (helst tre forskellige størrelser).
 • Gode håndtag (som er vigtige, fordi det skal være nemt at flytte gryden fra kogepladen, når maden er færdig.)
 • En god garanti, så du kan reklamere, hvis der skulle være produktionsfejl.
 • Låg (og gerne nogle som ikke bliver alt for varme)
 • En udførlig manual, så du kan læse, hvordan du skal opbevare, rengøre og passe på gryderne.

Grydesæt til induktion

Et induktionskomfur varmes op af en elektrisk spole, som skaber magnetisk opvarmning. Selvom det er en lidt gammeldags type, så støder man stadig på den i både lejligheder, huse og sommerhuse.

Grundreglen er, at grydens bund skal have et magnetisk element – som jern – i bunden. Ellers vil du opleve, at induktionskomfuret laver “klikkende lyde” og har problemer med at komme i gang. Støbejern er magnetisk, så en støbejernsgryde kan altid bruges til et induktionskomfur.

Vælger du et billigt grydesæt i rustfrit stål eller aluminium, så skal du tjekke, at der er jern i. Desuden skal underlaget været helt lige, for at induktion kan antænde ordentligt.

Læs produktbeskrivelsen grundigt, inden du bestiller. Og vær opmærksom på, at mange store som små gryder i dag passer til forskellige varmekilder.

Hvilke grydesæt er populære at købe på tilbud?

Der er selvfølgelig et par sværvægtere, når vi snakker design af grydesæt tilbud.

Det er brands, som leverer gryder i absolut topkvalitet, og de går tilsyneladende aldrig af mode. Når du shopper online, kan du filtrere efter navnene, hvis du forelsker dig i en af dem.

Fællesnævneren er, at du altid kan finde et billigt grydesæt i de populære designs – på trods af den store efterspørgsel.

Eva Trio grydesæt tilbud

Som navnet røber, kan du med et sæt få minimum tre flotte gryder i Eva Solo mærket. De tåler typisk maskinopvask og passer til alle varmekilder. Eva Trio er kendt for det karakteristiske design med høje kanter i rustfrit stål og ergonomiske håndtag.

Du kan dog også få grydesæt tilbud i non-stick aluminium samt støbejern – tjek “white line” serien ud. Eva Trio producerer store gryder, som du kan forberede alt fra supper over simremad til sovse i.

Prismæssigt ligger de normalt omkring 700 til 1000 kroner, men du kan godt få billige grydesæt til næsten det halve!

Tefal grydesæt tilbud

Madlavning bliver ekstra let, hvis du køber et godt og billigt grydesæt fra Tefal. Deres gryder er fremstillet i rustfrit stål og fås med ekstrafunktioner som eksempelvis en integreret si. Du kan kombinere tre gryder til forskellige formål.

Tefal laver blandt andet 5 liter, 3 liter og en mindre kasserolle på 1,5 liter. Deres grydesæt sælges af mange forhandlere, fordi der er så stor efterspørgsel herhjemme.

Du kan ofte finde gode tilbud, hvor en gryde eller kasserolle er sat ned til reduceret pris. Få også låg med ekstra beskyttelse til hænderne, så du undgår at brænde dig.

Zwilling grydesæt tilbud

Zwilling serien består af rummelige gryder i skinnende rustfrit stål. Lågene er gennemsigtige, så du kan holde øje med retten. Du betaler lidt ekstra for topkvaliteten her, men til gengæld kan dine gryder holde i generationer.

Håndtagene buer let op for oven og er nemme at løfte af og på. Du kan få gode grydesæt tilbud fra Zwilling med både gryder og en kasserolle. Sidstnævnte er lille og har et langt skaft. Den er genial at bruge til sovs, grøntsager eller mindre retter.

Zwilling er oprindeligt tysk og især kendt for sine sublime knivsæt. Designet er råt og elegant.

Fiskars grydesæt tilbud

En anden dansk klassiker inden for køkkenudstyr er Fiskars. De står bag både klassiske grydesæt i stål og med gennemsigtigt låg samt en serie i sort aluminium. Serien hedder Hard Face, og den indeholder automatisk beskyttelse mod skidt og snavs.

Fiskars arbejder også med håndtag, der ikke bliver varme – i blandt andet Functional Form serien. Flere af modellerne har indbygget koge- og dampkontrol samt en anordning til at hælde væske fra.

Du får meget kvalitet for pengene – både inden for gryder og pander. Fiskars bruger desuden genanvendt stål med og garanterer kemikaliefrie belægninger.

Cook and Baker grydesæt tilbud

Hvis du leder efter mange gode gryder til en fordelagtig pris, så vil Cook and Baker være et kvalificeret bud. Her kan du få billige grydesæt med hele ni dele. Perfekt til den store familie eller bare dig, der er virkelig glad for at kokkerere.

Cook and Baker producerer gryder i forskellige materialer. Håndtagene er smarte og kan nemt hænges op, når de ikke er i brug. Du kan bruge alle filtre til at gøre søgningen nemmere, når du går på opdagelse i Cook and Baker´s store samling.

Køber du et samlet sæt, er der nogle gange flere tusinde kroner at spare.

Jamie Oliver grydesæt tilbud

De fleste kender den berømte britiske TV-kok, der har charmeret madlavningsentusiaster verden over. Han står også bag en serie af produkter til køkkenet i samarbejde med førnævnte Tefal.

Der er tale om gode og gedine store gryder i for eksempel aluminium. Tjek “Quick and easy” serien ud, hvor der er brugt rustfrit stål, som stadig fungerer med induktion.

