Sodastream tilbud

Elsker du sodavand eller danskvand? Så er sodastream lige noget for dig. Med en billig sodastream maskine kan du nemlig omdanne postevand til danskvand eller du kan lave sodavand med din favoritsmag.
Herunder får du en oversigt over de bedste sodastream maskiner på tilbud. Tjek oversigten og find den billigste pris på en sodastream lige nu.

Viser alle 6 resultater

Hvordan fungerer en sodastream?

En sodastream også kaldet for en sodavandsmaskine fungerer ganske simpelt. Du tager først og fremmest den tilhørende flaske og fylder den med frisk postevand fra vandhanen, hvorefter du skruer den fast til sodastream maskinen.

Med et enkelt klik vil din sodastream tilføre kulsyre i vandet, hvilket giver vandet bobler. Jo længere tid du venter, des flere bobler og mere brus vil der komme i vandet. Du bestemmer selv hvor meget brus du vil have i.

Herefter kan du så vælge om du vil drikke det som danskvand eller du kan tilføje én af mange forskellige smagsvarianter som får det til at smage af sodavand.

Din sodastream fungerer ved hjælp af den kulsyrepatron der sidder i maskinen. Patronen danner nemlig boblerne i din vand som sker ved at Co2 bliver opløst i vandet. Hvis din kulsyrepatron er tom, er det ikke muligt at lave din egen sodavand eller danskvand.

Hvad koster en sodastream?

Prisen på en sodastream varierer meget alt efter om du vil have den ene eller anden model. De koster fra omkring 299 DKK og op imod 1000 DKK.

De mest populære sodavandsmaskiner lige nu går under navnene Sodastream Spirit og Sodastream genesis. Hvis du vælger en af disse sodastream maskiner på tilbud, så er du sikker på at få et godt produkt.

Inden du bare køber den første og billigste sodavandsmaskine, så skal du være opmærksom på, hvad der følger med i pakketilbuddet. Der er nemlig stor forskel på om der er kulsyrepatron og vandflasker med eller ej, det er nemlig dem der koster mest.

Hvilke smagsmuligheder?

Du kan fx få smagsvarianter med granatæble, passionsfrugt, fersken og citron. Men du kan også købe de klassiske sodavandssmage som Pepsi, Pepsi Max, 7up, Mountain Dew og Miranda.

Så der er masser af muligheder for at finde smagsvarianter du elsker! Det er s

Hvor kan jeg købe en billig sodastream?

Hvis du vil finde en billig sodastream maskine på tilbud, så får du herunder et overblik over gode forhandlere der ofte har gode priser på sodavandsmaskiner i høj kvalitet.

Elgiganten (Gode Sodastream tilbud)

Hos Elgiganten finder du også et stort udvalg af Sodastream, uanset om du er på udkig efter Sodastream Spirit eller Genesis finder du det her.

Du kan bl.a. finde den populære Sodastream Genesis megapakke, hvor du får sodavandsmaskine, kulsyrepatron på op til 60 liter, 2 x PET flasker, 2 x FUSE flasker og en manual.

KitchenOne (Godt udvalg)

Hos KitchenOne kan du næsten altid finde et godt tilbud på en god sodastream maskine. Så uanset om du er til sodavand eller danskvand, så finder du din sodavandsmaskine hos KitchenOne.

Klik herunder og se deres sodastream tilbud lige nu.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top