Elektrisk knivsliber tilbud

Med en elektrisk knivsliber kan du nemt holde skarpe knive derhjemme. Det vil lette madlavningen og spare kræfter i køkkenet.
Du kan finde slibere til alle knive (både metal og keramiske), og de er nemme at anvende. Find den billigste og bedste knivsliber her!

Viser alle 4 resultater

Slib dine knive hurtigt, nemt og billigt!

Måske du tænker, at det kun er professionelle kokke, der bruger en elektrisk knivsliber. Men i dag kan du selv bestille en hjem over nettet uden stort besvær. Det er nødvendigt at slibe knive, så bladet ikke bliver for sløvt at skære med.

En elektrisk knivsliber kræver meget mindre teknik at bruge end for eksempel en slibesten. Her skal du ikke gøre så meget selv. Knivsliberen kommer normalt med to eller tre niveauer, så den ikke alene kan slibe knivene men også pudse og polere dem.

Det er vigtigt, at du læser den medfølgende brugsanvisning godt. Der kan være små forskelle i, hvordan de enkelte maskiner virker. Fremgangsmetoden er overordnet, at du kommer din kniv ned i åbningen til bladet. Sliberen fikser selv den rette vinkel.

Kniven skal slibes på hver side og gerne flere gange.

Hvordan vælger jeg den rette elektriske knivsliber?

Du skal tage højde for, om du bruger europæiske eller japanske knive. Hvis du køber en europæisk knivsliber, passer den kun til europæiske knive. Du kan dog også få slibere, der fungerer til alle knive (men det skal fremgå af produktbeskrivelsen).

Jo flere slibeslidser maskinen har jo bedre. Derudover kan det ikke undgås, at sliberen larmer. Men du kan få nogle modeller med støjreducering, så lyden ikke er så overdøvende. Hvis du er venstrehåndet, skal du have en knivsliber med et ekstra godt greb.

Når du bestiller en elektrisk knivsliber på tilbud, så husk at tjekke garantien. Den kan for eksempel lyde på 2 eller 5 år. Sidst men ikke mindst så vær opmærksom på, at kun nogle slibere virker til takkede knive (dvs. brødknive).

Fordele og ulemper ved en elektrisk knivsliber

Her kommer en hurtig oversigt over de vigtigste fordele og ulemper ved en elektrisk knivsliber:

Fordele

  • Du skal ikke bruge meget teknik for at opnå den optimale slibning.
  • Det tager meget kort tid at slibe knivene.
  • Resultatet er fremragende – du får de skarpeste knive.
  • En elektrisk knivsliber holder i rigtig mange år, og den behøver ikke koste mange penge.

Ulemper

  • En elektrisk knivsliber kan larme meget.
  • Den optager plads i køkkenet.
  • Du skal indledningsvist læse manualen og sætte dig ind i, hvordan den bruges korrekt.

Hvilket mærke skal jeg vælge?

Tilbudskongen.dk samler forskellige tilbud. Dvs. at du kan finde flere mærker her på siden. Den mest kendte elektriske knivsliber er formentligt fra Chef´s Choice. Den har vundet flere tests og bruges også af kokke, når de skal holde deres knive skarpe.

Du kan få moduler – både til vestlige knive og asiatiske knive. Det samme gælder keramiske knive. En anden professionel knivsliber kommer fra Steba. Den fås til superpris online og er udstyrret med en solide diamant slibeskiver.

Ellers kan du også finde en elektrisk knivsliber fra blandt andet Fiskars, Onyx og OBH Nordica.

Altid skarpe knive i køkkenet!

De fleste kender følelsen af at skære grøntsager eller kød med sløve knive. Det er irriterende – uanset om du har japanske knive eller vestlige knive i køkkenet! Og de færreste får taget knivene til en professionel knivsliber, når der er behov for det.

Skarpe knive letter arbejdet betydeligt og gør det sjovere at kokkerere. Du skal lægge færre armkræfter i skære- og hakkearbejdet samt bruge mindre tid på den samme opgave. Selv en grov slibning af sløve knive gør en kæmpe forskel.

For omkring 400 til 500 kroner kan du sikre, at det ikke bliver en bekymring de næste mange år!

Scroll to Top