Håndmixer tilbud

En håndmixer har mange anvendelsesmuligheder og er en stor hjælp i køkkenet. Vi har fundet populære håndmixere på tilbud, som er brugervenlige. Glæd dig til en hjælpende hånd, når du skal piske æg, dej eller flødeskum sammen. Du kan faktisk både piske, ælte, røre og skrabe. Og så er det ovenikøbet nemt at finde en billig håndmixer.

Viser alle 20 resultater

Håndmixer, stavblender og køkkenmaskiner

Hvad er forskellen egentligt? Jo en stavblender er rigtig god til at blende ting – som for eksempel supper. Den roterer meget lokalt og er effektiv til små klumper. Mange sæts kan også bruges til at hakke eller snitte, så du får meget multifunktionalitet for pengene. Meget af det samme kan siges om de fleste håndmixere. De er større og mere kraftfulde, så du kan for eksempel nemmere ælte dej eller frikadellefars.

Håndmixeren har forskellige hastigheder, og i tillæg til de normale runde piskeris kan du også få en dejskraber. Vælger du håndmixere med stand, så har du lige pludselig en form for røremaskine til madlavningen i køkkenet. Rent praktisk kan du køre den i en skål uden at skulle bruge hænderne. Der er et par fordele ved at bruge håndmixeren som køkkenmaskine:

  • Den fylder og vejer mindre.
  • Prisen er væsentligt lavere.
  • Du kan både betjene den i hånden og automatisk alt efter opskrift og energioverskud.

Hvad kendetegner gode håndmixere på tilbud?

Der er forskellige kvalitetsparametre, som du kan vurdere på. Flere hastigheder er altid en fordel, og det samme er turbo funktion. Hurtigt tempo kan hjælpe med at gøre væsker mere lækre og luftige. Det skal være nemt at justere hastigheden. Nogle håndmixere har måske to, mens andre har hele fem hastigheder. Tjek altid, om der både følger piskeris og dejkroge med i købet.

For lydfølsomme sjæle vil larm være vigtig at undgå. Da kan du gå efter en støjsvag håndmixer. God kvalitet har også meget at gøre med designet. De fleste foretrækker bløde greb og en stærk motor, der ikke føles ustabil at køre med. Flere watt er ikke altid lig med en bedre ydeevne, så det skal du ikke hæfte dig så meget ved.

Blød start er at foretrække, fordi det faktisk skåner motoren og dermed forlænger maskinens levetid. Sidst men ikke mindst så er der også nogle, der vurderer ud fra producenten bag. Nogle mener måske, at de bedste håndmixere kommer fra OBH Nordica, mens andre er mere til en retro Kitchenaid håndmixer.

Fra kager til pisket smør med en billig håndmixer

Når først du kommer i gang med at bruge din nye billige håndmixer, vil du opdage, at den kan anvendes til rigtig meget. Alt i dessertgenren er oplagt at bruge et piskeris til. Du kan piske let flødeskum sammen, creme til fyld eller dej til kagebunde.

I den mere sunde afdeling har vi smoothies, hvor du kan mikse et have af frugter og grøntsager. Supper er også oplagte et piske sammen, så du får en jævn konsistens uden klumper. Det kunne være græskarsuppe for eksempel. Sunde dips som guacamole eller hummus bliver også langt hurtigere, når du kan bruge håndmixeren.

Du vil helt sikkert værdsætte den hjælpende hånd. Det vil frigive tid i din hverdag – for ikke at tale om kræfter.

Find det bedste håndmixer tilbud og spar penge

De fås næsten i alle prisklasser. Og en billig håndmixer på tilbud kan ofte være lige så god, som den mest pebrede af slagsen. I den helt prisbesparende ende ligger dem på et par hundrede kroner. Vil du have flere piskeris, en soft start, et godt greb, en stærk motor og mange hastigheder, så kommer prisen nærmere op omkring de 500 til 600.

Kvalitetsmæssigt kan det faktisk bedst betale sig at købe en af de multifunktionelle håndmixere på en god dag, for så kan du spare et par hundrede kroner. Slutprisen ender derfor med at være så lav, at du har fået mere kvalitet for pengene. I hvert sammenlignet med hvis du blot gik efter den allerbilligste på markedet.

Vi har gjort det nemt for dig at navigere -både i billige håndmixere og ekstra tilbehør. Du finder kendte mærker og nye kandidater i vores udsalgsudvalg, som opdateres jævnligt. Når du investerer i en håndmixer med mange anvendelsesmuligheder, så husk at den også vil holde i flere år.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top