Elkedel tilbud

Står du og mangler en ny og billig elkedel, der kan koge vandet til din kaffe eller te? Så tjek de mange tilbud på elkedler herunder.
I oversigten herunder finder du både discount mærker, hvis det skal være så billigt som muligt, men du finder også elkedler i høj kvalitet på tilbud.

Viser alle 11 resultater

Hvad koster en elkedel?

Priserne på elkedler varierer helt ekstremt meget. Du kan nemlig sagtens finde en meget billig plastik elkedel til omkring 100 kr., hvis du bare vil have den billigste model, der kan koge vand.

Du kan også sagtens finde lækre og stilfulde elkedler i rustfrit stål fra mærker som fx KitchenAid eller Stelton, men her kan priserne være op imod 2000 kr.

Hvis du ikke vil have hverken den billigste eller dyreste model, så kan du helt sikkert finde en god og prisvenlig el-kedel fra OBH Nordica eller Wilfa. Det er helt op til dig og dit budget, hvad du skal bruge.

Hvilken elkedel skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken elkedel du skal vælge, får du herunder et par punkter som er værd at overveje inden du køber din nye elkedel.

Kapacitet (1,7 liter anbefales)

Det er selvfølgelig forskelligt hvor meget kapacitet en elkedel har. Du kan finde elkedler med en kapacitet på ned til cirka 0,5 liter, men det mest naturlige er at købe en der har en kapacitet på mindst 1,5 liter.

Det mest populære valg er at købe en elkedel med en kapacitet på 1,5 eller 1,7 liter. Hvis du ønsker en mindre elkedel, så kan 1 liter også være et fint bud.

Er i en husstand med 3-4 personer der drikker kaffe eller skal den bruges til når der kommer gæster, så vil vi anbefale dig at købe en stor elkedel med en kapacitet på 1,7 liter.

Elkedel med temperaturmåler

Hvem har behov for en elkedel med temperaturmåler? Det er måske dig der ikke vil have at dit kogende vand er alt for varmt. Du kan nemlig sagtens finde en elkedel der kan koge vand i en lavere temperatur, hvilket kan være en fordel, hvis du koger vand til din te.

Hvis du skal have en elkedel hvor du kan koge vand efter en bestemt temperatur, så skal du nok forvente at du skal af med mindst 350-450 kr.

Elkedlerne fås med flere forskellige temperaturindstillinger. Nogen af dem har 3 niveauer og andre har henholdsvis 5 og 7 niveauer. Det er dog de færreste der har det store behov for så mange temperaturniveauer.

Ledningsfri elkedel

Det kan være en fordel at købe en ledningsfri elkedel, hvis du ikke har en stikkontakt i nærheden. En ledningsfri elkedel er også fordel, hvis du har planer om at medbringe din elkedel på ferie eller andre steder, hvor du ikke kender til mulighederne for strøm.

Hvis den bare skal stå derhjemme i køkkenet, hvor de fleste har en stikkontakt, så er en ledningsfri model måske ikke nødvendigt. Medmindre det er fordi at du synes en ledning i køkkenet ser grimt ud.

Mærke og kvalitet

Hvis du går op i mærker og høj kvalitet, så skal du ikke vælge den første og billigste elkedel i plastik. Hvis resten af dit hjem er stilet, så vil du sikkert gerne have en god elkedel fra KitchenAid, Stelton eller et tredje mærke.

Prisniveauet er ofte i den høje ende på disse mærker, men til gengæld kan du spare mange penge, hvis der bare er 10-20% rabat på en elkedel der koster over 1000 kr. Det er derfor altid en god idé at tjekke Tilbudskongen inden du køber produkter online.

Hvis du ikke går op i om din elkedel er det ene eller det andet mærke, eller hvorvidt den er i plastik eller rustfrit stål, så kan du sagtens finde en meget billig elkedel til næsten ingen penge.

Andre alternativer

Hvis formålet med din elkedel er at koge vand til din kaffe, så er der selvfølgelig også andre alternativer såsom en kaffemaskine.

Her på tilbudskongen.dk finder du tilbud på mange forskellige køkkenmaskiner. Du kan finde gode tilbud på kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffekværne. Det er i hvert fald værd at tjekke ud, hvis du stadigvæk er i tvivl om en elkoger er det rette valg for dig.

SE OGSÅ TILBUD PÅ DISSE KØKKENMASKINER:

Scroll to Top