Slow Juicer tilbud

Lav lækker og smagsfuld juice med en billig slow juicer fra Tilbudskongen. Som navnet antyder er en slow juicer ikke lige så hurtig som en almindelig saftpresser. Herunder får du en oversigt over, hvor du finder de bedste slow juicer tilbud online.

Viser alle 6 resultater

Der er fordele ved at vælge en slow juicer, selvom den er langsommere og dyre sammenlignet med den almindelige juicepresser.

En slow juicer roterer og presser dine råvarer langsommere, hvilket er en fordel. Det betyder nemlig at vitaminer og vigtige næringsstoffer bevares bedre, derudover bliver smagen og holdbarheden bedre.

Herunder får du et overblik over slow juicere på tilbud fra populære mærker. Du kan finde tilbud på de bedste slow juicere fra mærker som Witt By Kuvings, Wilfa og Kenwood.

Hvis du vil vide mere om hvorfor du bør vælge en slow juicer eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt den almindelige juicepresser er bedre for dig, så læs mere under de mange tilbud.

Skal jeg vælge en slow juicer eller en billig saftpresser?

Kan du ikke beslutte dig for om du skal købe en billig saftpresser eller en slow juicer på tilbud? Så får du herunder en liste over fordele og ulemper, så du bedre kan træffe den rette beslutning.

Der er nemlig en helt del forskelle og det er nemmest at du selv afgøre, hvorvidt den ene passer bedre eller dårligere til dine behov.

Fordele ved en slow juicer:

  • En slow juicer presser råvarerne langsomt og skånsomt som betyder at flere vitaminer og næringsstoffer bevares.
  • Slow juiceren er bedst til de bløde frugter, bladgrøntsager, urter og lignende. Betaler du for en af de bedste slow juicere fra Witt By Kuvings, så kan du også bruge hårde grøntsager. Vi anbefaler dg at du lige læser om produktet inden, da det er en større investering.
  • Støjsvag sammenlignet med andre juicere og blendere.
  • Da juicen presses langsommere vil juicen få mindre ilt, hvilket øger holdbarheden og smagen af juicen, selv flere dage efter den er presset.

Ulemper ved en slow juicer:

  • Den er langsommere end en saftpresser. Det er dog ikke fordi den er ekstremt langsom.
  • Den koster mange flere penge, medmindre du finder et godt tilbud.
  • Den er ikke lige så god til de hårde grøntsager.

TIP: Vil du have den bedste slow juicer på markedet, så bør du kigge efter Witt by Kuvings C9600 som er en opgradering af den tidligere model. Den har vundet bedst i test hos Berlingske og TV2 Norge.

Hvad koster en slow juicer?

En slow juicer er ikke en billig investering. Priserne varierer utroligt meget og det er ofte i den høje ende. En billig slow juicer ligger på omkring 800 til 1000 kr., hvor de bedste slow juicere ofte koster omkring 3000 til 5000 kr.

Prisen er grunden til at mange vælger slow juiceren fra. Har du pengene og tålmodigheden, så får du en rigtig lækker og vitaminfyldt juice, der både holder længere og smager bedre.

Vil du gerne benytte dig af en billigere løsning, så kan du kigge efter en almindelig juicer/Saftpresser. Du kan også overveje at købe en billig blender eller en smoothie blender, hvis du gerne vil være sund og købe et langt billigere produkt. Du kan se tilbud på blendere og smoothie blendere her på Tilbudskongen.dk

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, så håber vi at du bliver glad for dit køb. Husk nu at sammenlign priser med Tilbudskongen.dk, så du altid er sikker på at gøre en god handel. Der er så mange online butikker med gode tilbud, at det er værd at tjekke denne side inden du køber.

Brug hele frugter og grøntsager

Har du ikke fået spist alle frugterne eller grøntsagerne i køleskabet, så er en slow juicer lige sagen. I stedet for at smide de resterende grøntsager ud, så kan du lave en lækker og ikke mindst sund juice på kort tid.

En slow juicer har færre omdrejninger i minuttet, men når frugt og grøntsager er kommet igennem din juicer, så kan du være sikker på at få en lækker og friskpresset juice der holder i lang tid.

Nyd dine morgener med en friskpresset juice til morgenmaden. Det kan klart anbefales!

Vi håber du finder det bedste tilbud på den slow juicer du har udset dig.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top