Nespresso maskine tilbud

Findes der noget bedre end nem og friskbrygget kaffe? Køb en billig Nespresso maskine på tilbud og få velsmagende kaffe. Du får herunder et overblik over det store udvalg af billige kapsel kaffemaskiner fra Nespresso.

Viser alle 32 resultater

En velsmagende kop kaffe på rekordtid

Traditionelt set laves sort kaffe ved at knuse hele bønner og filtrere dem i varmt vand. Du kan købe kaffebønner fra forskellige lande og i varierende blends, som smagene hedder. Kapseludgaven er opfundet til den moderne forbruger, der ønsker god kaffe i høj kvalitet, men vil bruge færre minutter på at lave den.

I hver enkelt lille kapsel er der cirka 5 gram formalet kaffe, og du kan blandt andet 50 eller 100 styk ad gangen. Du skal nærmest ikke gøre rent for kaffegrums, fordi resterne bliver siddende i selve kapslen. På en Nespresso maskine skal du blot fylde beholderen op med vand, tænde maskinen og lægge den valgte kapsel i. Du indstiller samtidig størrelsen på koppen – om det for eksempel skal være 40 eller 30 ml, alt afhængig af hvor stærk du drikker din kaffe.

Maskinen vil ofte have flere muligheder, så du kan lave cappuccino, espresso, lungo og varm mælk til kakao eller chai latte. Du kan få en separat mælkeskummer, som du kører rundt i koppen.

Populære Nespresso er førende

Både anmeldere og forbrugere er vilde med Nespresso, som har vundet diverse tests. Udvalget af Nespresso maskiner er bredt, da de har lavet hele 9 individuelle serier. Tager vi alle Nespresso maskinerne, så kan du støde på: Citiz, Umodel, Pixie, Essenza, Lattissima, Maestria, Inissia, Prodigio og Expert. Nespresso maskinerne findes altså til alle behov og prisklasser.

Firmaet startede tilbage i 1986, hvor de ville gøre barista kaffe tilgængelige for alle. De gjorde kapslen udbredt i både de europæiske lande samt over søen i blandt andet Japan og USA. Det er den velkendte koncern Nestlé, der står bag. I dag sælger de både til private og virksomheder, som vil give kunder og ansatte ekstra kvalitet og stor valgfrihed i type af hurtig kaffe.

En af de største – og eneste – ulemper ved kapselkaffe er, at det koster lidt ekstra per kop. De originale kapsler koster cirka 3 kroner per kapsel, mens kopikapsler ligger på den halve pris. I kontrast ligger friskbrygget kaffe på omkring 1 krone maksimalt per kop.

Til gengæld kan du med god samvittighed bruge kapsler fra Nespresso, da de er designet meget miljøvenligt. Faktisk er de lavet af plantefibre, der nemt kan blive til kompost modsat for eksempel kunstige materialer som plastik og aluminium.

Fra espresso til Irish coffee

Kaffemaskiner fra Nespresso er geniale, fordi du nemt kan lave kaffe inden for alle kategorier. Før det første kan du vælge kapsler med varierende kaffesorter fra udvalgte geografiske lokationer. Det kunne være en frugtig og kikseagtig variant fra Congo eller en krydret gingerbread udgave. Mange kaffepakker indeholder en blanding af fem eller seks typer.

Udover at lave en velsmagende kop med disse sorter, kan du også lave for eksempel:

  • Espresso
  • Caffe Latte
  • Cappuccino
  • Irish coffee.

Maskinen har en sølv mælkeskummer og en mælkebeholder, så du kan blande kaffen med skummet mælk (samt farin og alkohol ved Irish coffee.)

Bemærk at nogle maskiner kun kan bruges med originale kaffekapsler fra Nespresso. Din maskine vil ikke optage meget plads i køkkenet, men til gengæld kan du med blot et enkelt tryk lave en kop kaffe på mange måder.

Sådan vedligeholder du din kaffemaskine

Som med elkedler er det en god idé at tømme maskinen for vand, når du ikke bruger den. Derudover bør du afkalke regelmæssigt med et specialprodukt lavet af Nespresso selv. Dvs. at du ikke skal bruge for eksempel lagereddike købt fra supermarkedet. Typisk holder du Lungo knappen inde for at påbegynde et afkalkningsprogram.

Udenpå kan du tørre maskinens overflade nænsomt af med en våd og opvreden klud. Du skal heldigvis ikke bekymre dig om rester fra kaffegrums. Din mælkeskummer bør renses kort efter brug. På den måde er en billig Nespresso maskine på tilbud utrolig nem at vedligeholde.

Hvis du afkalker ordentligt, kan du både forlænge maskinens levetid mange år og forbedre temperatur og vandgennemløb. Din Nespresso maskine vil også støje mindre. Normalt er der to års garanti fra du køber.

Forskellige designs med ens funktioner

Prisen på en ny Nespresso maskine kan svinge fra 500 kroner og op til 5000 kroner. Mens du altid kan lave kaffen på samme måde, så bestemmer særligt to ting prisen på kaffemaskinen:

  • Om du skal have mælkeskummer.
  • Hvor stor din kaffemaskine skal være.
  • Hvor stilet den skal se ud.

Skal du primært lave normal sort kaffe til én person, så kan du sagtens gå med en billigere og mindre model som for eksempel Essenza mini. Det er en kapselmaskine, hvor du hurtigt kan få en kop kaffe. Intet mere, intet mindre. Prisen ligger derfor på cirka 900 kroner.

Omvendt koster kaffemaskiner fra Nespresso i Atelier serien omkring 2300 kroner, fordi de er lavet med mælkeskummer og et ekstra brugervenligt design. Maskinen har god plads og et højt tryk, så du kan lave en brygge kop med masser af smag i.

Køb en billig Nespresso maskine online

Nu til det sjove – nemlig at få bestilt en god Nespresso maskine på tilbud! Vi screener dagligt det danske marked for alle Nespresso maskiner, så vi kan spotte de billigste. Med rabat kan du snildt spare måske en 200 til 500 kroner. Uden at gå ned i køberrettigheder, garanti eller forventet levering. Når du køber din nye Nespresso maskine, kan du overveje at bestille kapsler også.

De kommer i fire overordnede typer: Espresso, Lungo, Pure og koffeinfri. Når du bestiller, kan du bruge alle sidens filtre til for eksempel at frasortere de dyreste modeller eller dem uden en grå mælkeskummer. Alle maskinerne vil give dig en velsmagende kop kaffe, uanset om du er til cafe latte eller Espresso.

Glæd dig til at få kvalitetskaffe efter få sekunder ved at trykke på en enkelt knap!

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top