Grillpande tilbud

Med en god grillpande kan du svitse både kød og grøntsager indendørs og opnå den lækre “brændte” smag. Panden har en rillet overflade og er lavet i et materiale, der sikrer en intens og jævn varmefordeling.

Viser alle 20 resultater

Populære mærker af grillpander

Her er fire grillpande tilbud, du med fordel kan tjekke ud. Alle er i høj kvalitet og kræver begrænset vedligeholdelse for at holde sig pæne over tid.

Le Creuset grillpande tilbud

Le Creuset er elsket herhjemme for sine flotte farver til køkkenkeramik. De laver signatur grillpander i støbejern, som er det bedste materiale til at fordele varme. Selvom du tilbereder retten på en normal kogeplade, opnår du derfor den rigtige effekt.

Køber du en grillpande fra Le Creuset bør den nærmest kunne holde hele livet. Det er håndværk af øverste klasse, og så har den en fin farvet kant hele vejen rundt. De høje kanter sikrer, at for eksempel kødsaft ikke sprøjter ved siden af.

Jamie Oliver grillpande tilbud

Grillpande tilbud fra Jamie Oliver er også populære. De har en slidstærk non stick belægning og fungerer til alle varmekilder. Rillerne er nemme at gøre rent, når du er færdig med madlavningen.

Online kan du finde forskellige grillpander fra Jamie Oliver. Alle er kendetegnet ved et godt greb.

Eva Trio grillpande tilbud

Eva Trio ligger et rigtig godt sted prismæssigt. Du får en professionel grillpande med et cool design og en kraftig bund. Panden er i støbt aluminium og med et langt greb i rustfrit stål. Det er gode og solide materialer, der snildt kan holde 30 år eller mere.

De fleste Eva Trio pander er firkantede, men du kan også få en rund Nordic version.

Scanpan grillpande tilbud

Der er ofte gode grillpande tilbud fra Scanpan. Her er tale om solidt isenkram med en tyk bund, hvor varmen fordeler sig jævnt og elegant griller indholdet.

Scanpan bruger selvfølgelig også non stick belægning og ergonomiske greb. Scanpan er et dansk mærke, så hvis du er miljøbevidst, kan det være vinderen.

Hvad er en god grillpande?

Kriterierne afhænger selvfølgelig af dit behov og køkken. Vi har udvalgt et par her:

Bund tilpasset høje temperaturer: Hvis panden er fremstillet med enten en støbejernbelægning eller keramisk belægning, så ved du, at den fordeler varme ekstremt effektivt. Det gør i praksis, at både kød, grøntsager og krydderier grilles ligeligt og hurtigt.

Non stick belægning: Det er næsten et must med slip let belægning til en grillpande, så maden ikke hænger fast. Panden skal være nem at rense bagefter.

Aftageligt håndtag: Kan være en fordel i køkkenet, når du skal opbevare tingene. Eller hvis du bare vil have muligheden for at fjerne håndtag.

Kompatibel med alle varmekilder på komfuret: De bedste grillpander fungerer til både el, gas og induktion. På den måde kan du også være sikker på at kunne bruge panden, hvis du flytter.

Fri for skadelige kemikalier: Det er altid bedst at lave mad på udstyr, der er garanteret fri for kemiske stoffer som for eksempel PFAS. Producenten bør informere om, hvorvidt det er tilfældet.

Hvordan vælger jeg den rette grillpande?

Ovenfor har vi givet dig fire gode ideer til mærker samt en lynguide til vigtige egenskaber. Dem kan du bruge, når du skal navigere efter det bedste grillpande tilbud på nettet. Det er klart, at panderne fås i forskellige størrelser og materialer.

Stærkt støbejern er lidt bedre et støbt aluminium, fordi det griller mere jævnt og mindre hårdt. Derudover er aluminium generelt lidt vanskeligere at gøre rengøre.

Hvad koster en billig grillpande?

De fleste grillpander med non stick belægning koster omkring 500 til 700 kroner. Men du kan sagtens spare penge, når butikkerne har prisfald. De billigste pander koster helt ned til 200 til 300 kroner.

Men det bedste køb er helt klart, hvis du kan få en af de kendte mærker til en reduceret pris. Uanset om vi snakker Jamie Oliver eller Eva Trio, så kan du spare for eksempel 100 kroner ved at slå til på det rigtige tidspunkt.

Mange grillpander koster faktisk omkring 1000 kroner. Men så er de også i støbejern eller andre langtidsholdbare materialer, så du kan have panden i en evighed.

Grillpande til induktion

Mange af de mærker, vi gennemgik ovenfor, kan bruges til alle varmekilder. Du kan sagtens finde et grillpande tilbud, der passer til induktionskogeplader.

Det vil fremgå af produktbeskrivelsen, om du kan bruge din grillpande til induktion, eller om den kun duer til mere “traditionelle” former for komfur.

Scroll to Top