Saftpresser tilbud

Findes der noget mere lækkert end friskpresset juice? Med en slow juicer kan du få saft ud af både blødere frugter og hårde grøntsager. Du får alle vitaminer på en smagfuld og nem måde, og den nærende juice vil give dig energi til dagens gøremål. Vi viser dig billigste saftpresser tilbud herunder.

Viser alle 5 resultater

Effektiv saftpresser og slow juicere

På det danske marked i dag finder du to forskellige variationer. Begge laver den friskpressede juice men på en lidt forskellig måde. For nemheds skyld gennemgår vi dem kort:

Centrifugal juicer: Også kaldet den traditionelle saftpresser. Den kører to roterende blade i meget høj hastighed og slynger de udvalgte stykker frugt rundt, indtil saften udskilles. Denne billige saftpresser kan både ordne hele frugter og grøntsager, uanset hvor hårde de er.

Slow juicer: En slow juicer presser juicen ud på en mere langsom og skånsom måde. Dette gøres gennem en snegl, så frugt og grønt ligesom moses. Her snakker vi 40 til 90 omdrejninger i minuttet inklusiv efterfølgende filtrering.

Hvis du vil presse både bløde og hårde ingredienser, er det bedst at gå med førstnævnte. Skal du mestendels lave juice af bær, bløde frugter, urter og lignende, så kan du gå med juiceren.

Selvsagt bruger nogle en blender som alternativ, når de skal have et glas friskpresset juice. Den tager dog lang tid at gøre rent og er rimelig u-handy.

Vælg den rette saftpresser på tilbud

Det er klart, at alle modeller vil gøre jobbet: Nemlig at give dig frisk juice – morgen, middag og aften! Til gengæld er der forskelle på, hvilken type billig saftpresser du køber. Overvej både størrelse, rengøring og design.

Du kan spørge dig selv:

  • Kan enkelte eller alle dele af min nye saftpresser komme i opvaskemaskinen?
  • Vil jeg have et glas juice på daglig basis? I så fald skal din saftpresser måske stå fremme på køkkenbordet, hvorfor flotte farver og et lækkert design kan betyde mere.
  • Hvor mange hastigheder og hvor meget styrke, skal min saftpresser køre med for succesfuldt at ordne udvalgte frugter og grøntsager?
  • Hvor store påfyldningsrør kan jeg få? Hvis der ikke er megen plads, skal du skære dine ingredienser i mindre stykker.

Valget afhænger af dit behov. Måske vægter du nem rengøring højt. Måske vil du gerne have et kompakt design, som er nemt at pakke væk. Hos danske forhandlere finder du mærker som OBH, Phillips, Cook & Baker med mere.

Få alle vitaminer ved at lave din egen juice med en billig saftpresser

En billig saftpresser er et skridt på vejen mod en sundere hverdag. Frugt og forskellige grøntsager indeholder et væld af sublime byggesten til kroppen: A vitamin, C vitamin og E vitamin. Fordi du ikke skal tygge og fordøje et glas friskpresset juice, så går det direkte ud i kroppen og giver god energi.

Det er selvfølgelig klart, at du også skal ernære dig med andet end juice. Kroppen trænger protein og mavesyrebakterier. Husk dog at du også kan lave for eksempel lækker mandelmælk med en saftpresser på tilbud. Mulighederne er mange, hvis du kan tænke kreativt.

Frisk frugt og grønt er rigtig sundt, fordi det som udgangspunkt ikke indeholder tilsætningsstoffer og e-numre. Desuden er det ikke tilsat salt, som mange danskere faktisk får alt for meget af på daglig basis. På biblioteket kan du låne spændende opskriftsbøger, så du kan lære at lave en masse med din juicepresser.

Find en god og billig saftpresser

Selv de bedste saftpressere kan findes på tilbud, hvis bare man ved, hvor man skal lede. Heldigvis hjælper vi dig med den del! En god juicepresser med en kraftig motor koster normalt mellem 500 og 1000 kroner. Nogle populære modeller koster mere. Uanset de forskellige prisklasser så kan du ved udsalg spare 10 eller 20 procent på prisen.

Du får den samme produktgaranti, leveringsvilkår og reklamationsret. Vores udvalg ovenfor dækker bredt, så du kan få pressere til alle slags frugt og grønt. Nogle er små og runde, mens andre saftpressere har et ekstra stort påfyldningsrør og er aflange.

Glæd dig til at lave alt fra smoothies over frisk appelsinjuice til mandelmælk med juiceren! Den vil med sikkerhed skabe glæde i hele hjemmet for både børn og voksne.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top