Her får du en solid gryde med smarte huller, så kogedamp kan slippe ud under tilberedning. Forelsker du dig i mærket, kan du også finde både pander og wokgryder fra Jamie Oliver. Rengøringen klares let, hvis du kommer gryden i din opvaskemaskine.

WMF grydesæt tilbud

“WMF” er tysk kvalitet, når det er bedst. Og du kan finde helt vilde besparelser på grydesæt tilbud online, hvor gryderne er både ekstremt holdbare og effektive. Især Provence Plus sættet går som varmt brød.

Gryderne har integreret en smart mekanisme til fordeling af varme i bunden, så du får en ensartet tilberedning. I siderne er der smarte hældekanter, og der medfølger glaslåg. Materialet er rustfrit stål, og det er både bakterieresistent og nemt at gøre rent.

Du kan uden problemer holde det blankt og skinnende i mange år.

Berlinger Haus grydesæt tilbud

Sidst men ikke mindst kan du også overveje et billigt grydesæt fra Berlinger Haus.

De er kendt for deres moderne og anderledes design med flotte farver som rød og grøn. Looket skaber en rustik følelse og tilføjer noget charme til køkkenet. Her får du normalt billige grydesæt, der også inkluderer ekstra køkkenudstyr specielle pander og tagtøj.

Fordi der er så meget forskelligt i hver enkelt sæt, er det den perfekte gave til én, der skal til at flytte hjemmefra.

Hvor mange gryder har jeg behov for?

Det er et godt spørgsmål, der selvfølgelig afhænger af, hvor mange du I forvejen har.

Billige grydesæt med tre enheder bør kunne dække det basale husholdningsbehov. Du kan for eksempel gå efter:

 • En stor gryde (5 liter eller mere) til supper og kød- eller grøntsagsretter. Det er en fordel at kunne lave til flere dage af gangen.
 • En mindre gryde (3 liter) til at koge bælgfrugter, grøntsager eller kartofler i. Gryden her kan bruges, når du ikke skal bruge en stor stegeflade eller have megen væske i.
 • En kasserolle (1,5 liter) til at koge æg, pasta eller mindre ting som ærter. Her varmes vandet hurtigt op, og processen bruger langt mindre strøm.

Du kan finde et billigt grydesæt i alle prisklasser på nettet. Men det er ikke kun antallet, der tæller. Måske du har behov for bestemte funktioner som:

 • En gryde der kan gå i ovn.
 • En gryde du kan vaske i opvaskeren.
 • En gryde der virker på alle typer af komfur (også induktion).
 • En gryde med glaslåg.

Tricket er at kende dine behov, så du kan vælge det perfekte grydesæt tilbud!

Vælg gryder med de rette håndtag

Håndtag kan måske virke som noget der ”bare er der”. Men faktisk øger det brugsoplevelsen markant, hvis de er designet med funktionalitet for øje (frem for bare at være der). Du kan gå efter tre kriterier:

 1. Et varmebestandigt håndtag:Hvis håndtagene har integreret beskyttelse, undgår du at varmen fra kogepladen rammer dine hænder, når du løfter gryden. Det er en lille men væsentlig detalje, der letter madlavningen en helt del.
 2. Ergonomisk håndtag:Der skal være rigeligt plads til at få hænderne ind under håndtagene. Ellers kommer du til at bakse for meget – og det kan være risikabelt, når man koger ting. Buede håndtag er både flottere og nemmere at holde ved.
 3. Aftageligt håndtag:Nogle grydesæt tilbud i høj kvalitet vil have håndtag, du kan tage af. Det er både smart og pladsbesparende.

De mest populære materialer

Der findes overordnet set tre materialer, som bruges til gryder: Rustfrit stål, støbejern og aluminium. Derudover kan du også få kobber gryder. Hvert materiale har bestemte fordele og ulemper.

Hvis vi starter med rustfrit stål, så er det både holdbart og nemt at holde rent.

Faktisk kan en god stålpande holde i over 30 år! Du kan også vaske det i opvaskemaskinen. Til gengæld er det ikke en særlig effektiv varmeleder, og du skal derfor skrue så højt op for varmen nogle gange, at maden kan have en tendens til at brænde på i bunden.

Aluminium varmer hurtigt og effektivt op. Det er for eksempel fremragende at svitse ingredienser i en aluminiumsgryde. Men det er sværere at rengøre og kan i nogle tilfælde afgive usunde stoffer.

Gryder i støbejern har et super rustikt look og kan sættes i en ovn. Støbejern er meget holdbart og sikrer en gedin varmefordeling i hele gryden. Til gengæld er det tungt at løfte og skal rengøres i vand (ingen sæbe). Støbejern kan også være dyrere.

Når du køber et nyt grydesæt på tilbud, så hav i mente, at det bør være fri for kemikalier. Non-stick og teflon kan for eksempel indeholde stoffet PFOS, der er miljøskadeligt. Du kan se efter anvisninger som “fri for fluorstoffer eller “PFOS-fri”.

Er du i tvivl, så kontakt forhandleren eller kundeservice og spørg ad.

Overvej også et pandesæt

Når du alligevel er i gang med at købe et billigt grydesæt, hvorfor så ikke ordne pander med det samme? Du kan finde de populære mærker i samlede sæt, hvor der både følger gryde(r) og pande(r) med.

Kan du godt lide indretning, og at tingene spiller i køkkenet, så kan det være en fordel at koordinere dit køkkenudstyr. Hvis det har samme farve eller design, ser det lidt mere tjekket ud.

Det kan også gøre din søgning lettere at købe det hele ét sted. Finder du først et brand, du er vild med og har tjekket det for både ønskede egenskaber og kemiske stoffer, kan du lige så godt købe det hele der.

Scroll to Top